لیست اختراعات مهديه شيرزاد و ندا حاجي پور
در اين اختراع با افزودن پروبيوتيك (باكتري¬هاي مفيد)لاكتو باسيلوس اسپوروژنز,لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس,بيفيدو باكتريوم بيفيدوم و لاكتوباسيلوس كازئي به روكش بستني، ارزش غذايي اين فراورده افزايش داده شد. پروبيوتيكهاي مورد نظر در غلظت مناسب در مرحله پاياني به روكش بستني اضافه شدند، به طوري كه ميزان آن به۱۰۸ CFU در هر بار مصرف برسد. باكتري ها تا حدود زيادي دماي پائيننگه داري بستني را تحمل مي كنند و به طور غير فعال در بستني باقي مي مانند. پس از مصرف اين محصول، باكتري¬ها رشد خود را در روده آغاز مي¬نمايند. افزودن باكتري¬هاي پروبيوتيك به اين فراورده باعث كمك به گوارش غذا و تنظيم تعادل ميكروفلور روده مي¬شود.
موارد یافت شده: 1