لیست اختراعات سعيد طالبي
شناور هوشمند ناجي به گونه اي طراحي و پياده سازي شده است كه از لحاظ مكانيكي پايداري بالايي دارد. اين سيستم از سه موتور الكتريكي براي رانش استفاده مي كند در صورتيكه سه موتور همزمان فعال باشند شناور با سرعت به سمت مستقيم حركت مي كند در صورتيكه موتورهاي شماره 1 و 2 (به شكل 1 مراجعه شود) روشن باشند شناور به سمت چپ حركت مي كند و در صورتيكه موتورهاي شماره 2 و 3 روشن باشند شناور به سمت راست حركت مي كند. در صورت به خطر افتادن جان يك انسان در دريا ناجي به كمك شناور به سمت شخص حركت مي نمايد در صورتيكه غريق هوشيار باشد مي تواند دستگيره هاي تعبيه شده در كنار شناور را چسبيده به ساحل برگردد چنانچه غريق هوشياري لازم را نداشته باشد ناجي او را در قسمت جلوي شناور قرار مي دهد و به ساحل بر مي گرداند.
\\\\\\\\\\\\\\"كيس هوشمند رايانه با تغذيه محافظت شده و بدون وقفه\\\\\\\\\\\\\\" ، به گونه اي طراحي شده است كه شرايط ولتاژورودي را بررسي مي نمايد و با توجه به انرژي الكتريكي ورودي تصميمات مطلوب را اجرا مي نمايد.اين سيستم از لحاظ الكترونيكي نقش حفاظتي براي مدارهاي داخلي رايانه دارد . هم چنين مدار ذخيره سازي انرژي الكتريكي در نظر گرفته شده براي اين سيستم مي تواند تغذيه مورد نياز رايانه و نمايشگر و هم چنين لوازم جانبي را صرفنظر از اينكه برق ورودي وصل باشد يا خير ، براي مدت زمان مشخصي تامين نمايد . در صورتيكه انرژي ذخيره شده در باتري ها تا حد مشخصي افت نمايد، برنامه موجود در قسمت كنترل سيستم ، رايانه را به صورت نرمال خاموش مي نمايد تا از آسيب هاي احتمالي جلوگيري نمايد و اطلاعات در صورت عدم ذخيره سازي توسط كاربر از بين نروند .هم چنين تمام گزارشات در نمايشگر كيس به نمايش درمي آيد و مي تواند لوازم جانبي رايانه را برق رساني نمايد .
اين ربات در واقع يك ربات پرنده با قابليت مانور بالا بوده و 4 عدد موتور براشلس نصب شده بر روي ربات سرعت بالايي را فراهم مي آورد.اين ربات با هدف كمك به سازمان هاي امداد و نجات جهت امداد رساني به افرادي كه در حال غرق شدن در سواحل دريا هستند، طراحي و ساخته شده است. \\\\\\"ربات پرنده ناجي جهت امدادرساني در سوانح دريايي\\\\\\"، به گونه اي طراحي و پياده سازي شده است كه مي تواند با هدايت كاربر ، به سرعت به سمت فردي كه در حال غرق شدن است حركت نموده و با فعال كردن سيستم امداد ، بالشتك ها را به سمت غريق پرتاب نموده و عمليات نجات را انجام دهد . با توجه به اينكه هر ساله تعداد زيادي از هموطنان ، در سواحل درياي خزر غرق مي شوند ، اين ربات پيشرفته مي تواند عمليات نجات را در زمان مناسب انجام دهد . لازم به توضيح است اين سيستم براي اولين بار در سطح دنيا طراحي شده است .
ربات زير سطحي با قابليت هاي امداد و نجات ، نشانه گذاري و نمونه گيري از آب ، به گونه اي طراحي و پياده سازي شده است كه مي تواند با هدايت كاربر ، به سرعت مانور داده و عمليات تعريف شده را انجام دهد. در بحث امدادرساني ربات به سمت فردي كه در حال غرق شدن است حركت نموده و با فعال كردن سيستم امداد ، بالشتك امداد را به سمت غريق پرتاب نموده و عمليات نجات را انجام دهد. سيستم نشانه گذاري ربات براي اطلاع از وجود اجسام غرق شده در زير سطح دريا و ايجاد ارتباط مستقيم با اپراتور به كار مي رود. سيستم نشانه گذاري را مي توان در ماموريت هاي حساس براي جلو گيري از شناسايي ربات نيز به كار برد. از ديگر ويژگي هاي اين ربات سيستم نمونه گيري آن مي باشد اين سيستم براي نمونه برداري از قسمت هاي مختلف دريا و بررسي ميزان آلودگي در نقاط مختلف به كار مي رود .
