لیست اختراعات فتانه شكرالهي
در ابداع اين طرح مراحل ذيل اجراء مي شود: الف ) تيه مواد اوليه شامل: آرد گندم - اسيد اسكوربيك - آلفا آميلاز ب ) اندازه گيري پارامترهاي مواد اوليه شامل: اندازه گيري رطوبت - اندازه گيري پروتئين - اندازه گيري چربي - اندازه گيري خاكستر - تعيين اندازه ذرات - تعيين عدد رسوبي - تعيين عدد فالينك - فارينوگراف - اكتنسوگرافت. ج ) اندازه گيري و تعيين پارامترهاي نان به دست آمده شامل: تست ارتفاع - تست وزن - تست حجم - تست تراكم پذيري - تست بازيافت مطلق - تست قوام - تست شاخص كيفيت.
در ابداع اين طرح مراحل ذيل اجراء مي شود: طراحي روش آزمون و انطباق آن با شرايط و ضوابط موجود و سپس براساس روش آزمون انتخابي مراحل زير انجام گرفت. الف) تهيه نمونه شاهد / بدون آلودگي ب) غني سازي نمونه پ ) آماده سازي نمونه ت) انجام آزمون ث) تعيين مقدار با استفاده از منحني كاليبراسيون ج ) محاسبه صحت روش از طريق اندازه گيري درصد بازيافت / استفاده از نمونه مرجح چ) آزمايش نمونه هاي داراي آلودگي طبيعي ح ) تعيين حد تشخيص خ ) تعيين حد تعيين مقدار
موارد یافت شده: 2