لیست اختراعات امين معصوم زاده


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ ثبت: 1392/07/02
خلاصه اختراع:

ميكرو مميز الكتريكي دستگاه به صورت سري با بار قرار مي گيرد وبراي تشخيص جريان از تكنيك تبديل جريان به ولتاژ استفاده شده است.براي اين طرح از يك مقاومت 0.1 اهم با توان 10 وات بهره گرفته شده است براي ايزوله كردن اتصال الكتريكي مقاومت با پردازنده ي سيگنال از يك ترانسفورماتور بهره گرفته شده است. . سپس يك سر سمت ثانويه ترانسفورماتور در حالت بي باري به پردازنده كه در اينجا يك ميكرو كنترلر Mega32 متصل مي شود. سر ديگر به قسمت زمين ميكرو و سر ديگر به ADC ميكرو كنترلر متصل مي شود. دستگاه فوق مي بايست علاوه بر تشخيص زمان روشن و خاموش بودن تجهيز الكتريكي ساعت كار نيز مشخص شود. براي داشتن ساعت نيز از تايمر 16 بيتي ميكرو بهره گرفته شده است. در صورت روشن بودن تجهيز الكتريكي متن روبرو بر روي كارت حافظه ذخيره مي شود. روشن بودن يا خاموش بودن تجهيز الكتريكي هر 5 ثانيه يكبار چك مي شود. اطلاعات ذكر شده در بالا با فرمت FAT16 بر روي كارت حافظه ذخيره مي شود. ميكرو به گونه اي برنامه ريزي شده كه در صورت خالي بودن كلاستر مورد استفاده در مرحله قبل به كلاستر بعدي تجاوز نمي كند.

تاریخ اظهارنامه: 1392/02/12
تاریخ ثبت: 1392/02/12
خلاصه اختراع:

هزينه تمام شده انرژي الكتريكي توليد شده با استفاده از سلولهاي خورشيدي در سيستم جدا از شبكه بيشتر از ساير تكنولوژي هاي تبديل انرژي مرسوم است. از اينرو كاهش تلفات در اين سيستم ها از اهميت دو چندان برخوردار است. اين اختراع در راستاي كاهش تلفات انرژي الكتريكي با رويكرد ويژه به انرژي الكتريكي با استفاده از سلول خورشيدي است، با اين وجود اين وسيله قابل استفاده براي ساير فناوري تبديل انرژي الكتريكي نيز هست.

تاریخ ثبت: 1397/09/26
خلاصه اختراع:

طراحي و ساخت فنجان فارادي با سطح مقطع دروني مخروطي و حلقه بازگرداننده الكترون ثانويه براي اندازه گيري دقيق جريان باريكه يون انجام شد. ايده و نوآوري اين اختراع، هندسه داخلي مخروطي و حلقه بازگرداننده الكترون ثانويه است. نتايج شبيه سازي نشان داد كه جهت انتشار الكترون هاي ثانويه متناسب با زاويه برخورد باريكه يون است. تئوري هندسه مخروطي نتيجه اين شبيه سازي ها است. برخورد باريكه يون با سطح مخروط داخلي منجر به انتشار الكترون ها به سمت داخل فنجان مي شود كه اين به جذب بيشتر الكترون هاي ثانويه و در نتيجه افزايش دقت اندازه¬گيري كمك مي كند. دقت اندازه گيري توسط اين هندسه نسبت به هندسه استوانه اي در حدود 10% افزايش مي يابد. ويژگي ديگر اين فنجان فارادي، مجهز بودن به حلقه بازگرداننده الكترون ثانويه است. با اعمال يك ولتاژ منفي تا حدود v150- الكترون هاي ثانويه اي كه در داخل فنجان توليد مي شوند، در هنگام خارج شدن از فنجان با يك سد پتانسيلي قوي تر از انرژي خود روبرو مي شوند و به سمت داخل باز مي گردند. نتايج تجربي نشان داد كه جريان فنجان بدون اعمال ولتاژ به حلقه در حدود 4 برابر جريان واقعي باريكه است كه در هنگام اعمال ولتاژ به حلقه اندازه گيري مي شود. طراحي و ساخت واحد الكترونيك به منظور اندازه گيري و ثبت سه پارامتر: 1- جريان باريكه 2- ولتاژ اعمالي به حلقه بازگرداننده 3- دماي سطح فنجان يكي ديگر از دستاوردهاي اين اختراع محسوب مي شود. اين واحد الكترونيك قابليت اندازه گيري و ثبت جريان mA 0.5 با دقت μA 1 ، جريان mA 5 با دقت μA10 و جريان mA 50 با دقت μA100 را دارد. همچنين امكان اتصال به يك پروب ديگر از طريق پورت سوزني (other probe) و اندازه گيري جريان آن وجود دارد.

