لیست اختراعات با مالکیت محسن محمدی
26 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 26
تاریخ اظهارنامه: 1397/08/01
تاریخ ثبت: 1398/02/17
خلاصه اختراع:

تاب برقي شاطر لواشي با فناوري مكانيزم دو حالته نيروي موتور و پا در زمينه مكانيك و دستگاهاي پخت نان ميباشد. براي سهولت در اجراي پخت نان توسط شاطر نانوايي هاي لواشي كاربرد دارد. مشكل فني موجود در پخت نان كه توسط شاطر انجام مي پذيرد كاهش كيفيت عملكرد و كارايي شاطر و خستگي جسمي و نارضايتي وي بر اثر حركت زياد و تعرق شديدبعد از ساعت ها پخت نان را به دنبال دارد.اين كار در بلند مدت نيز باعث بيمارهاي گوناگون مانند واريس ، درد در ستون فقرات و استخوان هاي زانو مي شود. بنا بر اين براي جلو گيري از به وجود امدن مشكلات بالا براي شاطر و بالا بردن كارايي فرد در پخت نان بهترين حالت نشستن است كه تاب برقي شاطر به وسيله يك سازه اصلي و قطعه متحرك كه به صورت تاب و مكانيزم حركت ان به صورت دو حالته طراحي شده است كه با نشستن فرد بر روي صندلي ميتواند با نيروي موتور و درمواقع خاموش بودن موتور با نيروي پا جابه جايي لازم را براي پخت نان از محل دستگاه تا كوره انجام دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/08/20
تاریخ ثبت: 1391/01/19
خلاصه اختراع:

اين اختراع به دو زمينه فيزيك و الكترونيك مرتبط است. به طور كلي از برد بورد براي طراحي و آزمايش مدارهاي الكترونيكي استفاده مي شود. مزيت استفاده از برد بورد به جاي لحيم كاري در راحتي و سرعت ساخت مدار و ايجاد تغييرات در آن مي باشد. هدف از اين اختراع ارائه يك نوع برد بورد آموزشي است كه بتوان مدارات ساده الكترونيكي را به آساني بر روي آن پياده كرد و با تجزيه تحليل بخشهاي مختلف مدار از آن براي آموزش مفاهيم بنيادي در حوزه الكتريسيته و الكترونيك مانند طرز كار قطعات اصلي، مدارهاي ساده الكترونيكي، ابزارهاي اندازه گيري و مفاهيم فيزيكي مانند، جريان الكتريكي، اختلاف پتانسيل و ... استفاده كرد. مهمترين مزيت اين برد آموزشي در مقايسه با برد بوردهاي رايج در اين است كه به جاي ستون هاي موازي از گره هايي كه توسط پين هدر هاي مادگي متصل به هم به طور تناوبي و با فاصله مساوي بر روي برد بورد چيده شده اند استفاده مي شود. بدين ترتيب شكل ظاهري مدار ساخته شده بر روي برد بورد آموزشي بسيار نزديك به نقشه مدار مي باشد و به آساني مي توان بخش هاي مختلف مدار را مورد تجزيه و تحليل قرار داد. علاوه بر آن نصب و جايگزيني قطعات به منظور اعمال تغييرات در مدار يا تغيير مقادير عددي قطعات) به آساني امكان پذير است.

تاریخ ثبت: 1392/01/19
خلاصه اختراع:

ما با سالها تلاش و كوشش بي وقفه روشي جديد براي توليد سوراخهاي چهار گوش شده ايم. با استفاده از اين دستگاه مي توان سوراخهايي با ابعاد مختلف با هزينه ي كمتر نسبت به ساير روشها توليد كرد.

