لیست اختراعات رضا عليزاده
يورتروسكوپ داراي كانكشن تغيير دهنده ي مسير اب شامل يك مسير جداگانه براي خروج آب خارج شده از بدن مي باشد كه هدف ايجاد اين مسير كاهش تماس مايعات آلوده ي خروجي از بدن بيمار با پرسنل جراحي مي باشد همچنين تعبيه يك دريچه ي يك طرفه با طراحي خاص كه از دريچه تروكارهاي لاپاراسكوپي الهام گرفته شده جلوگيري ميكند از تداخل خروج اب هنگام وارد كردن ابزار جراحي به بدن كه در نمونه هاي قبلي اين موارد وجود ندارد. معايب موجود در روش هاي مورد استفاده ي كنوني بدين شرح است ،خروج كنترل نشده ي مايعات ازمجراي ادراري بيمار به سمت بيرون مي باشد كه علاوه بر آلوده شدن محيط جراحي و اختلال در روند عمل ، باعث آلودگي پوشش پرسنل و انتقال آلودگي به آن ها مي شود. در حال حاضر براي حل اين مشكل پرسنل اتاق عمل موظف هستند از چكمه و روپوش مخصوص ارولوژي طي عمل جراحي استفاده نمايند كه علاوه بر دست وپا گير بودن آن ها ممكن است باعث ايجاد خلل در ارامش پرسنل شود كه اختراع حاضر با در نظر گرفتن يك كانكشن تغيير دهنده ي مسير آب اين مشكل را حل كرده است. از اين دستگاه در تمامي شرايط ميتوان به عنوان جايگزين يورتروسكوپ هاي معمولي استفاده كرد.
طبق آزمايشات انجام شده به اين نتيجه رسيديم كه از نظر متورم شدن يا نيروهاي متورم و انعطاف پذيري طرح هاي آرد اصلاح شده يك درجه بيشتر از متورم شدن در ذرات گرد نشاسته تعيين شده است . و طي آزمايشات ميكروسكوپي الكتروني نيز به اين نتيجه رسيدن كه ذرات ريز نشاسته استيله شده داراي فرورفتگي هاي مي باشند كه در زير اين ميكروسكوپ ذرات به صورت ريز، گرد و به صورت دسته اي به نظر مي رسند ، در صورتي كه مقداري سائيدگي يا فساد سطحي در نمونه هاي آنزيم هاي آغشته شده وجود دارد . و جود گروههاي استخلافي در آرد استيلي باعث كاهش قابليت هضم مي شود در صورتي كه قابليت هضم در مورد نشاسته هاي اصلاح شده نيز مشاهده شده است . محصول توليدي آرد سيب زميني مي تواند در مواد غذايي از قبيل : ماكاراني ، دسر ، شيره گوشت ، سس ها و محصولات نانوايي استفاده شود.
فرايند توليد غذاي كم كالري شكلاتي بااستفاده از پالپ سيب زميني ونخودفرنگي
در اين اختراع نانو كاتاليست آهن بر پايه سيليكا به روش سل - ژل در حضور ساختار دهنده فعال سطحي ستيل تري متيل آمونيوم برميد و سونوشيمي سنتز گرديد. ساختار فيزيكي نانو كاتاليست هاي سنتز شده توسط آناليزهاي BET,XRD,FTIR,FESEM ارزيابي شد. نتايج آناليز BET نشان داد كاتاليست هاي سنتز شده داراي سطح ويژه بسيار بالايي مي باشند. سايز كريستال ها با استفاده از فرمول شرر ، زير 30 نانو متر تعيين گرديد. تصاوير SEM گرفته شده از اين كاتاليست ها نشان دهنده نانومتري بودن ابعاد ذرات آنهاست درصدتبديل و انتخاب پذيري هيدروژناسيون دي اكسيد گوگرد به سولفيد هيدروژن توسط نانو كاتاليست هاي آهن بر پايه سيليكا در شرايط بهينه به ترتيب 94 و 95 درصد بدست آمده است. مقايسه با كاتاليست هاي قبلي نشان داد كاتاليست هاي سنتز شده در اين پژوهش در دماي پايين تري توانايي تبديل كامل دي اكسد گوگرد را دارد.
در اين اختراع نانو كاتاليست اكسيد مس - اكسيد سريم / گاما آلومينا به دو روش التراسوند رسوب همگن تهيه شده است تا جهت حذف مونواكسيد كربن كاتاليستي مورد بررسي قرار گيرد. تصاوير SEM, MRD گرفته شده از اين كاتاليست ها نشان دهنده نانومتري بودن ابعاد ذرات آنهاست. آناليز BET نانوكاتاليستهاي سنتزي نشان داد كه نانو اكسيد مس - اكسيد سريم / گاما آلومينا سنتزي به روش التراسوند سطح مخصوص بيشتري نسبت به نمونه هاي حاصل از روش رسوب همگن دارد. همچنين نتايج آناليز FTIR نشان دهنده گروه هاي عاملي موجود در اين نانوكاتاليست مي باشد. بررسي عملكرد نانوكاتاليست هاي سنتز شده نشان مي دهد نانو كاتاليست تهيه شده به روش التراسوند كارايي بالاتري در حذف تركيب منواكسيد كربن دارد. بررسي اثر غلظت نشان مي دهد كه نانوكاتاليستهاي سنتزي توانايي حذف مونواكسيد كربن در يك بازه نسبتا گسترده اي را دارند. همچنين اين نانوكاتاليست ها توانايي گزينش پذيري بالاي جهت حذف مونواكسيدكربن دارند.
