لیست اختراعات با مالکیت حسن حسيني
95 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 95
تاریخ اظهارنامه: 1391/01/21
مالک/مالکان: سيدحسن حسيني
تاریخ ثبت: 1391/05/07
مخترع/مخترعان: سيدحسن حسيني
خلاصه اختراع:

سيلندرهاي قبلي داراي وزن زياد و سقف قابل حمل بودن عايق نبودن در برابر برق و ايجاد پوسيدگي در مقابل آب و هوا به طور كل داشتن تاريخ انقضاء بعد از 3 يا 4 سال نياز به تست هيترو استاتيك (بدنه) مي باشد. از طريق لايه پيچي و پخت مواد اپوكسي و جوش دادن با بوش فلزي از طريق گرم پخت و سرد پخت انجام شده و بعد از شرايط پخت در محيط شكل گرفته و تكميل مي گردد. همانند سيلندرهاي آتش نشاني كار مي كند ولي از لحاظ جنس با هم متفاوت هستند.

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/21
تاریخ ثبت: 1391/08/02
خلاصه اختراع:

فانتوم براكي تراپي مري و ناي

تاریخ اظهارنامه: 1391/07/12
مالک/مالکان: محسن حسيني
تاریخ ثبت: 1391/10/18
خلاصه اختراع:

در روش احياي مستقيم آهن از سنگ آهن معمولاً گاز سنتز مورد نياز از گاز طبيعي بدست مي آيد. در معدود مواردي كه فرآيند مورد نظر بر اساس مواد ديگري همچون زيست توده ها تعريف شده نيز ابتدا اين مواد تبديل به مخلوطي از گاز متان شده و در ادامه طي فرآيندي مشابه به گاز سنتز تبديل ميگردد. ابداع بدست آمده امكان استفاده از ماده اي تجديد پذير با نام گياه نفتا به جاي گاز طبيعي را در صنعت احياي مستقيم سنگ آهن فرآهم مي نمايد. اين ماده به همراه گاز دي اكسيد كربن و در مجاورت كاتاليزور دولوميت به گاز سنتز تبديل مي گردد. كاتاليزور مورد استفاده در اين فرآيند از جمله مواد فرآوان و ارزان قيمت است كه در مقايسه با گاتاليزورهاي پايه نيكلي مورد استفاده در توليد گاز سنتز از گاز طبيعي، از پايداري بالاتري برخوردار است. براي انجام واكنش تبديل به گاز سنتز به دماي 800 درجه سلسيوس نياز است. گياه نفتاي توليد شده طي فرآيند معرفي شده در اين ابداع علاوه بر امكان توليد گاز سنتز، انرژي مورد نياز واكنشهاي مختلف فرآيند را فرآهم مي كند. اين ماده صرف نظر از منبع زيست تودة مورد استفاده در توليد آن، فاقد هرگونه تركيبات پايه گوگردي و گازهاي اسيدي است كه آن را از فرآيندهاي شيرين سازي بي نياز مي نمايد. با توجه به يكسان بودن دماي مورد نياز در واكنش توليد گاز سنتز از گياه نفتا و واكنش احياي مستقيم سنگ آهن، با استفاده از اين فرآيند امكان طراحي تجهيزاتي كه در آنها اين دو واكنش صورت ميگيرد فرآهم خواهد بود. اين موضوع باعث كاهش قيمت تجهيزات مورد استفاده و افزايش راندمان حرارتي فرآيند خواهد شد.

تاریخ ثبت: 1391/06/14
خلاصه اختراع:

خلاصه¬اي از توصيف اختراع طراحي و ساخت فتوبايوراكتور توليد استريل جلبك دوناليلا براي مصارف پزشكي، دارويي و غذايي اين اختراع كه در دسته نيازهاي انساني و مواد غذايي طبقه¬¬بندي مي¬شود شامل ٤ مخزن ورودي؛ محيط كشت (medium)؛ مخزن CO2 محلول؛ و مخزن تغليظ است كه جريان در همه آنها بصورت هوشمند برقرار مي¬باشد(توسط پيچ¬هاي ديجيتال)؛ محتويات داخل مخزن تغذيه مخلوط شده وارد لوله مي¬شود و از سوي ديگر از لوله خارج و وارد مخزن تغليظ مي¬شود كه در اين مخزن يك خروجي به سمت مخزن ورودي (اوليه) و يك مخزن به سمت خارج از سيستم براي استحصال جلبك تغليظي است. مزيت ديگر آن بدست آوردن فرمول جديدي از محيط كشت به نام G16 و نيز استفاده از بهترين نسبت عوامل مؤثر بر رشد آن نظير نور و pH است.

