لیست اختراعات محسن احمدي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 18
تاریخ اظهارنامه: 1393/11/08
مالک/مالکان: محبوبه سرابي
تاریخ ثبت: 1394/05/03
خلاصه اختراع:

خلاصه توصيف ما ااختراعي با عنوان "كشت تلفيقي1 -پرورش ماهي2-محصولات گلخانه اي 3- پرورش ماكيان وميكرو دام"را ارائه داده‌ايم. امروزه اهميت محصولات گلخانه اي ارگانيك ، آبزي پروري و پرورش طيور با وجود فقر منابع آبي و خاك حاصلخيز كشورهاي دنيا دو چندان بوده بخصوص وقتي كه مشكلات و معضلات ناشي از استفاده تك تك اين 3 حوزه مرتفع گرديده و از آلودگي منابع زير زميني و هدر رفت آب جلوگيري شود با تلفيق اين سه حوزه مشكلات هر سه حوزه رفع گرديده و وابستگي و نياز آنها به خارج اعم از تجهيزات ميكانيكي و مكمل هاي غذايي و كودهاي تقويتي مرتفع مي گردد . پرورش ماهي كه با توليد آمونياك و مواد سمي حاصل از فضولات ماهي و پسماندهاي غذايي بهترين مواد براي رشد و نمو گياهان فراهم مي نمايد. در عين حال بسترهاي كشت گياهان آب خروجي از مخازن ماهي را براي ماهي تصفيه نموده و آن را براي رشد و تغذيه ماهي بارور مي سازد ،ليكن هنوز قسمتي از املاح و مواد معدني طبيعي براي رشد گياهان با كمبود هايي مواجعه بوده و همچنين وابستگي ماهيان به تغذيه دستي رفع نمي گردد ، به همين خاطر وقتي در كنار اين دو سيستم پرورش ماكيان همچون مرغ و بلدرچين صورت پذيرد ،فضولات و دفعيات آنها جهت باروري آب مخازن پرورش ماهي مورد استفاده قرار گرفته و درعين حال املاح معدني مورد نياز رشد گياهان ازجمله آهن،كلسيم و پتاسيم با اضافه شدن كود دامي تامين گرديده در نتيجه نياز به كود دهي براي رفع كمبود املاح گياهي مرتفع مي گردد. هدف و استراتژي اصلي از ايجاد اين طرح به حداكثر رساندن عملكرد هر يك از اجزائ بيولوژيكي سيستم جهت افزايش بازده اقتصادي طرح است اگر يك ناحيه بتواند همزمان براي توليد چندين نوع محصول (دام و طيور،ماهي ومحصولات كشاورزي) استفاده شود علاوه بر افزايش و تضمين درآمد باعث كاهش هزينه هاي مرتبط با ساخت و ساز/ تجهيزات و اجزاء سيستم و افزايش توليد و بازدهي مي گردد كه در اين صورت پرورش توام محصولات گلخانه اي ،ماهي و دام و طيور، اقتصادي و سودآور خواهد بود.

تاریخ اظهارنامه: 1393/08/20
تاریخ ثبت: 1394/06/02
خلاصه اختراع:

اين دستگاه قادر است فشار توليدي توسط فنرهاي هولدر ژنراتور TY10546 كه در نيروگاه هاي V94.2 كاربرد دارد را به كمك نرم افزار كاربردي قابل نصب اندازه گيري نموده و ثبت نمايد. هولدرهاي ژنراتور به صورتي داخل دستگاه قرار گرفته و قفل مي شود كه دقيقاً شرايط قرار گيري آن در داخل ژنراتور مي باشد از اين رو مي تواند با دقت بالا (يك گرم بر سانتي متر مربع) فشار توليدي را اندازه گيري نمايد. اين اندازه گيري جهت تعيين ميزان كارايي فنرهاي ياد شده داراي اهميت مي باشد. تا كنون دستگاهي كه بتواند به درستي و دقت ميزان فشار توليدي توسط فنرهاي ياد شده كه از نوع Constant Force مي باشند بدون باز كردن فنرها و به صورت همزمان اندازه گيري نمايد وجود نداشته است.