در اين اختراع، نانوكاتاليست نيكل بر پايه ساختار MCM-41 سيليكا به روش سل - ژل در حضور ساختاردهنده فعال سطحي ستيل تري متيل آمونيوم برميد و سونوشيمي سنتز گرديد. ساختار فيزيكي نانوكاتاليست هاي سنتز ده توسط آناليزهاي BET, XRD, FTIR, FESEM ارزيابي شد. نتايج آناليز BET نشان داد كاتاليست هاي سنتز شده داراي سطح ويژه بسيار بالايي مي باشند. سايز كريستال ها با استفاده از فرمول شرر، زير 31 نانومتر تعيين گرديد. تصاوير SEM گرفته شده از اين كاتاليست ها نشان دهنده نانومتري بودن ابعاد ذرات آنهاست درصد تبديل تبديل و انتخاب پذيري هيدروژناسيون دي اكسيد گوگرد به سولفيد هيدروژن توسط نانوكاتاليست هاي نيكل بر پايه سيليكا در شرايط بهينه به ترتيب 99 و 100 درصد به دست آمده است. مقايسه با كاتاليست هاي قبلي، نشان داد كاتاليست هاي اكسيد نيكل سنتز شده در اين پژوهش، نسبت به كاتاليست هاي آهن، در دماي پايين تري توانايي تبديل كامل دي اكسيد گوگرد را دارد.
ساخت فيبرهاي فاز جامد ميكرو استخراج بر پايه نانو ميله¬هاي اكسيد قلع ساخت فيبرهاي فاز جامد ميكرو استخراج بر پايه نانو ساختارها منجر به افزايش راندمان استخراج تركيبات از محيط¬هاي پيچيده شده است. اين افزايش بازده به دليل افزايش مساحت سطح پوشش¬هاي بكار رفته بر روي فيبرهاي فاز جامد ميكرو استخراج مي¬باشد. روش¬هاي زيادي جهت ساخت پوشش¬ها با ساختار نانو بكار گرفته شده است كه از آن جمله مي¬توان به روش¬هاي الكتروشيميايي اشاره كرد. در اينجا، ساخت نانو ميله¬هاي اكسيد قلع به روش هيدروترمال و در محيط آبي صورت مي¬گيرد و بر روي سيليكاي ذوب شده پوشش داده مي¬شود تا به عنوان فاز جامد ميكرو استخراج مورد ارزيابي قرار گيرد. بوسيله اين روش مي¬توان بيش از 50 فيبر را در يك مرحله ساخت لذا از لحاظ اقتصادي و زماني بسيار مقرون به صرفه مي¬باشد. اين فيبرها در استخراج مستقيم دو داروي سيتالوپرام و فلوكستين از دو محيط پيچيده ادرار و پلاسماي خون مورد استفاده قرار گرفته¬اند و با فيبرهاي تجاري مقايسه شده¬اند. نتايج نشان داد كه فيبرهاي مذكور قادر به استخراج، پيش تغليظ و اندازه¬گيري مقادير بسيار كم داروها در محيط¬هاي پيچيده مي¬باشند و بهبود قابل توجهي در حد تشخيص داروهاي مذكور و دامنه خطي اندازه¬گيري آن¬ها بدست آمد.
