لیست اختراعات رضا رياضي
در اين اختراع يك شيوه تا كردن و مونتاژ كردن كيسه هواي خودرو ارائه شده است. كه براي اثبات اين شيوه به عنوان نمونه، كيسه هوا توسط يك سيلندر داخلي كشيده مي شود و در بين تعدادي تيغه محيطي باد مي شود. سپس خلا داخل كيسه ايجاد مي شود و فشار تيغه ها باعث ايجاد طرح ستاره اي روي كيسه مي شود. با حفظ خلا دروني و چرخاندن مجموعه كيسه و حركت دادن آن به داخل يك استوانه ي محيطي و فشردن كيسه به داخل محفظه اش عمليات مونتاژ انجام مي شود.
دستگاه پلاسما اتمسفريك سرد جهت ميكروب زدايي مواد غذايي و بسته بندي آنها از طريق در معرض قرار دادن با گاز پلاسما پلاسما سرد با استفاده از عبور هوا از واحد تخليه سد دي الكتريك يا دي بي دي و اعمال ولتاژ معادل 15000 ولت توليد مي شود. تخليهي سد ديالكتريك متشكل از دو الكترود استوانه اي تو در تو است. الكترود داخلي توسط يك مادهي ديالكتريك از جنس سراميك پوشانده شده است. شكل هندسي اين الكترودها به صورت دو استوانهي هممحور كه توسط يك شكاف ازهم جدا شده اند. اين شكاف محل گذر هوا مي باشد. هنگامي كه بين اين دو الكترود ولتاژ بالاتر از انرژي يونيزاسيون گاز اعمال شود، به واسطهي عبور هوا از بين الكترودها هواي يونيزه و در نتيجه گاز پلاسماي سرد توليد ميگردد. گاز پلاسما است و مي توانند ميكروارگانيسمها را نابود ميسازند.
دستگاه پلاسما استريلايزر با دماي پايين با هدف استريل ابزار جراحي پزشكي با استفاده از تكنولوژي پلاسما و ماده استريل كننده هيدروژن پروكسايد در دماي پايين استفاده مي شود. با توجه به دماي كاري پايين دستگاه (كمتر از 55 درجه سانتي گراد) ابزار پزشكي كه حساسيت زيادي به دما و رطوبت دارند و غير قابل استريل توسط اتوكلاو بخار هستند به اين روش به بهترين نحو استريل مي¬شوند. جزييات و محتويات سيكل در حين اجراي اين برنامه نمايش داده مي¬شوند و به راحتي مي¬توانند چك شوند، زماني كه چرخه استريل كامل مي شود، جزييات سيكل توسط پرينتر چاپ مي شود و بنابراين قابل رويت و بايگاني مي باشند. هدف از كاربرد وسيله در بيمارستان ها جهت استريل كليه ابزار آلات پزشكي و آزمايشگاهي اعم از وسايل فلزي، پلاستيكي، شيشه اي، پلاستيكي و به طور اعم كليه ابزارآلات حساس به دما و رطوبت مي باشد.
در سال هاي اخير كاربردهاي گوناگون پلاسما باعث توجه بيشتر به آن شده است.با استفاده از پلاسما ميتوان اجسام را بريد يا استريل كرد.يكي از جديدترين كاربردهاي پلاسما،جراحي به كمك آن است.اين روش مزاياي بسياري دارد.روش هاي سنتي و قديمي جراحي جاي زخم قابل توجه و خون ريزي زيادي به جاي مي گذارد.به علاوه سرعت برش و زمان جراحي طولاني كه جراح را خسته ميكند و آن بازدهي مورد نظر بدست نمي آيد.مسئله طراحي هندپيسي است كه قابليت نصب پلاسما را داشته باشد كه هم سبك باشد و هم قابليت لازم براي جراحي بدن را داشته باشد.هندپيس پلاسما به صورت ساده شامل يك بدنه به صورت نازل و يك هسته الكترود است.گاز آرگون به داخل هندپيس وارد ميشود و پس از پلاسما شدن مي توان از آن براي جراحي استفاده كرد.در اين طرح اين هندپيس طراحي وسپس ساخته ميشود. هدف از طرح ايجاد يك روش جديد براي برش در جراحي و عمل هاي نابودي غده هاي سرطاني با خون ريزي كمتر و كاهش دوره درمان است.
ابتدا هر قطعه با هر شكل و اندازه بوسيله ي اپراتور يا ربات مربوطه بر روي قلاب هاي كانوير سقفي آويزان مي گردد و به طرف اتاقك يا دالان پاشش با يكس رعت مشخص كه دائما با انكودري كه با كوپلينگ در روي موتور كانوير نصب گرديده چك مي گردد اندازه گيري و جهت حركت چك مي شود تا اينكه اولين نقطه از قطعه در تونل ليزر ديده شود (محيط درون تونل در يك حلقه از برنامه ي ربات دائما در يك بازه ي زماني معين چك مي گردد تا اينكه حداقل در يك نقطه ي ان يك شي خارجي ديده شود كه البته به علت لرزش قطعه و ساير خطاهاي احتمالي سخت افزاري و نرم افزاري اين كار با فرايندي دقيق و پيچيده انجام مي گيرد تا حداقل خطار را داشته باشد) بعد از اينكه اولين نقطه ديده شد ربات شروع به كدبرداري از سطح قطعه مي كند و با برش هاي متعدد و منظم مقاطع مختلف از قطعه را بدست آورده و با توجه به شرعت حركت قطعه كه با سرعت كانوير برابر است شكل سه بعدي اي از قطعه در حافظه ي خود ايجاد مي نمايد و به بازو دستور مي دهد زماني كه پاشش روي همه ي قطعه هاي قبلي اين قطعه تمام شد سر تفنگ پاشش را دقيقا به موقعيتي از فضا ببرد كه اولين بار در تونل ليزر ان نقطه از قطعه ديده شده بود و منتظر بماند تا اينكه قطعه در آن نقطه ظاهر گردد و هنگلامي كه آن نقطه به سرتفنگ پاشش رسيد ربات با توجه به كدهايي كه از تونل برداشته بود شروع به پاشش در روي سطح قطعه مي نمايد (طريق ي پاشش همانطور كه قبلا اشاره شد براي پاشش همه ي سطوح قطعه ربات نيمي از قطعه را با بازوي سمت راست و نيمي از قطعه را با بازوي سمت چپ قطعه پاشش مي كند كه مكانيزم آن:
مطابق نقشه ها اين بازو از سه مفصل و يك محور حركتي در راستاي محور زدها تشكيل شده است كه نيروي لازم جهت حركت در راستاي زدها با سرور موتور توليد مي شود كه با كمك تسمه تايمينگ به سر محور بااسكرو وارد شده و باعث چرخش آن و در نتيجه حركت بازو در راستاي عمودي به بالا و پايين مي گردد حركت ديگر در صفحه ي ايكس ها و ايگرگ ها مي باشد كه با كمك مفصل ها و نيروي اپراتور قادر خواهد بود آن را به هر جهت كه مي خواهد منتقل نمايد حداكثر كورس حركتي در صفحه ايكس و ايگرگ به شعاع 3.5 متر و در راستاي عمودي به كورس 120 سانتي متر مي باشد و نيز حداكثر بار قابل حمل كه منيپليدر بر اساس آن طراحي شده برابر 400 نيوتن مي باشد.
موارد یافت شده: 7