لیست اختراعات سعيد رجبي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ اظهارنامه: 1397/09/25
مالک/مالکان: آقاي سعيد رجبي پي
تاریخ ثبت: 1398/07/13
مخترع/مخترعان: سعيد رجبي پي
خلاصه اختراع:

اين قلم به صورت تخصصي نياز مبرم به عناصر غذايي هدف (مصرف شده) درون بستر گلدان را برطرف مي كند .

تاریخ اظهارنامه: 1398/01/21
تاریخ ثبت: 1398/09/30
مخترع/مخترعان: جعفر نظري سعيد رجبي
خلاصه اختراع:

اين اختراع به توصيف مكانيزمي مي پردازد كه به وسيله آن گشتاور مورد نياز براي باز و بسته كردن شير آلاتي چون شير هاي پروانه اي و يا شيرهاي كروي را به خصوص در قطرهاي اسمي بالا جهت كنترل جريان سيال تامين مي كند. اين مكانيزم در واقع در قسمت دسته اين شير ها جايگزين بخش گيربكسي شير مي شود كه به وسيله اين قسمت گشتاور مورد نياز جهت كنترل جريان شير تامين مي شد. اين مكانيزم كمك ميكند كه كنترل جريان سيال در شير با نيروي كمتري صورت پذيرد و همچنين در مقايسه با نمونه هاي گيربكسي از قيمت پايين¬تري براي ساخت برخوردار بوده و تعمير و نگهداري ساده تري نيز دارد. اصول اين اختراع استفاده از چند لولا در دسته شير براي بلندتر كردن طول اهرم دسته و بالا بردن گشتاور در يك نيروي ثابت مي باشد. اين مكانيزم ميتواند در همه سايزهاي شير آلاتي چون پروانه اي شير آلات كروي و شيرهاي توپي استفاده شود. همچنين فشار كاري شير هايي كه از اين مكانيزم ميتوانند استفاده كنند از صفر بار تا 30 بار مي باشد.

تاریخ ثبت: 1393/02/07
خلاصه اختراع:

زمينه فني اين اختراع شيلات و ويروس شناسي است. هدف از اين اختراع دستيابي به دانش فني ساخت واكسن ويروس لكه سفيد ميگو مي باشد. ويروس لكه سفيد بعنوان جدي ترين عامل بيماريزاي ميگو در خهان شناخته شده و خسارات فراواني به صنعت آبزي پروري دنيا و ايران وارد نموده انتشار اين بيماري در مزارع ميگو باعث 100 درصد مرگ و مير در عرض 10 روز مي شود... ادامه مطلب در فايل پيوست مي باشد

تاریخ اظهارنامه: 1394/07/06
مالک/مالکان: آقاي سعيد رجبي پي
تاریخ ثبت: 1395/01/15
مخترع/مخترعان: سعيد رجبي پي
خلاصه اختراع:

به نام خدا خلاصه توصيف : اين گلدان تمامي مايحتاج گياه براي رشد ايده آل و فوق العاده را فراهم مي نمايد و در اختيار گياه قرار مي دهد در تمامي اختراعات انجام گرفته گذشته ، در اين زمينه به قرار دادن گياه در شرايط طبيعي محيط زندگي بسنده كرده اند ولي در اين اختراع مي توان با فشاري بيشتر از فشار مكش ريشه اين مواد غذايي را به گياه انتقال داد تا تمامي قسمت هاي گياه مخصوصا قسمت هايي كه در ارتفاع قرار دارند نيز از مواد غذايي به راحتي استفاده نمايند و همچنين از رشد بي رويه ريشه نيز جلوگيري مي شود و مي توان در فضاي محدود نيز بزرگترين درختان را پرورش داد ، بدون در نظر گرفتن ميزان جاي قرار گرفتن ريشه گياه .