تاریخ ثبت: 1394/07/21
خلاصه اختراع:

دستگاه عمق سنج ايمپلنت هاي دنداني دستگاهي است كه به منظور ارزيابي عمق دريل ايجاد شده طي جراحي ايمپلنت همزمان با ايجاد دريل طراحي شده است.اين دستگاه به جراح اين امكان را مي دهد كه حين جراحي و دريل كردن، وضعيت قرارگيري در استخوان و فاصله ي انتهاي دريل با ساختارهاي آناتوميك را مشخص كند.اين اختراع با هدف بهبود كيفيت درمان هاي ايمپلنت هاي دنداني در زمينه جراحي هاي دهاني مرتبط با قرار دهي ايمپلنت هاي دنداني ارايه مي شود. در زمينه جراحي ايمپلنت هاي دنداني تعيين طول دقيق مناسب جهت دريل كردن و به دنبال آن قراردهي ايمپلنت اهميت فوق العاده اي دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/12/28
تاریخ ثبت: 1397/07/30
خلاصه اختراع:

فرآيند كاهش مصرف الكترودهاي گرافيتي مورد استفاده در صنايع كه بر اساس روش آغشته سازي اين الكترودها قرار گرفته و در زمينه شيمي و مكانيك ميباشد. پوشش سطحي الكترودها معايبي نظير: خراش سطحي بعلت شرايط صنعتي و حمل و نقل، ناپايداري در دماهاي بالاتر از 1000 درجه سانتيگراد و از بين رفتن كلمپ انتقال جريان به الكترود دارند. بنابراين نياز حركت به سمت آغشته سازي الكترودها با محلولهاي حاوي نانو و ميكروذرات سيليس، اكسيدها و نمك هاي فلزي احساس مي شود. در صورت دابت كردن اين مواد داخل ساختار گرافيت، نه تنها از اكسيد شدن الكترود جلوگيري ميشود، بلكه ساختار گرافيت و در نتيجه خواص مكانيكي آن بهبود مي يابد كه كاهش مصرف و شكست الكترود را به دنبال خواهد داشت. همچنين، اين روش نسبت به روشهاي زمان بر و چند مرحله اي اجراي پوشش دهي سطحي، از سرعت بالاتري برخوردار است كه يكي ديگر از مزاياي اصلي استفاده از اين روش نيز مي باشد. در واقع، بسياري از كارخانه ها بعلت بالا بودن هزينه نيروي انساني مورد نياز براي فرآيند پوشش دهي سطحي قديمي و ساير معايب فوق ترجيح مي دهند بجاي پوشش دهي الكترود، مصرف الكترود بالايي داشته باشند.

تاریخ ثبت: 1397/08/13
خلاصه اختراع:

هسته مركزي اختلال در اوتيسم ، اختلال در ارتباط و حركت است. با توجه به موارد مذكور هدف ما ساخت يك سيستم كاملا امن با بهره‌گيري از اصول پزشكي و الكترونيك در راستاي بهبود ارتباطات، افزايش ميزان تحرك، ايجاد انگيزه و تشويق كودكان مبتلا به اوتيسم جهت انجام فعاليتهاي حركتي و همچنين ايجاد ارتباط بهتر با آنان براي مشاوران و درمانگران و خانواده آنان است. سيستم مذكور مجموعه‌اي است كه بر پايه اصول پزشكي و الكترونيكي و طبق استانداردهاي مناسب و با رعايت اصول ايمني و امنيتي ساخته‌شده‌است. اين سيستم با مجموعه‌اي از سنسورهاي نيرو و فشار متصل به كفش مبتلايان به اتيسم و به كمك يك پردازنده مركزي و با بهره گيري از يك الگوريتم مناسب با توجه به شرايط‌هاي حركت خروجي‌هاي رنگي و نوراني و ليزري مناسب را به بيمار نشان داده و وي را به ادامه حركت و يا تحرك بيشتر تشويق مي‌كند.