ميدان الكترونيك قدرت كاربرد زيادي در هوا فضا وسايل نقليه كشتي ها در خط توليدات صنعتي و مخابرات پيدا كرده اند دليل استفاده زياد از سيستم هاي الكترونيكي نسبت به سيستم هاي مكانيكي و هيدروليكي و پنوماتيكي اين است كه اين سيستم ها داراي وزن كم، قابليت اطمينان بالا، پاسخدهي سريع با واكنش تند ، تعمير و نگهداري كم هزينه و راندمان بالايي هستند. تعويض سيستم هاي مكانيكي و هيدروليكي از يكسو و جايگزين كردن سيستم هاي الكترونيكي از سوي ديگر به MEA (more electric Aircraft مشهور شده است. رشد گسترش همه جانبه اين سيستم ها MEA موجب استفاده بيش از حد آنها در صنعت هوا فضا شده است. يكي از مشكلات جدي صنعت چگونگي حذف هارمونيك مي باشد زيرا عدم توجه به وجود هارمونيك ها در سيستمهاي الكتريكي باعث تلفات در ادوات و وسايل الكتريكي و سبب انحراف از واقعيت در وسايل و لوازم اندازه گيري شده و اختلال در گشتاور موتورهاي الكتريكي و اغتشاش در سيستمهاي الكترونيكي و مخابراتي مي نمايد با توجه به اينكه اخيرا يكسو كننده ها در سيستمهاي الكتريكي كاربرد بسياري پيدا كرده اند و همچنين مدلسازي آنها نيز از ديدگاه مصرف كننده هاي DC مورد توجه زيادي قرار گرفته است. از سوي ديگر به منظور كاهش هارمونيك هاي ناشي از وجود يكسو كننده ها (هم در قسمت پار DC و هم در قسمت منبع تغذيه AC) يكسو كننده هاي با تعداد پالسهاي بيشتر مورد توجه قرار مي گيرد. مزيت استفاده از يكسو كننده هاي 18 پالسه: - كاهش THD هارمونيك هاي 17 و 19 جريان خط ورودي - بهبود ضريب توان - افزايش پايداري - راندمان بالا - قابليت اطمينان بالا - پاسخدهي سريع - وزن كم و سبك -تعمير و نگهداري كم هزينه كاربرد يكسو كننده هاي چند پالسه هواپيما سفينه فضايي ماشينها كشتي ها زير دريايي آسانسورها و UPS,HVDC
جهت بدست آوردن پارامتذرهاي ترموهيدروليكي قلب راكتور VVER-1000 در راستاي افقي و محوري با استفاده از روش محيط متخلخل كد محاسبات سه بعدي ترموهيدروليكي ايجاد و با معيارهاي معتبر مقايسه گرديد. در اين كد معادلات پليوستگي، مومنتم (طولي و عرضي) و انرژي براي تمام كانال هاي جريان قلب راكتور به صورت گذرا حل شده اند. جداسازي معادلات حاكم با استفاده از روش حجم محدود و در يك روند Semi-Impilicit صورت گرفته است. از قابليت هاي مهم اين كد مي توان به موارد زير اشاره كرد: 1- كد اخير به صورت گذرا تهيه شده و توسعه آن به شرايط حادثه امكان پذير است. 2- در فايل ورودي علي رغم سادگي، قابليت تغيير تمام پارامترهاي مهم مدل سازي به وسيله كاربر وجود دارد. 3- تمام پارامترهاي بدست آمده از كد در بازه هاي زماني كه توسط كار بر مشخص مي شود در خروجي به صورت فايل متني و Tec plot نمايش داده مي شود.
موارد یافت شده: 12