لیست اختراعات با مالکیت سجاد مرادی
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1391/11/29
مالک/مالکان: سجاد مرادي آزاد
تاریخ ثبت: 1393/10/06
خلاصه اختراع:

دستگاه اندازه گيري اتوماتيك pH و اسيديته شير: اندازه‌گيري pH و اسيديته شير از كارهاي رايج اما وقت گيري است كه در صنايع غذايي انجام مي‌گيرد. به خصوص در روش رايج اندازه‌گيري كه بر پايه تيتراسيون همراه با معرف رنگي مي‌باشد، هر نمونه بايد به صورت دستي توسط شخص اندازه گيري شود كه اين امر سرعت، دقت و كارايي اندازه‌گيري را كاهش مي‌دهد. از اين رو \\"دستگاه اندازه‌گيري اتوماتيك pH و اسيديته شير\\" بر پايه تيتراسيون همراه با pHمتر طراحي شد تا علاوه بر اندازه‌گيري يكنواخت و سرعت بخشيدن به روند آزمايش، از خطاي انساني جلوگيري نموده و اثرات سوء احتمالي بعضي مواد شيميايي بر سلامتي كاركنان آزمايشگاه را نيز كاهش دهد. كاربرد اين دستگاه در كارخانجات فرآوري شير، آزمايشگاه‌هاي تجزيه شير و مراكز جمع‌آوري شير و غيره خواهد بود.

تاریخ اظهارنامه: 1400/08/08
تاریخ ثبت: 1401/02/18
مخترع/مخترعان: محمدسجاد مرادی
خلاصه اختراع:

اختراع « منقاربند طوطي‌سانان با امكان تنفس و اصلاح منقار جهت مقيدسازي حين معاينه، درمان و آموزش طوطي‌سانان » كه اين اختراع مربوط به استفاده در حوزه مقيدسازي در طب دامپزشكي، مراكز پرورش، مراكز آموزش و نگه‌داري طوطي¬سانان همچنين صاحبان آن¬ها مي¬شود. هدف از اين اختراع طراحي منقاربند براي طوطي‌سانان با قابليت تنفس جهت مقيدسازي اصولي براي معاينه، درمان و آموزش طوطي¬سانان است. براي هر نژاد با اندازه منقاربند متناسب خود باشد. اين ابزار منقاربند براي مقيدسازي بهتر و اصولي¬تر طوطي¬سانان حين معاينه، درمان يا آموزش استفاده مي‌شود و باعث سادگي كنترل حيوان با كم‌ترين استرس وارده به آن مي¬‌شود. اين اختراع با پيكره¬بندي خاص جهت نوك¬چيني و اصلاح عارضه¬هاي منقار همچنين خوراندن داروهاي مايع خوراكي هم براي طوطي¬سانان قابل استفاده است.

تاریخ اظهارنامه: 1401/12/27
تاریخ ثبت: 1402/09/19
خلاصه اختراع:

روش متداول استخراج برم روش كلر زني است كه براي خوراك‌هايي با غلظت حداقل 1000 ميلي گرم بر ليتر به صرفه مي‌باشد، اين اختراع روشي را ارائه مي‌دهد كه مي‌توان با استفاده از آن با تجهيزات و هزينه كم ‌تر، برم را از خوراك هايي با غلظت پايين‌تري از 1000 ميلي گرم بر ليتر استخراج كرد، اين روش غشا مايع امولسيوني نام دارد. در اين روش با استفاده از يك حامل مناسب و امولسيفاير تركيبي با كم ترين امكانات نتيجه مطلوبي از استخراج برم و هم چنين توليد مشتقات آن، از جمله كلسيم برميد و سديم برميد مشاهده شد.

موارد یافت شده: 3