تاریخ اظهارنامه: 1396/07/15
تاریخ ثبت: 1396/11/17
مخترع/مخترعان: سعيد رجبي جعفر نظري
خلاصه اختراع:

اين آبپاش ها داراي مكانيزم چرخش متفاوتي نسبت به ساير آبپاش هاي موجود مي باشد. به اين صورت كه به جاي ضربه زدن آبپاش قطعه ضربه زن براي حركت دادن و چرخش آبپاش از نيروي پرتابه آب براي حركت آبپاش استفاده شده است. همچنين مكانيزم تنظيم زاويه پاشش نيز بر اساس تغيير جهت پاشش آب انحرافي جهت پاشش در شعاع هاي كمتر مي باشد

تاریخ ثبت: 1397/11/29
مخترع/مخترعان: جعفر نظری سعید رجبی
خلاصه اختراع:

در اين اختراع مكانيزم جديدي جهت كنترل حركت ورودي و خروجي آب در شيرها بيان شده است. در اين روش به جاي حركت دوراني حول محور شير براي باز و بسته كردن شير از نيروي عمودي استفاده مي¬شود. اين نيروي عمودي مستقيم توسط يك شفت به ديسك يا گيت درون شير اعمال مي شود و باعث حركت كردن آن در درون شير شده و انسداد حركت سيال را باعث خواهد شد. همچنين باز شدن شير بعد از رها كردن ضامن شير به كمك فشار آب و فنر هاي تعبيه شده در زير شير و يا به كمك اعمال نيرو عمود بر نيروي بستن انجام خواهد پذيرفت. نيروي عمودي معمولا به كمك نيروي وزن بدن انسان اعمال مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1397/03/28
تاریخ ثبت: 1397/12/08
خلاصه اختراع:

اين اختراع، به توصيف محصولي مي پردازد كه توانايي كور كردن سريع انتهاي شلنگ هاي تا شو را دارا مي باشد. در برخي از كاربردهاي شلنگ نياز به بستن انتهاي آن وجود دارد كه معمولا در حال حاضر از اتصالات رزوه اي با تعداد قطعات بالا استفاده ميشود. به طوري كه اتصال مورد نياز بايد حتما هم سايز شلنگ بوده باشد و با پروسه اي زمان بر انتهاي شلنگ كور خواهد شد. اين اختراع ادعا شده است كه مي تواند بدون نياز به اتصالات رزوه اي انتهاي شلنگ را با سرعت كور كند. فشار كاري اين كور كن انتهايي از صفر بار تا 15 بار مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/09/02
تاریخ ثبت: 1393/03/02
مخترع/مخترعان: مجيد رجبي سعيد رجبي
خلاصه اختراع:

حركت اسكوات از حركات اساسي و پايه در بدنسازي، وزنه برداري است. زمان انجام اسكوات در صورت رعايت نشدن الگوهاي صحيح مي‌تواند مضر و حتي آسيب‌زا باشد. در انجام حركت اسكوات با وزنه سنگين احتمال خروج از فرم صحيح حركت در ستون فقرات، زانوها و بالاتنه وجود دارد. به اين منظور ايمن اسكوات طراي شده است كه از سه قسمت تشكيل شده است: 1- محل قرار گرفتن پا كه ميتوان قالب هاي 1- 5/1 – 2 - 5/2 و 3 سانتيمتر را جهت زير پاشنه استفاده كرد. 2- صفحه جلوي پنجه پا كه متحرك است. ( محل قرار گرفتن پا از قسمت هاي محل قرار گرفتن پنجه پا و كف پا و همچنين قسمت پاشنه پا كه داراي برآمدگي قابل تنظيم مي باشد). 3 - ريلي كه در دو طرف قسمت جلويي دستگاه قرار دارد تا صفحه نرم و منعطف جلويي به راحتي متناسب با اندازه پاهاي متفاوت ورزشكاران جلو و عقب شود. دستگاه ايمن اسكوات، هدايت كننده مسير حركت زانوها و از جلوتر رفتن زانوها از پنجه پاها در زمان انجام حركت اسكوات جلوگيري يا ميزان ان را كنترل مي كند. دستگاه ايمن اسكوات قابليت استفاده در انجام حركت هاك پا با هالتر، نشست و برخاست با دمبل و كاربرد در دستگاه هاي پرس پا، هاك پا و دستگاه اسميت و ... را دارد.

موارد یافت شده: 8