سيستم اختراعي حاضر قادر است به صورت اتوماتيك در تصاوير اخذ شده در شرايط غير آزمايشگاهي و واقعي، ناحيه مربوط به چهره فرد را ابتدا شناسايي كرده و سپس هويت فرد را بر اساس مقايسه با افراد موجود در پايگاه داده تعيين نمايد. شناسايي چهره مي تواند به صورتهاي مختلفي از جمله \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"تعيين صحت و صقم ادعا\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"، \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"تطبيق جفت تصوير\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" و يا \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"جستجو در پايگاه داده\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" انجام پذيرد. تشخيص ناحيه مربوط به چهره در تصوير با استفاده از الگوريتم سريع Haar Cascade و به صورت real-time انجام مي گيرد. در مرحله بعدي تصاوير موجود در پايگاه داده با تصوير تشخيص داده شده در تصوير به صورت فشرده و پيكسل-به-پيسكسل تطبيق داده مي شوند. اين مرحله از كار، بر خلاف روشهاي مشابه قبلي مبتني بر گراف كه مدت زمان پردازش بسيار طولاني داشتند، با استفاده از الگوريتمهاي پردازش موازي و بر روي كارتهاي گرافيكي همه منظور با سرعت بسيار بالايي انجام مي پذيرد. شناسايي چهره فرد ناشناس آخرين مرحله از كار مي باشد. بدين منظور هيستوگرامهاي مولتي رزولوشن LBP از نواحي مختلف تصوير چهره استخراج گرديده و پس از كاهش ابعاد آنها با استفاده از تبديل PCA، با استفاده از روش classifier fusion بر روي ويژگيهاي به دست آمده با استفاده از تبديل LDA در مورد هويت فرد تصميم گيري مي شود. قبل از استخراج ويژگي هاي مولتي رزولوشن، تصاوير از نظري نوري با استفاده از روش pre-processing sequence approach نرماليزه مي شوند. ارايه روشي جديد در پردازش موازي مدلهاي گرافي بر روي كارتهاي گرافيكي به منظور تطبيق تصاوير و همچنين تركيبي مناسب از چندين تكنيك مختلف در تطبيق تصاوير با استفاده از مدلهاي گرافي و همچنين استفاده از روش LDA به صورت تركيبي با مدلهاي گرافي از جمله نوآوريهاي موجود در اختراع حاضر مي باشند. تركيب زير بيانگر الگوريتم كلي اختراع حاضر مي باشد: ّFace detection Eye detection Parallel MRF matching PS(photometric normalisation) MLBP(feature extraction) PCA LDA Classifier Fusion)
ساخت فيبرهاي فاز جامد ميكرو استخراج بر پايه نانو ساختارها منجر به افزايش راندمان استخراج تركيبات از محيط¬هاي پيچيده شده است. اين افزايش بازده به دليل افزايش مساحت سطح پوشش¬هاي بكار رفته بر روي فيبرهاي فاز جامد ميكرو استخراج مي¬باشد. روش¬هاي زيادي جهت ساخت پوشش¬ها با ساختار نانو بكار گرفته شده است كه از آن جمله مي¬توان به روش¬هاي الكتروشيميايي اشاره كرد. در اينجا، ساخت نانو كامپوزيت ميله¬هاي اكسيد روي- كيتوسان به روش هيدروترمال و در محيط آبي صورت مي¬گيرد و بر روي سيليكاي ذوب شده پوشش داده مي¬شود تا به عنوان فاز جامد ميكرو استخراج مورد ارزيابي قرار گيرد. بوسيله اين روش مي¬توان بيش از 150 فيبر را در يك مرحله ساخت لذا از لحاظ اقتصادي و زماني بسيار مقرون به صرفه مي-باشد. اين فيبرها در استخراج مستقيم چهار كلرو فنول از دو محيط پيچيده آب رودخانه و آب زمينهاي كشاورزي مورد استفاده قرار گرفته¬اند و با فيبرهاي تجاري مقايسه شده¬اند. نتايج نشان داد كه فيبرهاي مذكور قادر به استخراج، پيش تغليظ و اندازه¬گيري مقادير بسيار كم كلروفنولها در محيط¬هاي پيچيده مي¬باشند و بهبود قابل توجهي در حد تشخيص داروهاي مذكور و دامنه خطي اندازه¬گيري آن¬ها بدست آمد.
در اين اختراع كاتاليست مستعمل صنعتي اكسيد آهن ارتقا يافته با پتاسيم در طي سه فرايند ككزدايي، تغيير فاز و سنتز به روش تلقيح احيا شده است تا در فرايند صنعتي هيدروژنزدايي از اتيلبنزن به استايرن قرار گيرد. آناليز XRD نشان ميدهد كه در اين كاتاليست تغيير فاز Fe3O4 به Fe2O3 صورت گرفته و فاز پتاسيم فريت K2Fe22O34 نيز تشكيل شده است. آناليز FTIR نتايج XRD را تاييد كرده و تبديل Fe3O4 در كاتاليست مستعمل به Fe2O3 در كاتاليست مستعمل صنعتي احيا شده را اثبات ميكند. تصاوير مربوط به آناليز SEM، يكنواختي توزيع ذرات در اين كاتاليست را تاييد كرده، آناليز BET نيز نشان دهنده بالا بودن سطح ويژه كاتاليست اكسيد آهن ارتقا يافته با پتاسيم به روش تلقيح، نسبت به كاتاليست¬هاي نو و مستعمل است. ارزيابي عملكرد كاتاليست مستعمل صنعتي احيا شده نشان دهنده بالابودن انتخابپذيري اين كاتاليست نسبت به كاتاليست مستعمل صنعتي و قابل مقايسه بودن انتخابپذيري نسبت به كاتاليست نو ميباشد. همچنين از بررسيهاي بعمل آمده ميتوان گفت ميزان توليد گازهاي غير هيدروكربني در كاتاليست مستعمل صنعتي احيا شده به مراتب كمتر از كاتاليست مستعمل بوده و مقدار توليد آن مشابه با كاتاليست نو ميباشد. نتايج آزمونهاي راكتوري كاتاليستها پايدار بودن درصد تبديل كاتاليست مستعمل صنعتي احيا شده و مشابهت رفتار آن با كاتاليست نو را به اثبات رسانده و نشان دهنده مناسب بودن اين كاتاليست براي استفاده در فرايند هيدروژنزدايي از اتيل بنزن ميباشد.
موارد یافت شده: 59