تاریخ ثبت: 1392/02/04
خلاصه اختراع:

با توجه به اثبات فوايد متعدد براي سويا و شيوع بالاي عدم تحمل گلوكوز در بزرگسالان ، پايين بودن مصرف سرانه شير در كشورمان ، و همچنين اثرات سلامت بخش پروبيوتيك ها در ارتقائ سلامت عمومي افراد جامعه ، توليد و انبوه سازي فراورده مذكور پيشنهاد مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/10/07
تاریخ ثبت: 1397/09/28
مخترع/مخترعان: محسن محمديان خراساني
خلاصه اختراع:

توالت فرنگي بر اساس ظاهر بدن انسان كه كاملا قرينه بنظر مي رسد طراحي شده، در حاليكه اجزاي دروني بدن ما قرينه نيستند بلكه نا متقارن اند. لذا چون توالت فرنگي اساسا مستقيما به عملكرداجزاي نا متقارن درون بدن مربوط مي شود به اشتباه كاملا متقارن و متناسب با نماي بيروني بدن طراحي شده است. توالت هاي فرنگي موجود در بازارداراي نشيمنگاهي كاملا تخت و متقارن و موازي با سطح افقي هستند و زانو ها بالاتر از نشيمنگاه قرار نمي گيرد و همين امر فشار طبيعي لازم را بر روده ها وارد نمي كند و براي جبران اين كمبود فشار طبيعي ، فرد بايد بر راست روده خود فشار بياورد و همين فشار در طولاني مدت ممكن است احتمال ابتلا به برخي بيماري هاي راست روده را بالا ببرد. بنابراين هدف از طراحي اين توالت فرنگي رفع اين نقص مهم بوده است. بدين منظور كافي است در ساخت قالب توالت فرنگي جديد، نيمه سمت راست در نشيمنگاه حداقل بين 5 تا 7 سانتي متر بالاتر از نيمه سمت چپ باشد و لبه آن نيزداراي 30 درجه شيب به سمت كاسه توالت داشته باشد تا رانها آسيب نبينند و فرد براي تخليه بدن بجاي اينكه به روده هاي خود فشار آورد فشار بطور طبيعي بر اثر اندكي كج شدن به سمت چپ ايجاد و بدينوسيله از فشار به مويرگ هاي راست روده جلو گيري شود.

تاریخ ثبت: 1399/12/02
خلاصه اختراع:

اختراع دستگاه اتوماتيك شاطر سنگكي و بربري با مكانيزم سيلندر ،پيستون و تنور ريگي متحرك كه در زمينه ي پخت انواع نان به ويژه سنگك و بربري كاربرد دارد . در اين دستگاه سعي شده است تا كمترين تنش به خمير وارد شود و همان خمير سنتي را در مخزن دستگاه ريخته و با پيستون به ان فشار وارده كرده تا عمل تزريق انجام شود .در حالي خمير به صورت چند تايي از شير چند كاناله خارج مي شود در همان لحظه تنور بر روي ريل حركت كرده و خمير بر روي ريگهاي تنور قرار مي گيرد و عمل پخت صورت مي پذيرد در اين تنور به جاي ريگ مي توان از صفحات چودني هم استفاده كرد

تاریخ ثبت: 1389/10/20
خلاصه اختراع:

در اين روش از پودرهاي هيدروكسيد كلسيم )2Ca(OH , پنتا اكسيد فسفر P2O5 و فلوئوريد كلسيم CaF2 به عنوان مواد اوليه استفاده مي شود. سپس پودرهاي مواد مذكور از طريق آسياكاري پر انرژي در معرض برخورد هاي پرانرژي تعدادي گلوله در محفظه يك آسياي گلوله اي پرانرژي قرار مي گيرد. در اثر برخوردهاي متوالي گلوله ها، انرژي زيادي بر ذرات پودر وارد مي شود. به اين ترتيب در اثر فعال سازي مكانيكي، اتم ها بر سدهاي انرژي غلبه كرده و واكنش هاي شيميايي مورد نظر صورت مي گيرد. با استفاده از اين روش، نانو پودر فلوئورهيدروكسي آپاتيت با فرمول كلي Ca10(PO4)6OH(2-x)Fx با موفقيت توليد شد. در اين روش با كنترل پارامترهاي آسياكاري از جمله سرعت چرخش آسيا، زمان آسياكاري، دماي آسياكاري، نسبت وزني گلوله به پودر و تعداد و اندازه گلوله ها، مي توان پودر فلوئورهيدروكسي آپاتيت با درصدهاي مختلف جايگزين شدن گروه هاي هيدروكسيل توسط يون فلوئور را توليد نمود و الزامات استاندارد ASTM به شماره 1990 - 88 - 185 Fl جهت استفاده محصول دركاربردهاي كلينيكي را تامين كرد.

موارد یافت شده: 26