لیست اختراعات نويد زنگنه
ابتدا 75 ميلي ليتر آب مقطر را با 25 ميلي ليتر آمونيوم هيدروكسيد مخلوط مي كنيم سپس به اين محلول كه شفاف است 2 گرم استات روي اضافه كرده و آنقدر هم مي زنيم كه كاملا حل شود در نتيجه محلول سفيد رنگي به دست آمد در ادامه 1 گرم نيترات سرب به محلول فوق اضافه كرده وبه مدت 30 دقيقه بهم مي زنيم 30 سي سي از محلول فوق را به مدت 1/5 ساعت تحت عمليات فراصوت قرارمي دهيم كه در نتيجه اين عمل يك رسوب سفيد رنگ تشكيل شد كه پس از فيلتر كردن خشك گرديد.
براي فراهم كردن ذرات نانومتري اكسيد تيتانيوم در اين آزمايش ابتدا مي بايست 0.8 گرم اكسيد تيتانيوم را به محلول 2 مولار هيدروكسيد پتاسيم اضافه كنيم محلول فوق را به هم زده و در داخل دستگاه اتوكلاو استيل با آستر تفلون كه داراي ظرفيت 40 ميلي ليتر است مي ريزيم و پس از اينكه درب دستگاه اتوكلاو به طور كامل بسته شد بدون تكان دادن و بهم زدن در دماي 130 درجه سانتي گراد به مدت 10 ساعت نگه داري شد سپس در دماي اتاق سرد شد. سپس رسوب حاصله فيلتر شده و پس از چندين مرتبه شستشو با آب در يك خشك كن خشك گرديده و در نهايت رسوب سفيد رنگ حاصله جمع آوري شد. رسوب بدست آمده بوسيله آنالي xrd و SEM موردبررسي قرار گرفت.
ابتدا مقدار 0/3 گرم از پودر La2o3 را به 30 ميلي ليتر از محلول KOH و NaOH اضافه مي كنيم محلول فوق را به مدت 24 ساعت تحت درجه حرارت 200 درجه سانتي گراد بدون آنكه به هم زده شود در داخل دستگاه اتوكلاو قرار مي دهيم. سپس براي به دست آوردن رسوب محلول را پس از اتوكلاو به مدت 4 ساعت در دماي اتاق قرار مي دهيم. پودر حاصله سانتريفوژ و سپس با آب مقطر شستشو داده شده و براي خشك كردن به مدت 24 ساعت در دماي 60 درجه سانتي گراد نگهداري مي شود.
2 گرم 3H2O و CH3COO را با 50 سي سي آب مخلوط كرده اما به خوبي در هم حل نشد در ادامه 75 سي سي آب با 25 ميلي ليتر آمونياك مخلوط شد كه بدين ترتيب 100 سي سي محلول NH3 تهيه شد. سپس مقدار 75 سي سي از محلول NH3 به محلول اوليه اضافه گرديد و در حين بهم زدن يك رسوب سفيد رنگ بوجود آمد. محلول به دست آمده را بدون هيچ گونه عملياتي روي آن صاف كرده و در نهايت خشك مي گردانيم .
مقدار 10٪ حجمي تري اتانول آمين به 100 ميلي ليتر آب اضافه مي كنيم تا PH به 10/5 برسد. سپس پودر AlCl3 را اضافه مي كنيم تا PH به 9 برسد. در دادمه آمونيوم استات را آنقدر اضافه مي كنيم تا PH 8/5 شود. در مرحله بعد براي رساندن PH به 8 از Al(No3)3 استفاده مي كنيم. سپس با افزودن قرص هاي هيدروكسيد سديم به محلول فوق PH را به 10 مي رسانيم. در نهايت محلول حاصل در دماي 150 درجه سانتي گراد به مدت 24 ساعت هيدروترمال و پودر حاصل پس از صاف كردن خشك گردانيده شد.
در ابتدا vol)TEA و 10٪ به 100 ميلي ليتر آب افزوده شد تا PH محلول به 10.5 رسيد. سپس AlCL3 تا آنجا به محلول حاصل اضافه گرديد كه PH محلول تا عدد 9 پايين آمد. در ادامه PH محلول با افزودن مقادير لازم از Al(NO3)39H2O به 8 رسانده شد. به محلول حاصل آنقدر NaOH اضافه گرديد تا PH محلول به 10 رسيد. سپس به اين محلول تا رسيدن PH آن به عدد 8 ماده Zn(NO3)2 افزوده شد. محلول بدست آمده به مدت 24 ساعت در دماي 120 درجه سانتي گراد هيدروترمال شد و رسوب حاصل با كاغذ صافي جدا گرديد.
براي انجام اين آزمايش ابتدا 100 ميلي ليتر محلول 0/334 مولار كاميم نيترات تترا هيدرات به طور يكجا به 100 ميلي ليتر محلول 0/2 مولار فسفات هيدروژن 2 آ«ونيوم NH4)2HPO4 اضافه مي كنيم محلول حاصل به مدت 30 دقيقه هم زده شد با اضافه كردن هيدروكسيد سديم PH را به 9 مي رسانيم قبل از قرار دادن محلول در هيدروترمال يك رسوب تشكيل شده بود.
25 ميلي ليتر آمونيوم هيدروكسيد با 75 ميلي ليتر آب مقطر مخلوط شد سپس به اين محلول شفاف به مقدار 2 گرم استات روي اضافه گرديد و آنقدر هم زده شد كه كاملا حل و محلول حاصل سفيد رنگ شد. در ادامه 1 گرم نيترات سرب به محلول فوق اضافه و خوب با هم مخلوط شد در ادامه به محلول فوق 75 ميلي ليتز هيدروكسيد سديم 1 مولار اضافه و 30 دقيقه بهم زده شد. 50 سي سي از محلول فوق به مدت 5 دقيقه ميكروويو شد. در نتيجه اين عمل رسوب سفيد رنگي حاصل شد كه پس از صاف كردن خشك شد.
موارد یافت شده: 9