تاریخ ثبت: 1399/03/17
خلاصه اختراع:

ازن يك مولكول سه اتمي ناپايدار است و زماني كه با ميكروارگانيسم هاي اطراف خود تماس پيدا مي كند باعث تخريب غشاء بيروني و از بين رفتن آنها مي شود. در اين اختراع، جاكفشي آنتي باكتريال كفش كه با استفاده از تكنولوژي ازن، فرايند ضدعفوني و استريل كردن كفش هاي آلوده و ميكروبي انجام مي شود، ساخته شد. اين جاكفشي داراي يك محفظه مي باشد كه براي قرار دادن يك جفت كفش، مناسب مي باشد. گاز ازن كه توسط ژنراتور ازن توليد مي شود از طريق دو عدد نازل كه بر روي لبه پشت كفش قرار مي گيرند به داخل كفش دميده مي شود. در اثر واكنش ازن، تمامي باكتري ها، قارچ ها و ويروس هاي داخل كفش از بين مي روند و بوي نامطبوع كفش كه ناشي از فعاليت اين موجودات مي باشد، حذف مي شود. براي جلوگيري از انتشار گاز ازن به محيط اطراف، محفظه جاكفشي كاملا نشت بندي شده است و از يك نوار لاستيكي در اطراف درب محفظه استفاده شده است تا از خروج گاز ازن جلوگيري شود. همچنين در خروجي دستگاه يك فيلتر ازن نصب شده است كه به طور كامل باعث تجزيه ازن و جلوگيري از انتشار آن به محيط اطراف مي شود. اين مهمترين مزيت اين دستگاه است كه باعث مي شود بتوانيم در محيط هاي كوچك و بسته از آن استفاده كنيم.

تاریخ اظهارنامه: 1389/12/04
تاریخ ثبت: 1390/02/05
خلاصه اختراع:

براي مميزي انرزژي ابتدا مي بايست با شرايط محيطي و نحوه ي بهره برداري از ساختمان آشنا شد. از آنجا كه بيشترين پتانسل صرفه جويي حاملهاي انرژي در بخش حرارتي و برودتي مي باشد، از اينور مي توان با انداز گيري دماي محيط اطراف و محيط مميزي، با توجه به نحوه پوشش و عايق بندي، شرايط عمومي ساختمان و نحوه بهره برداري از ساختمان، ميزان كاهش يا افزايش حاملهاي انرژي را با توجه به دماي آسايش ساكنان تخمسن زد. سپس با توجه به مقدار نرخ تنريل و هزينه سرمايه گذاري، عمر و هزينه تعمير و نگهداري و مقبوليت اجتماعي بهترين رويكرد در كاهش مصرف انرژي را برگزيد. وسيله اي متناسب براي رسيدن به اين مهم، دمانسج ديجيتالي با قابيلت ذخيره سازي دما با دوره هاي مشخص مي باشد. در اين گزارش روش نوين براي تخمين ميزان كاهش مصرف ارائه شده است. همچنين دو دما سنج ديجيتال با سنسور آنالوگ .ديجيتال با يكديگر مقايسه و مناسبترين براي مميزي انرژي پيشنهاد شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1389/12/04
تاریخ ثبت: 1390/02/05
خلاصه اختراع:

دستگاه به صورت سري با بار قرار مي گيرد و براي تشخيص جريان از تكنيك تبديل جريان به ولتاژ استفاده شده است. براي اين طرح از يك مقاومت 1.0 اهم با توان 10 وات بهره گرفته شده است. براي ايزوله كردن اتصال الكتريكي مقاومت با پردازنده ي سيگنال از يك ترانسفورماتور بهره گرفته شده است. سپس يك سر سمت ثانويه ترانسفورماتور در حالت بي باري به پردازنده كه در اينجا يك ميكرو كنترلر mega 32 متصل مي شود. سر ديگر به قسمت زمين ميكرو و سر ديگر به adc ميكروكنترلر متصل مي شود. دستگاه فوق مي بايست علاوه بر تشخيص زمان روشن و خاموش كردن بوده تجهيز الكتريكي ساعت كار نيز مشخص مي شود. براي داشتن ساعت نيز مشخص مي ش.د. براي داشتن ساعت نيز از تايمر 16 بيتي ميكرو بهره گرفته شده است. در صورت روشن بودن تجهيز الكتريكي متن روبرو بر روي كارت حافظه ذخيره مي شود. روشن بودن با خاموش بودن تجهيز الكتريكي در هر 5 ثاينه يكبار چك مي شود. اطلاعات ذكر شده در بالا با فرمت fat 16 بر روي كارت حافظه ذخيره مي شود ميكرو به گونه اي برنامه ريزي شده كه در صورت خالي بودن كلاستر مورد استفاده در مرحله قبل به كلاستر بعدي تجاوز نمي كند.

موارد یافت شده: 6