تاریخ اظهارنامه: 1388/09/16
تاریخ ثبت: 1388/09/25
خلاصه اختراع:

در طرح پيشنهادي سيم بندي استاتور شامل دو دسته سيم پيچ سه فاز است كه از نظر اختلاف زاويه فضايي نسبت به يكديگر 30 درجه اختلاف فاز داشته و تنها شامل مولفه اصلي هستند همچنين دو دسته سيم پيچ ديگر كه تنها شامل هارمونيك سوم فضايي از تابع سيم پيچي اول هستند نيز داخل استاتور پيچيده مي شوند سپس دو دسته سيم پيچ اول دو دسته سيم پيچ دوم با ترتيب مناسبي به يكديگر متصل مي شوند. با اعمال مولفه اصلي و هارمونيك سوم زماني در جريان توسط اينورتر به اين تركيب سيم پيچ ها علاوه بر گشتاور توليدي ناشي از مولفه اصلي، هارمونيك سوم نيز گشتاوري با متوسط غير صفر توليد مي كند كه در نهايت منجر به افزايش گشتاور توليدي ماشين مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1400/03/08
مالک/مالکان: محسن احمدي
تاریخ ثبت: 1400/06/23
مخترع/مخترعان: محسن احمدي
خلاصه اختراع:

امروزه همواره انسان ها براي انجام كار هاي مختلف امدادي ،نظامي وحتي صنعتي نيازمند رباتي هستن كه بتواند از طريق علم اپتيك و با دانش فوتونيك موجود كه قابليت حذف نورهاي ناخواسته در محيط و تطبيق خودكار با نور محيط و تعريف يك نورليزري با طول موج خاص براي اي سي ربات و يك پردازنده در ربات، به انها خدماتي بدهد.كه راه حل فني بر طرف كردن اين مشكل طراحي رباتي با سنسور نوري است ،كه نور ليزر تعريف شده از قبل را تشخيص داده و پس از پردازش به امداد رساني فردي كه ربات را از طريق نور فراخوانده است بشتابد،ويا در صنعت نظامي از طريق اين ربات براي حمل تجهيزات نيز از طريق تابش نور ميتوان استفاده كرد،همچنين در صنعت نفت و گاز نيز برا پيدا كردن نشدي خطوط لوله از طريق سيستم ربات كاربرد هاي اين ربات است. سيستم مذكور مجموعه‌اي است كه بر پايه اصول امداد ، كمك رساني و الكترونيكي و طبق استانداردهاي مناسب و با رعايت اصول ايمني و امنيتي ساخته شده است. اين سيستم با مجموعه‌اي از سنسورهاي نوراني و دريافت نور به كمك سنسورها وسپس يك پردازنده مركزي و با بهره گيري از يك الگوريتم مناسب برنامه نويسي با توجه به شرايط‌هاي موجود نور را تشخيص و دريافت كرده و بعد از پردازش توسط هسته مركزي ميكرو كنترلر به سمت اپراتورتوسط چرخ هاي طراحي شده زير ربات حركت ميكند.اگه بخوايم به صورت خلاصه و اما مفيد يك ديدگاه كلي راجب نحوي كار كرد ربات داشته باشيم بايد گفت كه:اين ربات 6سنسور دارد و بنا به نوري كه دريافت ميشود توسط هر يك از اين سنسور هايLDR،ربات بعد از پردازش توسط ميكروكنترلر atmega16 كه وظيفه پردازش دستورات تعريف شده را دارد دستور نهايي به موتور ها وصل شده به چرخ ها دستور حركت روبه سمت آن مركز نور را ارسال ميكند،**از مزاياي اين سيستم ميتوان به سرعت عمل و دقت عمل بالاي آن و همچنين بهينه بودن آن اشاره كرد. از طرف ديگر اين سيستم كاملا كاربردي، كوچك، سبك و ارزان بوده و به صورت كاملا موثر و ايمن به سه صورت كاربردي درجهت خدمات امدادي و صنعتي وحتي نظامي ميشود استفاده كرد. مزاياي مهم ربات 1- مشكل كاركردن ربات در نور روز 2- قدرت مانوردهي360درجه و 3-پردازش سريع ميكرو كنترلر تعريف شده و 4-قدرت بالاي چرخ ها بخاطر خازن دوسر آن ها از مزاياي اين ربات است.5- رفع چالش نور چند تايي يعني اگر چند نور همزمان به ربات بتابد ربات خاموش ميشود.

موارد یافت شده: 18