لیست اختراعات نيما اخواص
در روش هاي موجود براي ايجاد ارتباط واحد فرمان و منابع تامين كننده ي اختلاف پتانسيل و گاز با دستگاه جوش و برش گيرنده ي فرمان، از تركيب چندين كابل با ويژگي هاي مستقل استفاده مي شود كه اين امر زمينه ساز بروز مشكلات عديده اي در موارد طراحي، اجرا، عيب يابي و تعمير و نگهداري و همچنين ميزان ايمني اين سامانه ها مي باشد، كه با بكارگيري نتايج حاصل از پژوهش حاضر توانستيم با يكپارچه سازي اين اتصالات به چالش فوق پاسخي منطقي داده و در نتيجه جذابيت هاي بسياري را فراروي دست اندر كاران عرصه ي توليد و راه اندازي تجهيزات جوش و برش قرار دهيم.
پژوهش حاضر در پاسخ به نقاط ضعفي كه در نحوه ي اجراي ساماه ارت موجود در تأسيسات ساختماني وجود دارد ارائه شده است و بناي آن بر اين اصل استوار است كه به جاي استفاده از موادي چون بنتونيت، ذغال، نمك و غيره كه داراي ايرادات عمده اي هستند از پليمر جاذب استفاده شود كه طي آن با تلفيق اين پليمر با مقاديري خاك و تركيبات تثبيت كننده و قرار دادن آن در انتهاي چاه ارت باعث ايجاد رسانايي قوي در نطقه ي مورد نظر شويم.
در ساختار داخلي كابل هاي برق و مخابرات، از نوارهايي جهت در بر گرفتن سيم ها و المان هاي داخلي كابل جهت جلوگيري از نفوذ رطوبت و آب استفاده مي شود كه نفوذ مايعات ناخواسته به داخل كابل عملكرد قابل را به شدت مختل مي نمايد و همچنين خطرات بزرگي را به علت ايجاد اتصال كوتاه مخصوصا در سامانه هاي فشار قوي ايجاد مي نمايد. در موارد موجود هدف ايزولاسيون كابل به طور كامل اغنا نمي شود كه در پژوهش حاضر با استفاده از پودرهاي سوپر جاذب در بستر نوارهاي ضدآبي كه با پيچيده شدن به دور تمامي اجزاي داخلي كابل، ايزولاسيون را به حداكثر رسانديم. در اين راستا پودر موجود به ميزان بسيار بالا آب و رطوبت را جذب مي نمايند و به علاوهن ب رعلت افزايش حجم بسيار زياد، فاصله ي روكش كابل و نوار داخلي را پر كرده و به صورت سدي در برابر جريان ناخواسته ي مايعات نفوذي عمل مي نمايد.
در روش هاي موجود براي ايجاد ارتباط بين فرستنده و گيرنده ي داده هاي تصويري، صوتي، نيروي محركه الكتريكي و فرمان از چندين كابل مجزا با ويژگي هاي مستقل استفاده مي شود كه اين امر زمينه ساز بروز مشكلات عديده اي در زمينه هاي طراحي، اجرا، عيب يابي و تعمير و نگهداري و بهره برداري بهينه مي باشد كه با بكارگيري نتايج حاصل از پژوهش حاضر توانستيم با يكپارچه سازي اين اتصالات و افزودن قابليت هاي بيشتر و تخصصي، به چالش فوق پاسخي منطقي داده و در نتيجه جذابيت هاي بسياري را فراروي دست اندر كاران عرصه ي راه اندازي تجهيزات ارتباطي قرار دهيم.
در حال حاضر بسياري از مصدوماني كه دچار حادثه منجر به خونريزي شديد مي شوند بر اثر شوك منجر به از دست دادن خون، جان خود را از دست مي دهند. در پژوهش حاضر با ارائه يك پليمر جديد، توانستيم به راه حلي مناسب براي چگونگي انجام انعقاد مناسب خون ناشي از جراحات دست يابيم كه با تشريح روند طبيعي انعقاد خون كه در زخم هاي عميق، تا حدودي دچار اختلال مي شود، سعي در تسهيل و تسريع روند انعقاد نماييم و در نهايت با استفاده از اين روش به طور عملي قادر خواهيم بود به مشكل فوق پاسخي مناسب دهيم.
موارد یافت شده: 5