لیست اختراعات علي مرادي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 72
تاریخ ثبت: 1398/04/01
خلاصه اختراع:

در حال حاضر در اتوماتيكهاي موجود در بازار كه براي كنترل هوشمند پمپ آب استفاده ميشود تنظيم حداكثر فشار آب بصورت دستي و با تنظيم پيچ مربوطه روي اتوماتيك امكانپذير است. علاوه بر اين با كمترين كاهش فشار آب پمپ روشن ميشود. دستگاه كنترل هوشمند پمپ آب از دو بخش مكانيكي و الكترونيكي به گونه طراحي شده كه قادر به كنترل هوشمند و خودكار پمپهاي آب خانگي و يا صنعتي بوده تا اين پمپها تنها در مواقع استفاده كاربر و بنا بر تنظيمات كاربر روشن و خاموش شوند. يكي از نوآوريهاي طرح اين است كه با استفاده از سنسور طراحي شده با تكنيك اثر هال كاربر ميتواند محدوده فشار مناسب براي كار خود را به راحتي تنظيم كند. اين كار باعث حفاظت بيشتر پمپ شده و باعث مي¬شود كه پمپ كمتر روشن و خاموش شود و در نتيجه استهلاك آن كمتر شود. علاوه بر اين در طرح جديد در صورت عدم وجود آب از روشن/خاموش شدن مدام پمپ آب و يا درجا كار كردن آن جلوگيري مي-كند كه اين عمل بسيار كاربردي بوده و مانع از سوختن پمپ و خسران مالي ميشود. يكي از مزاياي بارز طرح پيشنهادي اين است كه در صورتي كه بدلايلي نقص فني پمپ جريان كشي داشته باشد بلافاصله كليد اتوماتيك فرمان خاموش شدن به پمپ ميدهد و جلوي سوختن خود پمپ را ميگيرد. يكي از نوآوريها و كاربردهاي موثر ديگري كه اين دستگاه دارا ميباشد، اين است كه در صورتي كه پمپ بصورت بي وقفه بيش از دو ساعت روشن باشد اتوماتيك آلارم داده و پمپ را خاموش ميكند. اين خاصيت در صورت شكستگي لولهها و عدم حضور شخص در خانه بسيار كارآمد ميباشد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/05/06
تاریخ ثبت: 1398/08/25
خلاصه اختراع:

دستگاه كنترل هوشمند پمپ آب متشكل از دو بخش مكانيكي و الكترونيكي به گونه اي طراحي شده كه توانايي كنترل خودكار پمپ آب خانگي و يا صنعتي را داشته باشد تا اينگونه پمپها تنها در زمان استفاده كاربر و با تنظيمات دلخواه كاربر كار كنند. يكي از نو آوري¬هاي اين طرح كه كمك شاياني به كاهش هزينه ي خانوار از طريق بالا بردن عمر و راندمان كاري كليد اتوماتيك مي كند استفاده از ترياك بعنوان المان قطع و وصل كننده الكتروپمپ به جاي رله مي باشد. لازم به ذكر است كه براي اولين بار از اين روش در چنين دستگاه هايي استفاده شده كه اين مهم يك نوآوري براي اين محصول محسوب مي-شود. يكي ديگر از نوآوري هاي اين كار اين است كه در صورتي كه شفت پمپ به هر علت قفل گردد كليد اتوماتيك فرمان خاموش كردن را صادر كرده و از سوختن موتور جلوگيري مي كند. بنابراين در طرح پيشنهادي دو مشكل عمده كه باعث سوختن و يا خراب شدن سريع كليد هاي موجود در بازار مي¬شنود مورد توجه قرار گرفته و براي رفع آنها راهكار ارايه شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1390/08/09
مالک/مالکان: علي مرادي
تاریخ ثبت: 1391/04/27
مخترع/مخترعان: علي مرادي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1391/06/09
تاریخ ثبت: 1391/08/22
خلاصه اختراع:

كاتاليست طلا – پالاديم با بستر فوق سبك سيليسي متخلخل از نگهدارنده سيليس به همراه مقداري آلومينا بوجود مي آيد. عناصر اصلي كه خاصيت كاتاليستي دارند يعني طلا و پالاديم به صورت نمكهاي محلول با سيليس آميخته شده و پس از حرارت دهي در بستر سيليس تلقيح مي شوند. در مرحله ي تكليس با اضافه كردن تركيباتي از جمله كربنات سديم و كنترل دما ، خلل و فرج در سطح كاتاليزور ايجاد مي شود كه باعث افزايش سطح كاتاليزور مي گردد. اين كاتاليزور توانايي اكسايش تولوئن بطور گزينش پذير و اختصاصي به بنزوئيك اسيد را دارا مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/06/19
تاریخ ثبت: 1391/08/22
خلاصه اختراع:

