لیست اختراعات محسن اصغري
جوامع پيشرفته به طور فزاينده اي به سمت استفاده از مواد طبيعي در بسته بندي و نگهداري مواد غذايي روي آورده است. اما خواص نامناسب مكانيكي و مقاومت كم در برابر نفوذ رطوبت و هوا امكان جايگزيني كامل مواد طبيعي با مواد مرسوم را نمي دهد. صنعت بسته بندي نيازمند تلفيق كاربري مواد مصنوعي و طبيعي است. روشي كه بتواند پاسخگوي سرعت بالاي توليد باشد و امكان پايش همزمان، و توليد بر خط و متناسب با محصول را ايجاد نمايد ضروري است. در اين نوآوري با فرآيند الكتروريسي محلول پليمري كيتوزان به اليافي در حد نانو تبديل شده و روي بسته بندي بافته مي شود. طبق روش پيشنهادي، هر نوع فيلم مصنوعي مرسوم مورد استفاده در بسته بندي با روش الكتروريسي داراي خواص مورد نظر صنايع غذايي (براي مثال خواص ضد ميكروبي) به كمك نانو الياف ها خواهد شد. بيوپليمر كيتوزان در نازل و فيلم پلي وينيل كلرايد روي نوار فلزي قرار گرفته به نازل و نوار (كالكتور) الكترود متصل گرديد. سپس با اعمال جريان و ايجاد ميدان، بافتن فيلم كيتوزان روي فيلم بسته بندي انجام شد. اين ويژگي مي تواند شامل بافتن مواد ضد ميكروبي، رنگدانه ها و ... در درون يا سطح نانو الياف باشد. در آزمايشگاه، فيلم با ويژگي نانوفن آوري، با سرعت بالا و در سطح وسيع مد نظر قرار گرفت و براي بسته بندي توليد شد. اين روش اكنون به صورت صنعتي قابل استفاده است چنانكه دستگاه صنعتي آن در ايران توسط شركت فناوران نانومقياس توليد مي شود.
جليقه طراحي شده داراي يك ساختار ارگونوميكي است كه تشكيل شده از يك صفحه به اندازه طول وعرض شانه به دو كمربند ازجنس آلومنيم و پلاستيكي،ميله اي آلومنيمي(رگلاژ)كه اتصال دهنده كمربند قسمت بالا را به كمربند قسمت پايين مي باشد كه درنتيجه بار را از شانه گرفته و در كمربندها تقسيم و باعث حذف نيرو روي قسمت شانه و توزيع نيرو وزن وارد شده برشانه به كل اندام فوقاني را اعمال خواهد كرد.
دستگاه مولد حركت رول جهت آزمايش مدل شناور يك بستر آزمايشگاهي براي بررسي تجربي حركت رول در غياب امواج است و مهمترين كاربردش تعيين ضرايب هيدروديناميكي و تحقيق روي تشديد شناورها است. اين اختراع متشكل از حوضچه آب، مدل شناور، سيستم تعليق و سيستم محرك است. مطابق شكل (1) مدل شناور وسط حوضچه قرار مي گيرد. سيستم تعليق صرفا به مدل اجازه حركت آزادانه رول را مي دهد. اين سيستم داراي يك محور دوار با قابليت تنظيم و تغيير ارتفاع است و توسط پلي در بالاي خط آب مهار مي شود. اين نحول در داخل مدل قرار گرفته و به آن متصل مي گردد. با تغيير دادن ارتفاع محول مدل در هر خط آب دلخواهي بارگذاري مي شود. سيستم محرك متشل از سروو موتور و گيربكس است و توسط يك رايانه صنعتي با يك حلقه بسته كنترلي هدايت مي گردد. هر حركت دلخواهي را مي توان در حوزه زمان برا مدل تعريف نمود. سيستم محرك بر روي پلي بر بالاي خط آب نصب شده است. انتقال قدرت توسط تسمه تايمينگ و پولي دندانه دار از محور محرك به شفت كشي صورت مي پذيرد. (شكل 1 شماره 7 و 8). در نهايت گشتاور رانش از محور مدل توسط چند فك رابط به شناور منتقل مي شود.
براي دست يابي به توالي ژن Kiss1 درماهي سفيد درياي خزر در ابتدا كبد ماهي سفيد در شرايط استريل جداشده و DNA ماهي سفيد از كبد استخراج شد. پس از حصول اطمينان با استفاده از الكتروفورز ژل آگارز از اينكه DNA بهخوبي استخراجشده، براي تكثير قطعهاي از DNA كه مربوط به پپتيد 54 آمينواسيدي ژن Kiss1 است از واكنش زنجيرهاي پلي مراز PCR استفاده شد و سپس تعيين ترادف ژن Kiss1 صورت گرفت. پپتيدهاي 10 آمينواسيدي مربوط به ژن Kiss1 بر اساس ترادف¬هاي تعيينشده سنتز شد. هورمون كيس1 ماهي سفيد به منظور كمكي براي افزايش ذخاير ماهي سفيد و جلوگيري از خطر انقراض آن اختراع شده و در صنعت شيلات و مراكز تكثير مصنوعي ماهي نيز مي تواند مورد استفاده قرار گيرد زيرا در اين صنعت به دليل محدوديت مكاني و زماني كه دارند مجبورند از روش هاي هورمون تراپي براي رسيدگي جنسي و القاي تخم ريزي بهره ببرند. كيس1 ماهي سفيد با مهندسي ژنتيك از روي توالي نوكلئوتيدهاي ژن Kiss1 ماهي سفيد طراحي و سپس به صورت بيوشيميايي مهندسي شده تا از نظر زيستي پايدارتر و فعال تر شود. كيس1 ماهي سفيد به صورت محلول در پروپيلن گلايكول به همراه دامپريدون در عضله ي باله ي سينه اي ماهي تزريق مي شود و از طريق فعل و افعالاتي كه در سيستم هورموني ماهي به راه مي اندازد تاثير خود را القا مي كند
موارد یافت شده: 5