تاریخ اظهارنامه: 1391/12/05
تاریخ ثبت: 1392/02/23
خلاصه اختراع:

هددف از طراحي و ساخت اين دستگاه جلوگيري از رها سازي توده هاي زيستي در طبيعت و ايجاد آلودگي در محيط زيست و نيز جلوگيري از انتشار گازهاي گلخانه اي ناشي از تخمير آنها در اتمسفر و استفاده از اين گاز پاك و غني از انرژي جهت تامين بخشي از انرژي سوختي مورد نياز و همچنين توليد برق مي باشد.از ديگر مزاياي استفاده از اين دستگاه توليد كودي بسيار غني جهت مصارف كشاورزي مي باشد. اين دستگاه شامل يك مخزن هاضم مواد زيستي يك سيستم تصفيه ي گاز و يك مخزن جمع آوري گاز توليدي مي باشد. مخزن هاضم (دايجستر) مورد نظر شامل يك ورودي و يك خروجي لجن يك خروجي گاز يك سيستم همزن و يك سيستم گرمايشي مي باشد. سيستم تصفيه ي گاز تو ليد شده شامل بستري جهت جداسازي بخار آب و نيز بستري براي جداسازي سولفيد هيدروژن و كربن دي اكسيد همراه گاز مي باشد. مخزن ذخيره سازي گاز توليد شده به صورت كيسه اي (Bag) جهت سهولت در جابجايي مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/10/22
مالک/مالکان: محسن حسيني
تاریخ ثبت: 1392/03/22
مخترع/مخترعان: محسن حسيني
خلاصه اختراع:

زمينة فني مورد بحث در اين ابداع تصفية آب دريا است كه براي اين كار يك سيكل ترموديناميكي در حوزة علم مكانيك معرفي شده است. روشهاي موجود در تصفية آب دريا با مشكلاتي همچون استفاده از انرژي گران قيمت برق، استفاده از مواد شيميايي در فرآيند و وارد آوردن خسارات زيست محيطي، استفاده از فيلترها با تكنولوژي ساخت گران قيمت و تصفية آب بيش از مقدار مورد نياز مواجه هستند. برخي از اين روشها نيز براي آب ورودي با ميزان سختي آب دريا قابل استفاده نيستند. دريا با همة مشكلاتي كه براي تصفية آب آن وجود دارد، خصوصيات فيزيولوژيكي دارد كه با استفاده از آنها ميتوان ضمن تصفية آب، در انرژي مورد استفاده براي تصفية نيز صرفه جويي كرد. از جملة اين خصوصيات ميتوان به مواردي همچون سرد بودن آب كف دريا نسبت به آب سطح آن به دليل چگونگي تغيير چگالي آن با دما و بيشينه بودن چگالي در دماي 4 درجة سلسيوس، ثابت بودن نسبي سطح آب دريا و قانون ظروف مرتبط اشاره كرد. از جمله قوانين علمي مورد استفاده در اين ابداع، نسبت مستقيم فشار بخار اشباع سيال با دماي آن است. با داغ نمودن هوا بوسيلة انرژي گاز طبيعي و يا هر انرژي ديگري و عبور آن از مجاورت آب دريا، بخشي از آب دريا بخار شده و وارد هوا ميگردد حال با سرد كردن اين هوا بوسيلة آب سرد كف دريا بخشي از بخار آب موجود در آن جدا شده و بعنوان آب تصفيه شده و محصول مورد استفاده قرار ميگيرد. در اين ابداع امكان استفاده از گاز طبيعي بعنوان منبع انرژي مناسب در كشورهاي دارندة آن براي تصفية آب دريا فرآهم گرديده است.

تاریخ اظهارنامه: 1392/04/02
تاریخ ثبت: 1392/04/02
خلاصه اختراع:

خلاصه¬اي از اختراع عنوان: دستيابي به دانش ساخت ماده ي جاذب بوي نامطبوع دريچه هاي شبكه فاضلاب شهري تقريباً تمامي دريچه هاي شبكه هاي فاضلاب شهري (منهول) با مشكل متساعدكردن بويي نامطبوع كه بيشتر در اثر وجود تركيبات گوگرددار نظير سولفيدها،دي سولفيدها، مركاپتان ها و ... مي باشد، مواجه است. اين دريچه ها اغلب در كنار منازل مسكوني، رستوران ها، مراكز اداري و تجاري هستند و متساعدشدن بوي نامطبوي موجبات آزار شهروندان اين مناطق را فراهم مي سازد. روش هاي مختلفي براي برطرف كردن اين بو وجود دارد، اما اكثراً كارآيي لازم را نداشته اند. با بررسي ها و تحقيقات گسترده توانسته ايم به دانش ساخت تركيبي از عناصر واسطه نظير آهن و قلع و ... دست يابيم كه توانايي جذب بالاي اين تركيبات گوگردي را تا حد زيادي دارند. آزمايشات عملي ما نشان دادند كه با قراردادن اين مواد تركيبي در دهانه منهل، بوي نامطبوع فاضلاب كه در اثر وجود تركيبات گوگردي هستند، جذب مي شوند. مراحل ساخت اين تركيب به صورت زير مي باشد: 1-\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tانتخاب مواد اوليه 2-\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tاختلاط با نسبت معين 3-\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tخميرسازي و اضافه نمودن تركيبات چسبنده به ميزان كم 4-\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tشكل دهي 5-\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tحرارت دهي اوليه در دمايي خاص به مدت معين 6-\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tپخت در شرايط و دماي مناسب 7-\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tاختلاط فيزيكي با تركيبات سلولوزي 8-\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tكارگذاراي در محفظه شبكه اي و قراردادن در معرض گاز خروجي منهول