كشور ايران يكي از كشور هاي مطرح در صنعت آلومينيوم مي باشد وافراد شاغل و وابسته در صنايع آلومينيوم بخش قابل توجهي از نيروي انساني شاغل در كشور را تشكيل مي دهد وبا توجه صنايع مادر كه وظيفه ي توليد شمش آلومينيوم را دارندو همچنين صنايع وابسته زيردستي نيز مبادرت به توليد ورق،پروفيل و ساير محصولات مي نمايند . در صنايع زير دستي و قطعه سازآلومينيوم ،قطعات مورد استفاده در ساخت تجهيزات و لوازم حتما بايستي مورد پرداخت و آبكاري قرار گيرند تا ضمن افزايش جلا و زيبايي ،در مقابل خوردگي نيز مقاومت نمايند.در اين راستا محلول AL1404 به عنوان اولين مرحله در پرداخت سطوح آلومينيومي مورد استفاده قرار مي گيرد.اين محلول به همراه سود در برگيرندۀ قطعات آلومينيومي غوطه ور در خود مي باشد.پس از توقف قطعه آلومينيوم براي مدت زمان مشخصي در وان سطح آلومينيوم زبري و خشني خود را از دست داده و پس از عبور از حمام هاي شستشو اسيد نيتريك ،آب در يك وان الكتروليز شده واكسيد آلومينيوم با ضخامت لازم روي آن تشكيل مي گردد.با ساخت اين محلول AL1404ضمن قطع وابستگي واحد هاي صنعتي مرتبط ،كيفيت سطح آلومينيوم بهتر از محلول خارجي مشابه خواهد شد ،در ضمن قيمت تمام شده و سهولت دسترسي مصرف كنندگان را نيز به همراه خواهد داشت.

تاریخ اظهارنامه: 1391/10/10
تاریخ ثبت: 1391/10/10
خلاصه اختراع:

يكي از عمده ترين مشكلات برداشت نخود بخصوص رقم پاكوتاه، نزديك بودن بوته ها به سطح زمين است. مشكل ديگرآن حساسيت به ضربه و ريزش ميباشد. برداشت نخود با دست بسيار مشكل و وقت گير و هزينه بر است و بعد از كنده شدن با دست بايد جمع آوري و به خارج از مزرعه منتقل شود و سپس با ادوات ديگري عمتيات كوبش و جداسازي بر روي آن انجام گيرد. در خارج از كشور دستگاههايي براي برداشت نخود ساخته شده است كه از ابتدايي ترين آنها تا كمباينهاي پيشرفته ، هنوز هيچ نوعي از آن وارد كشور نشده است. از طرفي دستگاههاي مرتبط ساخت داخل نيز كامل نيستند و ادوات تراكتوري ساخته شده، فقط بوته و يا غلاف نخود را از زمين كنده و بقيه عمليات شامل حمل و كوبش و جداسازي، ميبايست طي عمليات ديگري انجام شود كه وقت بر وهزينه بر است. در اين راستا تغييراتي هم بر روي دماغه كمباين غلات صورت گرفته كه آن هم كار آيي كافي را ندارد زيرا داراي ريزش و عدم امكان تنظيم دماغه در ارتفاع پايين است. لذا ميبايست براي برداشت دانه نخود از سطح مزرعه با كمترين افت وكمترين زمان ممكن دستگاهي طراحي شود كه نياز به كمباين غلات نداشته و با استفاده از يك دستگاه تراكتور 4 سيلندر عمليات برداشت را انجام دهد. اين دستگاه فاقد تيغه برشي است و كمباين نخود تراكتوري ناميده ميشود.

تاریخ اظهارنامه: 1392/03/30
تاریخ ثبت: 1392/03/30
خلاصه اختراع:

