لیست اختراعات مجيد توكلي
اين هنر دستي با استفاده از سوزن ، نخ گوني بافي دو لايه ويك پايه ي سوزن كه معمولا از سرنگ استفاده مي كردند. سوزن را به سر سرنگ متصل مي كردند (اين سوزن به شكلي است كه نخ از داخل قاعده ي آن عبور مي كند) نخ را ازداخل سرنگ و سوزن عبور مي دادند و با انجم عمل رفت و برگشت داخل گوني و گير كردن نخ داخل آن ايجاد طرح برجسته و منسجمي مي كرد كه بعد از انجام كار و تكميل طرح كشيده شده با رنگ روي گوني كه حالا با نخ پرشده را مي توان مشاهده كرد كه معمولا براي توليد پادري و تابلوي ديواري استفاده مي شد. در حال حاضر هم اين موارد به همين صورت تداوم دارد و افرادي كه به اين كار مشغول مي شوند را با اين مشكلات يعني صرف زمان زياد، كندي كار انجام شده و مداومت در حركت رفت و برگشت نخ با دست كه باعث خستگي و دل زدگي فرد از بافتن مي شود، مواجه مي كند و كار را بي نتيجه و بدون حاصل باقي مي گذارد. ارائه راه حل به اين صورت است كه دستگاه طراحي شده اين عوامل مانند: بافتن نخ(حركت رفت و برگشت نخ)، آزاد كردن نخ ،گرفتن و ثابت نگه داشتن گوني بروي دستگاه را سهل و راحت مي كند ، همچنين به دليل ماشيني بودن سرعت انجام كار نيز بالا مي رود، توليد محصول افزايش مي يابد و اين هنر را داراي توجيه اقتصادي مي كند.
ترميم زخم هاي ناشي از سوختگي در پوست انسان نياز به داروها و شرايط خواص دارد. وجود پانسمان به خاطر خطر لانه گزيني باكتري‚ قارچ ‚گردوخاك و... خود بخشي از مشكل هست‚ بنابراين تعويض سريع بانداژ لازم مي باشد كه وقت گير‚ هزينه بر و اينكه در بيشتر موارد نياز به كمك شخص ديگري دارد. همچنين اگر سوختگي در قسمتي از بدن رخ بدهد كه داراي مو مي باشد، پس از درمان موهاي آن بخش ديگر رشد نمي كنند و اين باعث زشت شدن بدن بيمار مي گردد. توليد فيلم سوختگي با استفاده از تانن طبيعي بلوط و ديگر تركيبات داراي ويژگي هاي خاصي مانند التيام زخم ها و سوختگي ها با اثرات جانبي كمتر، عدم نياز به پانسمان و خاصيت ترميم كنندگي بافت آسيب ديده توسط فيلم ها و استفاده همزمان داروهاي ضد سوختگي ديگر‚ رويش مجدد مو در سوختگي ناحيه داراي مو مي باشد.
عنوان اختراع: : صندلي ايستاده- نشسته ارگونوميك ظرفشويي زمينه فني : ارگونومي و پزشكي، مكانيك مشكل فني: در فرآيندهاي كاري مانند شستن ظرفها انجام كار بهصورت ايستاده اجتنابناپذير است. در هنگام ايستادن فشار و وزن بدن بر روي زانوها، پاها و كمر است؛ از طرفي فرآيند كار بهصورتي است كه با گذاشتن يك صندلي معمولي و بهصورت نشسته نيز نميتوان اين كار را انجام داد. ارائه راهحل: براي رفع مشكل بايد صندلي طراحي ميشد كه كاربر ضمن تسلط به كار در حالت ايستاده- نشسته اين عمليات را انجام دهد. لذا صندلي ارگونوميك ايستاده-نشسته ظرفشويي با صندلي سدل( زين اسبي) كه زاويه و ارتفاع آن قابل تنظيم است به كاربر اين اجازه را ميدهد كه ضمن نشستن روي صندلي و حفظ فاصله مناسب خود با ظرفشويي و تسلط به كار، و نيز حفظ انحناي طبيعي ستون فقرات، عمليات شستن ظرف را انجام بدهد. همچنين با تعبيهي تكيهگاه زانو نيز باعث حفظ بيشتر تعادل هنگام كارشدهايم. طرز كار: اين صندلي با تغيير زاويه و ارتفاع اين امكان را براي كاربر فراهم مي كند كه به ظرف شويي نزديك شود و تسلط بيشتري موقع شستن ظرف ها داشته باشد
موارد یافت شده: 4