لیست اختراعات محسن ولی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ اظهارنامه: 1391/12/22
تاریخ ثبت: 1392/05/07
خلاصه اختراع:

ايده اصلي در انجام اين پروژه در استفاده از ضايعات اكرليك و پودر استخوان گاو در ساخت موزاييك هاي ضد سايشي مي باشد. با استفاده از اين مواد در كارهاي عمراني و ساختماني علاوه بر بهبود مصالح در كاهش هزينه هاي اقتصادي در عمليات بازيافت ضايعات اكرليك و همچنين پودر استخوان گاو كه ناچاراً به ترتيب در اكثر كارخانجات و قصابي ها توليد مي شود اشاره نمود. مشكل فني : در ساختار موزاييك هاي سنتي از مصالح معمولي استفاده مي شود و اين خود دليلي بر نقص اين مصالح ساختماني يعني موزاييك مي باشد. فرض كنيد موزاييك هايي طرح دار در سطحي از شهر استفاده و نصب شده است كه با تردد افراد بر روي اين موزاييك ها به مرور زمان و در اغلب موارد حداكثر بعد از دوسال سطح اين موزاييك ها ساييده مي شوند كه اين ساييدگي علاوه بر نماي زشتي كه به شهر مي دهد هزينه هاي زياد اقتصادي براي شهرداري ها به بار مي آورد. بيان اهداف اختراع: در اين اختراع ما توسط موادي كه بسيار در دسترس مي باشد يعني ضايعات اكرليك و پودر استخوان گاو توانستيم استحكام بسيار بالايي به موزاييك بدهيم و اين مقاومت و استحكام ايجاد شده، خاصيت ضد سايشي را به موزاييك مي دهد و در نتيجه با نصب اين موازييك هاي ضد سايشي در هر نقطه اي از شهر مي تواند چند دهه عمر مفيد داشته باشد و هزينه هاي اقتصادي را كاهش دهد.

تاریخ ثبت: 1394/04/21
خلاصه اختراع:

هدف اختراع حاضر توليد كاتد روي و كنسانتره سرب از فيلتر كيك ليچينگ كارخانه‌هاي روي مي‌باشد. مزيت روش اختراعي بازيابي همزمان فلزات مذكور با قيمت تمام شده بسيار پايين تر است. پسماندهاي كارخانه هاي روي حاوي 2-8 درصد روي و 1-4 درصد سرب مي‌باشد. در اين اختراع با استفاده از تكنولوژي استخراج حلالي به توليد كاتد روي با خلوص بالا 99/99 درصد و همچنين با استفاده از روش كلريدي-نمكي به توليد كنسانتره سرب با خلوص 55 درصد پرداخته شده است. بازيابي فلزات سرب و روي با راندمانهاي به ترتيب حدود 70 تا 90 درصد و 80 تا 95 درصد انجام مي پذيرد. در اين اختراع كنسانتره‌ سرب توليدي در توليد شمش سرب براحتي مي‌توانند در صنعت سرب و روي استفاده شود

تاریخ اظهارنامه: 1394/05/04
تاریخ ثبت: 1394/10/26
خلاصه اختراع:

اين شركت پس از انجام مطالعات تحقيقاتي بر روي كوره بلند كه برگرفته از سوابق طولاني قبلي خود در صنعت آهن و فولاد بوده،. اقدام به طراحي و ساخت كوره بلند براي اولين بار در كشور نمود كه نهايتا منجر به دريافت گواهي ثبت اختراع طراحي كوره بلند توسط اين مجموعه به شماره اظهار نامه 388080578 و شماره ثبت 62250 مورخ 28/08/1388 گرديد. با استفاده از اين تجربه موفق در كشور و همچنين با طرح موضوع ارتقاي اين اختراع با محوريت گروه فرايند هاي متالورژي، به منظور بهره گيري از سيستم هاي نوين شارژ مواد اوليه به درون كوره اقدام به طراحي، ساخت و اجراي اصلاحات لازم بر روي دهانه كوره بلند به منظور بكارگيري سيستم شارژ مواد اوليه بدون نياز به سيستم دوزنگه در دهانه كوره بلند نمود كه اين تلاش منجر به تحقق عملي ارتقاء سيستم كوره بلند شماره 2 شركت سهامي ذوب آهن اصفهان گرديده است. هدف اين اختراع: طراحي، ساخت و اجراي كوره بلند با بهينه سازي شرايط و روش شارژ مواد اوليه به منظور امكان استفاده از روش هاي نوين انتقال مواد اوليه به درون كوره بلند و افزايش راندمان كوره مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1399/07/30
تاریخ ثبت: 1400/01/16
خلاصه اختراع:

