لیست اختراعات ضرغام سپهري زاده
فراورده ماكس تيمولد: ضدقارچ و ضد مخمر حاوي تيمول با پايه تامپوني آفت ناشي از قارچ ها و مخمرها هر ساله ضرر و زيان كلاني در بخشهاي مختلف كشاورزي، صنعتي و بهداشتي به كشور وارد مي سازد. راه هاي متفاوتي براي كاهش آلودگي هاي قارچي در بخشهاي فوق الذكر وجود دارد كه يكي از آنها استفاده از محلول هاي حاوي تركيبات ضد قارچي است كه مي توانند باعث كاهش بار آلودگي از سطوح شوند كه البته بدون ايجاد عوارض و مشكلات بهداشتي و زيست محيطي نيست بويژه هنگامي كه روي مواد خوراكي و ميوه جات مصرف مي شوند. در فرآورده \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"ماكس تيمولد\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" از يك مونوترپن ضد قارچ طبيعي كه در گياه آويشن وجود دارد بهره گرفته شده و براي اولين بار در يك پايه تامپوني (بافري) قليايي فرموله شده است كه بدون مشكلاتي كه معمولا همراه با مواد شيميايي ديده مي شوند، به خوبي از عهده مقابله با قارچ ها و مخمرها برمي آيد. مضافاً به اينكه تامپون فوق الذكر باعث افزايش اثرات مونوترپن بكار رفته مي شود و قدرت ضد قارچي آن را افزايش مي دهد. از مزايايي ديگر اين فرآورده پايه آبي آن است كه فاقد اثرات جانبي روي ميوه جات و محيط مي باشد.
يكي از پيامدهاي رايج و متعاقب اعمال درماني دندانپزشكي، خونريزي هاي سطحي لثه و دندان مي باشد كه علاوه بر ايجاد مشكل براي كادر درماني براي بيمار نيز ناخوشايند و نامطبوع است. بويژه در مورد بيماراني كه با مشكلات انعقادي خون مانند هموفيلي درگير مي باشند، اين مشكل بيشتر خودنمايي مي كند. همچنين لثه برخي افراد به شدت حساس بوده و خونريزي هاي مداوم بويژه در هنگام مسواك زدن مانع بزرگي در رعايت بهداشت دهان و دندان و بروز پيامدهايي مانند پوسيدگي سريع دندان ها و بوي بد دهان مي شود. هدف از ارائه فرآورده هاي نارسولكس كمك به كاهش خونروش و لخته شدن خون و همچنين ضد عفوني كردن در موارد فوق الذكر است. نارسولكس عبارت از درصدهاي مختلف ( از 5/0 تا 40 درصد) از عصاره گياهان غني از تركيبات پلي فنوليك (مانند انار، چاي، مازو) يا فراكشن غني از تركيبات پلي فنولي اين گياهان در پايه هاي محلول، نيمه جامد و جامد پليمري و غير پليمري به فرمهايي مانند ژل، محلول، پد، قرص جوشان و خمير دندان است.
نمك طعام يكي از مهمترين چاشني ها و مزه دهنده هاي غذايي است و تقريبا در تهيه كليه فراورده هاي غذايي استفاده مي شود. اما متاسفانه استفاده از نمك در رژيم هاي غذايي باعث افزايش ميزان سديم دريافتي مي شود كه مي تواند به مشكلات سلامتي بوِيژه افزايش فشارخون بيانجامد و به اين دليل توصيه مي شود كه تا جاي ممكن از مصرف بيش از اندازه نمك خودداري شود كه البته عمل به اين توصيه پزشكي و بهداشتي به راحتي ممكن نيست. از اين رو ارائه فراورده اي كه در كنار داشتن مزه شوري، مقدار سديم كمتري داشته باشد مي تواند به رعايت توصيه هاي بهداشتي كمك كند. فراورده حاصل از گياه ساليكورنيا 50 درصد سديم كمتر نسبت به نمك طعام دارد و از اين رو مي تواند در كنار تامين مزه شوري، مقدار سديم دريافتي توسط فرد را كاهش دهد و از اينرو به وضعيت سلامت فرد كمك كند. نمك هاي رژيمي مورد اشاره در اين اظهار نامه ( SaliNa و SaliNaK ) كه از منبع گياهي Salicornia تهيه و فرآوري ميشود از كلسيم بيشتر و كربوهيدرات كمتري برخوردار خواهد بود كه علاوه بر كاهش سديم (با حفظ مزه شوري) از ارزش غذايي بيشتري برخوردار بوده و حاوي كربوهيدرات كمتر مي باشد. همچنين در نمك SaliNaK به دليل اضافه كردن مقادير مجاز تركيبات پتاسيم دار به فرمولاسيون نهايي SaliNa اين نمك (SaliNaK) از نظر پتاسيم نيز غني بوده و داراي فوايد اثبات شده اين ماده معدني نيز مي باشد. يادآوري ميگردد نمك SaliNaK با اضافه كردن مقادير مجاز تركيبات پتاسيم دار به نمك SaliNa تهيه ميشود
موارد یافت شده: 7