با توجه به اينكه كشور ايران يكي ار كشور هاي مطرح در زمينه ي توليد آلومينيوم است، به دليل غني بودن در اين زمينه، كاربرد ها و موارد استفاده ي فراواني در صنايع مختلف دارد. براي بدست اوردن سطح آيينه اي با انعكاس بالا در قطعات آلومينيومي ابتدا بايد سطح قطعه پوليش داده شود، يكي از روش هاي صيقل كاري سطح آلومينيوم پوليش الكتروشيميايي مي باشد. عمل صيقل كاري براي بهبود ظاهر ايجاد تراز و صافي افزايش خواص انعكاس و كم كردن اصطحكاك بين قطعات انجام مي شود. يك مشخصه ي محلول هايي كه در صيقل كاري شيميايي به كار مي روند پتانسيل ردوكس بالاي آنها است.در صيقل كاري الكتروشيميايي فلز (آند) پيل گرديده و واكنش كاتدي در الكترود ديگري (كاتد) اتفاق مي افتد، پتانسيل در صيقل كاري الكتروشيميايي به وسيله ي پتانسيل ردوكس محلول كنترل مي شود. محلول الكتروليتي مورد استفاده در پوليش الكتروشيميايي آلومينيوم ذكر شده در اين اختراع از تركيب اسيد هاي مختلفي به همراه مواد افزودني ديگري ساخته شده است، كه با تنظيم قدرت اسيدي محلول، جريان و ولتاژ اعمال شده به وان الكتروليتي بسته به نوع آلياژ آلومينيوم و سطح مقطع و شرايط دمايي وان باعث ايجاد سطحي بسيار درخشان و آيينه اي و با انعكاس بسيار بالا در سطح پروفيل آلومينيوم مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1393/07/20
تاریخ ثبت: 1393/12/17
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع توليد سولفات آهن هيدراته(FeSO4.7H2O) از لجن كنورتور شركت ذوب آهن زمينه فني مهندسي شيمي، شيمي، كشاورزي، صنايع شيميايي، مهندسي فرايند، محيط زيست شرح مختصر لجن كنورتور شركت ذوب آهن يكي از ضايعات توليد شده در طي فرايند توليد آهن در شركت ذوب آهن مي باشد كه از آغاز بهره برداري شركت ذوب آهن در سال 1351 تا كنون هيچ استفاده اي از اين لجن نشده است. اين طرح براي اولين بار در ايران و جهان، ضايعات لجن كنورتور را به محصول صنعتي و پركاربرد سولفات آهن(FeSO4.7H2O) تبديل مي كند، كه ضمن حذف يكي از ضايعات شركت ذوب آهن با حجم توليد بسيار بالا و مشكلات زيست محيطي ناشي از آن، يك محصول صنعتي با كاربرد فراوان و ارزش افزوده بسيار بالا توليد مي كند. با توجه به توليد متوسط 1.7 كيلوگرم سولفات آهن به ازاي هر كيلو لجن، ارزش افزوده طرح بسيار بالا و قابليت اقتصادي بسيار مناسبي دارد. علاوه بر اين باقي مانده لجن درانتهاي فرايند توليد سولفات آهن، به دليل حذف كامل اكسيد روي آن، قابليت بازگرداندن به كوره و استحصال آهن را دارا مي باشد. و اين ارزش طرح را دو چندان مي كند.

تاریخ ثبت: 1394/01/26
خلاصه اختراع:

بررسي اثرات عصاره ميوه سنجد (Elaeagnus angustifolia)، ميوه خارمريم (Silybum marianum) و مغز فندق (Corylus avellana) جهت درمان كمكي سكته مغزي ترومبوامبوليك و بهبود عوارض ناشي از آن در مدل حيواني

تاریخ اظهارنامه: 1392/03/02
تاریخ ثبت: 1394/02/16
خلاصه اختراع:

جهت شكستگيهاي هيپ (Hip) به خصوص اينتر تروكانتريك (Intertrochanteric) استفاده مي شود. از آنجا كه اين شكستگي در افراد مسن ايجاد مي شود و بيماريهاي مزمن ( مانند قند، بيماريهاي قلبي- ريوي و افزايش فشار خون) و تحمل عمل براي آنها سخت تر است، جا اندازي باز و فيكس شكستگي با وسيله داخلي موجب خونريزي و استرس ناشي از عمل شده و باعث ايجاد بسياري از موارد مرگ بعد از عمل مي شود اگر بيمارعمل نشود، اندام كوتاه شده و كج جوش مي خورد. ما به عنوان راه حل وسيله اي كه در خارج از بدن قرار گرفته و به وسيله دو عدد شانز (Schanz) در پروگزيمال (Proximal) كه به صوورت 135 درجه در گردن استخوان ران فيكس مي شود و سه عدد شانز(Schanz) كه در ديستال (Distal) به شفت استخوان ران (Femoral shaft) فبكس مي شود شكستگي را تا زمان جوش خوردن (Union) ثابت ميكند. اين وسيله اين امكان را دارد تا با لغزيدن به روي خود در جهت گردن استخوان ران، شكستگي را فشرده كند

موارد یافت شده: 72