سيستم‌ نوبت‌ دهي راهكاري مناسب براي نظم بخشيدن به صف‌ها در مراكزي همچون بانك‌ها، بيمارستانها و مراكز پزشكي، ادارات بيمه، دفاتر خدمات گردشگري، دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي و ... است. سيستم كنترل مركزي بلافاصله پس از پردازش‌هاي لازم برگه نوبت را كه شامل نوع صف، شماره نوبت، مدت زمان تقريبي انتظار، تعداد افراد حاضر در صف و ساير اطلاعات مورد نياز را براي مراجعه كننده چاپ مي‌كند. يكي از پرمصرف ترين موارد در اين سيستم ها كاغذ است، كه براي تهيه كاغذ نيز درختان بسياري قطع شده و اين امر نيز سبب تخريب محيط زيست مي شود. همچنين در عصر ارتباطات و زمانه اي كه مردم به دنبال راه هايي هستند كه زمان كمتري خرج كنند مشكلاتي از اين قبيل و صف ايستادن كه كاري روزمره و نياز هر روز است واقعا آزار دهنده است. از اين رو وجود طرحي كه به رفع اين مشكلات، سازماندهي نوبت دهي، حذف كاغذ و كمك به محيط زيست كمك كند نياز اساسي است. در اين اختراع، دستگاه نوبت دهي با استفاده از گرفتن تصوير فرد و بدون لمس دستگاه نوبت‌دهي با دست، نوبت را ثبت و به مشتري و اپراتور اعلام مي‌كند.

تاریخ اظهارنامه: 1393/07/26
تاریخ ثبت: 1393/11/25
خلاصه اختراع:

طراحي و ساخت سيستم تخليه گردان واگن (واگن برگردان نوع O). بعنوان نوآوري در رشته مهندسي مكانيك. سيستم حمل و نقل ريلي كشور كه براي انتقال مواد اوليه و محصول صنايع بزرگ از سيستم حمل و نقل ريلي استفاده مي نمايد. لذا به منظور تخليه اين مواد از سيستم هاي تخليه واگن بهره‌گيري مي‌كنند. سيستم تخليه واگن نوع O داراي يك گهواره چرخان استوانه‌اي شكل بوده كه واگن در داخل آن استقرار يافته و پس از مهار شدن توسط جك‌هاي نگهدارنده حول مركز واگن حدود 150 درجه چرخيده و مواد داخل واگن به داخل قيفها و سيستمهاي انتقال موادي كه در زير گهواره تعبيه شده، تخليه مي‌گردد. جهت وارد نمودن واگن ها به داخل گهواره، از يك هل‌دهنده الكتريكي (Pusher car) و يا سيستم كشاننده كابلي استفاده مي‌شود. واگن‌ برگردان Oطراحي و ساخته شده، قادر است حدود 10,000 تن مواد موجود در واگن را در مدت يك ساعت تخليه نمايد

تاریخ ثبت: 1400/10/19
خلاصه اختراع:

هدف از اين اختراع، ارايه¬ي دستگاه مجهز به سيستم خبره جهت سنجش ميزان دقت و خطا به صورت دقيق و علمي در ورزش هاي پرتابي با هدف متحرك هست. در اين سيستم، از سنسورهاي ليرزي براي تعيين محل برخورد پرتابه و از برد آردينو به همراه برنامه نويسي به زبان سي شارپ براي تعيين دقت سيستم و تحليل داده ها استفاده شده است. همچنين در اين دستگاه داده¬هاي عملكرد و پيشرفت ورزشكاران ثبت مي شود كه مي تواند پس از اتمام دوره، توسط خود سيستم خبره يا مربيان باتجربه در رشته مربوطه مورد تجزيه و تحليل قرار گيرد. بدليل تنوع هدف از حيث شكل و تعداد، قابل تغيير بودن رنگ هدف و پس‌زمينه، تعيين سطح دقت و امكان محاسبه مكان پرتابه، اين دستگاه قابل تعميم به ورزش هاي متنوعي هست.

تاریخ ثبت: 1401/01/20
خلاصه اختراع:

در فرايند توليد آهن، فولاد و ريخته گري آب بعنوان خنك كننده گرما را از تجهيزات يا فرآيندهاي گرمازا گرفته و در برجهاي خنك كننده و يا مبدل هاي حرارتي اين گرما را به هواي محيط يا سيال عامل ثانويه اي منتقل مي‎نمايد. در سيكلهاي غيرمستقيم، حدودا 3% آب گردشي تلف مي گردد. در بخش هاي مختلف فولادسازي حدود 80% آب گردشي غير مستقيم در: Fume Treatment system and EAF mechanical parts, و LF mechanical parts به گردش در مي آيند، كه آب با دماي0C 35 وارد واحد فولاد سازي شده و با دماي 0C 52 از آن خارج و وارد برج هاي خنك كننده تر مي گردد. در اين اختراع دماي آب ورودي به اين مصرف كننده ها از0C 35 به 0C 65 افزايش يافت به نحوي كه در عملكرد واحد فولاد سازي تاثيري نگذارد لذا تبادل گرما با كولرهاي هوايي به جاي برج هاي خنك كننده تر انجام گرفت و مصرف آب جبراني به ميزان قابل ملاحظه اي كاهش يافت. در تكنولوژي قديمي مصرف آب m3/h 329 كه به ميزان m3/h 132 كاهش يافت.

موارد یافت شده: 7