لیست اختراعات مریم جلیلی صدرآباد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1397/09/20
تاریخ ثبت: 1398/04/02
مخترع/مخترعان: مريم جليلي صدرآباد
خلاصه اختراع:

پوشش سرنگ بي حسي دندانپزشكي عروسكي مخصوص اطفال، در زمينه تجهيزات مهندسي پزشكي در حوزه دندانپزشكي كه براي پوشش تاحدامكان سرنگ بي حسي به منظور كاهش ترس بيماران بخصوص كودكان اختراع شده است. اين پوشش شامل دو قطعه بالايي و پاييني است كه توسط اتصال شيار و پين به يكديگر متصلند و نسبت به يكديگر متحركند. سوزن سرنگ كه عامل اصلي ترس بيمار است توسط قطعه بالايي پوشش داده مي شود و وقتي كه سرنگ درون دهان بيمار قرار گرفت با فشار انگشتان دندانپزشك، قطعات در يكديگر جمع مي شوند و سوزن نمايان مي شود. همچنين اين سرنگ در دوحالت يكبارمصرف به همراه آكبندي و چندبارمصرف با قابليت ضدعفوني كردن طراحي شده است. اين آكبند بودن پس از جمع شدن قطعات در يكديگر توسط سر سوزن از بين مي رود.

تاریخ اظهارنامه: 1400/02/03
تاریخ ثبت: 1400/10/22
خلاصه اختراع:

DDS در زمينه نيازهاي انساني، مهندسي بافت در دندانپزشكي، درمان ريشه بازساختي (Regenerative Endodontics) و با هدف جايگزين كردن درمان ريشه معمول با سلول هاي بنيادي سازگار با بافت دندان ارايه شده است. زماني كه پوسيدگي دنداني به عصب مي رسد درمان كانال ريشه با تخليه عصب (پالپ) دندان صورت گرفته و كانال خالي با مواد مصنوعي سازگار با محيط بدن پر مي گردد. در اين حالت علاوه بر از دست دادن حس ، خونرساني به دندان نيز متوقف شده و دندان خشك و شكننده مي گردد در اين اختراع فاكتور DDS يك فاكتور طبيعي و كاملا در دسترس بوده كه از لايه عاجي دندان هاي كشيده شده تهيه مي گردد. اين ماده مي تواند سبب حفظ عصب و بازسازي پل عاجي گردد .اين ماده حاوي مجموعه پروتئين هاي ماتريكس بافت عاج دندان مي باشد كه با تحريك طبيعي سلول هاي بنيادي پالپ دندان ، سبب القاء تمايز اين سلول ها به سلول هاي ادونتوبلاست مي شود و نيز سلول هاي ادونتوبلاست را براي ترشح بافت عاج و بازسازي عاج از دست رفته تحريك مي كند.

تاریخ اظهارنامه: 1401/02/05
تاریخ ثبت: 1401/09/20
خلاصه اختراع:

روش بازسازي جوانه دندان در محل بي دنداني، روشي براي بازسازي جوانه دندان در محل بي دنداني مي باشد كه مرتبط با حوزه مهندسي بافت در دندانپزشكي مي باشد . مطالعات قبلي موفق به بازسازي پالپ و عاج دندان شده بودند اما با استفاده از اين روش مي توان سلول هاي بنيادي پالپ دندان را به سلول هاي سازنده اجزاي دندان متمايز كرد و يك دندان تازه ايجاد كرد. از آنجايي كه در انسان و بيشتر موجودات زنده قابليت رويش مجدد براي دندان هاي از دست رفته در طبيعت وجود نداردو روش هاي دندانپزشكي موجود سعي در جايگزيني بافت هاي از دست رفته با استفاده از مواد صناعي دارند كه توليد و تهيه اين مواد بسيار پيچيده و وابسته به تكنولوژي هاي دقيق و بسيار هزينه بر است و منجر به تحميل هزينه ها بالاي درماني به جامعه و دولت ها مي شود، لذا اين روش علمي نقطه عطفي را در درمان هاي دندانپزشكي پايه گذاري مي كند.دندان ايجاد شده كاملا طبيعي است و برخلاف ايمپلنت با استخوان هاي اطراف اتصال بافتي و دائمي برقرار مي سازد.

تاریخ اظهارنامه: 1402/02/09
تاریخ ثبت: 1403/03/19
خلاصه اختراع:

دستگاه ضدعفوني‌كننده سريع ازون با تيوب تنظيم‌كننده حجم هوا در زمينه فني خدمات پزشكي و دستگاه‌هاي ضدعفوني كنندگي سطوح و وسايل مي‌باشد. دستگاه ضدعفوني‌كننده ازون حاضر شامل اجزاي مختلف جعبه دو محفظه‌اي، ازون ژنراتور، مجراي جريان هوا، شير سلونوئيد، شير يكطرفه، فن، نمايشگر و برد و پنل كاربر، سيستم قفل برقي، لامپ UV، تيوب، فن مجزاي هوا و سنسور تشخيص عفونت مي‌باشد. اين دستگاه قابليت ضدعفوني اشياء خشك و تر را بصورت جداگانه و در مراحل مجزا داراست. امحاء گاز ازون از طريق لامپ UV و همچنين ورود مقدار معيني هوا به داخل دستگاه، صورت مي‌گيرد و اين عمليات تا رسيدن غلظت گاز ازون به ميزان مجاز ادامه دارد. براي افزايش سرعت فرآيند ضدعفوني، كاهش حجم محفظه توسط يك تيوب لاستيكي از نوع كم‌فشار انجام شده است كه در كف محفظه قرار مي‌گيرد و هوا توسط فن از محيط بيرون به داخل تيوب تا فشار مشخص وارد مي‌شود و باعث كاهش فضاي محفظه مي‌شود. براي تشخيص عفونت و مشخص شدن اينكه چه مقدار عفونت هنوز باقي مانده است و گزارش آن به كاربر، از سنسور تشخيص عفونت استفاده شده است. اين دستگاه در منازل و كليه محيط‌هاي كاري و اداري براي ضدعفوني كردن وسايل مختلف استفاده مي‌شود.

موارد یافت شده: 4