تاریخ اظهارنامه: 1393/08/25
تاریخ ثبت: 1394/02/23
خلاصه اختراع:

فرآيند نمكزدايي و تصفية آب دريا به روش خود جوش فرآيند نمكزدايي و تصفية آب دريا مربوط به شاخه سيالات و ترموديناميك در علم مكانيك است كه امروزه با توجه به بروز بحران كم آبي در نقاط مختلف جهان اهميت خاصي يافته است. سيستم‌هاي نمك زدايي موجود در دنيا از مشكلاتي نظير هزينه هاي تجهيزاتي و اجراي بالا، وجود تلخ آب خروجي، راندمان پايين انرژي در بخش تقطير بخارات توليدي، حساسيت برخي از روش هاي موجود نسبت به كيفيت آب ورودي و... برخوردار مي باشند. در اختراع حاضر سيستمي طراحي شده است تا بتواند با هزينه تجهيزاتي و اجرايي كمتر مشكلات بالا را حل نمايد. ابداع صورت گرفته به دو بخش تبخير آب و تقطير آب تقسيم مي گردد: در قسمت تبخير آب ابتدا فشار با استفاده از خلاء توريچلي كاهش داده مي شود تا آب در دماي محيط شروع به جوشيدن كند. در اين بخش با استفاده از سيستم رسوب زدايي مناسب توانايي فني استفاده كامل از آب ورودي و حذف تلخ آب در سيستم هاي نمكزدايي فرآهم آمده است و خروجي‌هاي آن آب شيرين و نمك‌هاي محلول با رطوبت كمتر از 10 درصد مي باشد. در مرحله دوم جهت تقطير آب از تجهيزي به نام ني دو (NeiDo) استفاده شده است. اگر در لوله مكش آب، يك سوراخ مرتبط با هوا وجود داشته باشد، از بعد از سوراخ مخلوطي از آب و هوا مكش خواهد شد. . با استفاده از اين مي توان علاوه بر خارج نمودن بخار آن را كمپرس كرد. در واقع ني دو تجهيزي است كه امكان استفاده همزمان از مكش مكانيكي، مكش ارتفاعي و مكش ناشي از تقطير بخار را فرآهم مي نمايد و با استفاده از فشار جو امكان فشرده سازي و تقطير بخارات حاصل را فرآهم مي‌آورد.

تاریخ ثبت: 1394/03/27
مخترع/مخترعان: سيدمحسن حسيني
خلاصه اختراع:

اين اختراع به صنايع چوب باز مي گردد. استفاده از فوم (پلي استايرن) براي سبك سازي محصول به صورت يك لايه مستقل يا اختلاط گرانول آن با ذرات چوب آغشته به رزين هاي صنعتي (عموماً اوره فرمالدهيد) در شرايط پرس گرم مورد آزمايش قرار گرفت و پس از رفع كاستي ها منجر به توليد محصول گرديد. استقرار سيستم تزريق فوم و سيستم خنك سازي سريع از طريق نازل هاي باد يا كويل هاي خنك شده توسط چيلر هاي جذبي بخشي از فرايند را تشكيل خواهد داد. استفاده زياد از چسب هاي فرمالدهيد كه منجر به بروز سرطان مي شوند يكي از مشكلات دائمي موجود در صنايع فراورده هاي چندسازه مي باشد. وزن بالاي اين محصولات و تمايل مصرف كننده به استفاده از فراورده هاي سبك تر كه قابليت برش و جابجايي راحتتري داشته باشند نيز يكي ديگر از كاستي هاي اين صنايع مي باشد. دو دليل 1-\tسبك سازي محصول 2-\tكاهش يا حذف رزين هاي صنعتي از عوامل اصلي اهداف اين اختراع مي باشند.

تاریخ ثبت: 1394/05/11
خلاصه اختراع:

يكي از مهمترين مشكلات مخلوط كن ها (بلندرها) در فرايند توليد تخته خرده چوب (نئوپان) و تخته تراشه (OSB) چسبندگي چسب به ديواره هاي دستگاه مي باشد كه منجر به توقفات مكرر , افت كيفيت و در نهايت استهلاك دستگاه مي گردد. اين اختراع منجر به توليد مخلوط كن هايي گرديد كه اين عيب را رفع نموده است.

موارد یافت شده: 95