لیست اختراعات امیرحسن مهدی زاده مقدم


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1397/04/10
خلاصه اختراع:

با پيشرفت روزافزون علوم پزشكي استفاده از پرتو ايكس به عنوان يك ابزار در تشخيص و درمان بيماري¬هاي مورد توجه قرار گرفته است، با توجه به زيان آوري اشعه ايكس براي سيستم¬هاي زنده و سلولي در سال هاي اخير با گسترش علم نانوتكنولوژي بهره گيري از نانوذرات با توانايي بالاتر نسبت به مواد ميكرو به منظور جذب اشعه ايكس و حفاظت در برابر پرتوهاي پرخطر يونيزاسيون به عنوان يك جايگزين مناسب فلزات سنگين خصوصا سرب مطرح بوده است. به منظور برخورداري شيلد جاذب اشعه ايكس از خاصيت ارتجاعي و انعطاف پذيري مناسب از نانوالياف حاوي نانوذرات اكسيد تنگستن برپايه پليمري پلي لاكتيك اسيد(PLA) تحت عنوان لايه اوليه استفاده شده است. نانوالياف پليمري الكتروريسي شده آماده گرديد و پوششي از ذرات اكسيد بيسموت بر روي آن قرار گرفت. لايه¬اي از پلي اورتان نيز به عنوان پوشش محافظ بر روي نمونه نهايي قرار داده شد. نتايج نشان داد كه با وجود ضخامت پاييني كه (حدود 200 ميكرون يا 0.2 ميليمتر) ساختار دارد تا 70 درصد امواج عبوري اشعه ايكس را جذب كرده است و مي تواند جايگزين مناسبي براي انواع شيلد هاي جاذب اشعه ايكس بخصوص شيلد هاي سربي باشد.

تاریخ ثبت: 1397/11/06
خلاصه اختراع:

سرعت گير هوشمند مولد مبتني بر سيال غير نيوتني يك محفظه از جنس قابل انعطاف مانند لاستيك و تيوب است كه داراي سيال غير نيوتني مي باشد. در هنگام عبور خودرو با سرعت بالا از روي آن ، سيال غير نيوتني از خود مقاومت نشان مي دهد و باعث كاهش سرعت خودرو مي شود و با عبور خودرو سرعت پايين از روي اين سرعت گير ، سيال از خود انعطاف نشان مي دهد و خودرو بدون احساس دست انداز و تكان از روي سرعت گير مي تواند عبور كند . در دو طرف محفظه اصلي كه داراي سيال غير نيوتني مي باشد ، توربين و محفظه هاي كمكي وجود دارند كه با استفاده از فشاري كه خودرو به سيال داخل محفظه اصلي وارد مي كند ولتاژ توليد مي كنند. در مواقع ضروري مانند عبور آمبولانس ،دريچه قابل كنترل محفظه هاي كناري بسته شده و سيال از طريق پمپ ها به محفظه كناري هدايت مي شود تا سرعت گير با سطح خيابان برابر شده و خودرو بدون احساس سرعت گير عبور نمايد .

تاریخ ثبت: 1400/07/12
خلاصه اختراع:

با پيشرفت روزافزون علوم پزشكي استفاده از پرتو ايكس به عنوان يك ابزار در تشخيص و درمان بيماري¬ها مورد توجه قرار گرفته است، با توجه به زيان آوري اشعه ايكس براي سيستم¬هاي زنده و از طرفي با گسترش علم نانوتكنولوژي بهره گيري از نانوذرات با توانايي بالاتر نسبت به مواد ميكرو به منظور حفاظت در برابر پرتوهاي پرخطر يونيزان به عنوان يك جايگزين مناسب فلزات سنگين خصوصا سرب مطرح بوده است. به منظور برخورداري شيلد جاذب اشعه ايكس از خاصيت ارتجاعي و انعطاف پذيري مناسب از نانوالياف حاوي نانو ذرات اكسيد تنگستن تحت عنوان لايه اوليه استفاده شده است. نانوالياف پليمري الكتروريسي شده آماده گرديد و پوششي از ذرات اكسيد بيسموت بر روي آن قرار گرفت. لايه¬اي از پلي اورتان نيز به عنوان پوشش محافظ بر روي آن قرار داده شد.دو لايه الياف انتي باكتريال را به آن اضافه كرده و فشرده مي كنيم. بدين ترتيب ساختار 5 لايه اي محافظ اشعه ساخته گرديد. نتايج نشان داد كه با وجود ضخامت پاييني كه (حدود 500 ميكرون) ساختار دارد امواج عبوري اشعه در محدوده انرژي ماموگرافي تنها 3 درصد بوده است (97 درصد جذب)و مي تواند جايگزين مناسبي براي انواع شيلد هاي محافظ اشعه ايكس بخصوص شيلد هاي سربي باشد.

موارد یافت شده: 3