لیست اختراعات ستار طهماسبي انفرادي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1394/08/12
خلاصه اختراع:

اختراع تحت عنوان \\\\\\"ساخت مكمل غدايي اولورپين از ضايعات پروسه تلخ زدايي زيتون با مواد پركننده شكلاتي و مالتي\\\\\\" با استفاده از علوم صنايع غذايي و بيوشيمي و زيستي توسط اينجانبان فرموله گرديد. مشكل عمده در صنعت كنسرو زيتون (گياه مورد قسم خداوند) اينست كه ماده الوروپين با خواص ضد التهاب، ضد تومور، ضد باكتري، ويروس و قارچ و قسمتي كلروفيل با تمام خواص ارشمندشان به دليل پروسه تلخ زدايي بعنوان ضايعات، از دسترس خارج مي شود و از طرف ديگر مصرف سرانه پايين زيتون در كشور ايجاب مي كند كه اين ماده مهم در سبد مصرف مردم با قيمت پايين(مخصوصاً در سنين پايين) و قابل دسترس قرار گيرد. در اين اختراع اولورپين بر همراه كلروفيل از پساب ضايعات تلخ زدايي صنايع كنسروسازي استخراج و پس از ليوفيليزاسيون، به جهت حفظ خواص به عنوان مكمل به دو صورت شكلاتي و نوشيدني فرموله و ارايه مي گردد. در حالت اولي در مرحله بعد از پخت و آماده سازي شكلات بصورت تلخ و شيرين با مواد پركننده شكلاتي و و در حالت دوم نوشيدني مالتي با شيرين كننده استيويا فورموله گرديد و تاثير اين مكمل ها بروي مهار سلولهاي سرطان سينه (رده سلولي MCF7) و فلوساتيومتري به اثبات رسيد.

تاریخ ثبت: 1394/11/19
خلاصه اختراع:

در اختراع سنتز نانو اولوروپين مگنتيت: انتقال¬گر هدفمند ماده ضد سرطان اولوروپين به تومور يك ليگند با بكبن نانو آهن و اتصال الوروپين با واسطه سيليس و عامل آمين با استفاده از علم نانو تكنولوژي، شيمي و بيوشيمي ساخته شد. دو مشكل اساسي براي ماده ارزشمند اولوروپين (مهمترين فنل زيتون با خاصيت ضد سرطان، آنتي اكسيدان، ضددرد، كنترل كبد چرب و آنتي پاتوژن) وجود دارد. اولا الوروپين بعنوان ضايعات در فرآوري تلخ¬زدايي از دسترس خارج مي¬شود ثانيا انتقال هدفمند به بافت¬ها از جمله تومور وجود ندارد. الوروپين از زيتون استخراج و به منظور رفع مشكل هدايت هدفمند ماده ارزشمند الوروپين به بافت¬ها، نانو الوروپين با پايه نانو آهن مگنتيت طي 4 مرحله با پوشش سيليسي و عامل¬دار كردن نانو ذرات مگنتيت پوشيده شده با 3- آمينوپروپيل تري متوكسي سيلان و اتصال اولوروپين به عامل¬ها سنتز شد. سنتز اين ماده با روش¬هاي طيف سنجي IR ميكروسكوپ الكتروني تاييد شد. بنابرين از اين نانو پارتيكل مي¬توان الورپين به مقدار زياد در واحد سطح نانو بصورت هدفمند با ايجاد ميدان مغناطيسي ازجمله MRI به محل مورد نظر انتقال داد. بازيافت الوروپين از زيتون و سنتز اين نانو پارتيكل مي¬تواند در صنايع غذايي بصورت خوراكي و نوشيدني و صنايع دارويي استفاده گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/09/18
تاریخ ثبت: 1395/09/18
خلاصه اختراع:

موضوع بررسي درجه خلوص محصول استراتژيكي مثل روغن هاي زيتون كه بخش اعظم آن به صورت وارداتي است از مسائل مهم و اساسي بحث سلامت و اقتصادي كشور مي باشد. از آنجائيكه مصرف روغن زيتون در جهان بالاتر از حجم توليد اين ماده غذائي است لذا سرمايه گذاران براي جبران مابه تفاوت حجم بازار از روش هاي اختلاط ديگر روغن ها در روغن زيتون استفاده مي نمايند. تامين كنندگان روغن زيتون تقلبي با استفاده از تركيبي از روغن ها تلاش دارند كه پروفايل تركيبات ماژور (اسيدهاي چرب و تري گليسيريدها) و تركيبات جزئي (استرول ها، تركيبات فنلي، تركيبات فرار، رنگدانه ها، هيدروكربن ها و توكوفرول ها) روغن زيتون اختلاط يافته را مشابه روغن زيتون بكر نشان دهند. درواقع كاربرد آناليزهاي فيزيكوشيميايي رايج از جمله تست هاي ارگانولپتيكي و همچنين روش هاي بر پايه كروماتوگرافي (GC & HPLC) و طيف سنجي محدوديت آناليتيكي دارند زيرا قابليت تشخيص اختلاطات كمتر از 10٪ را ندارند. استفاده از ماركرهاي پروتيئني اين امكان را فراهم مي نمايد كه (از طريق افتراق پروتئيني) اختلاطات كمتر از 10٪ ديگر روغن ها را درماتريس روغن بكر را بخوبي تشخيص دهد و نوع اختلاط نيز مشخص گردد.

موارد یافت شده: 3