لیست اختراعات با مالکیت
حسن كاظمي
19 عدد
عنوان اختراع: حذف آب و مواد جامد صافي بنزين با استفاده از پليمر گياهي زمينه اختراع: شيمي مشكل فني: صافي هاي بنزين فعلي، فقط توانايي حذف مواد جامد را دارند. اين در حالي است كه وجود ناخواسته آب، همراه سوخت مصرفي سيستم هاي مولد انرژي، كه از بنزين استفاده مي كنند باعث احتراق ناقص آن مي شود. اين امر علاوه بر صدمه زدن به سيستم مذكور، تشديد آلودگي هاي زيست محيطي را نيز به دنبال دارد. اساس راه حل: بدون نياز به تغيير در ساختمان صافي بنزين، در يكي از فضاهاي خالي آن، مقدار كمي پليمر گياهي، كه نسبت به جرم خود، آب و مواد جامد فراواني را جذب مي كند، جاي داده مي شود. اين مواد در صورتي آب خود را از دست مي دهد كه از داخل بنزين خارج شده و در معرض هواي آزاد قرار گيرد. بنابراين با استفاده از آن ادامه حركت آب و همچنين مواد جامد بسيار ريز، به سمت محفظه احتراق مختل مي شود. كاربرد اصلي: اين اختراع اين قابليت را دارد كه در صافي بنزين تمام سيستم هاي مولد انرژي، كه از بنزين به عنوان سوخت استفاده مي كنند، مانند: موتورسيكلت، خودرو، موتور برق، سم پاش و ... به كار رود.
در اين اختراع نوعي روش تغيير شكل شديد براي لوله ارائه گرديده است در اين روش لوله از يك قالب لوله اي شكل كه داراي يك گلويي است توسط يك سنبه عبور مي كند به همين علت اين روش پرس در كانال لوله اي نام گذاري شده است دراين روش حين گذر لوله از كانال ابتدا قطر لوله كاهش و سپس به مقدار اوليه بر مي گردد نوع طراحي به گونه اي است كه لوله مي تواند چندين بار از اين كانال به صورت پياپي عبور داده شود بدين ترتيب لوله تحت تغيير شكل پلاستيك شديد قرار مي گيرد بدون آنكه تغيير محصوصي در شكل نهايي آن نسبت به ابعاد اوليه ايجاد شود اين تغيير شكل شديد موجب افزايش استحكام و نانومتري شدن ريزساختار ماده مي گردد
تخته داربست مكانيكي وسيله اي است فلزي كه بر روي داربستهاي ساختماني نصب مي شود و از نظر فني اين امكان را به كارگران مي دهد كه با ايمني بيشتر و سرعت بالاتر از تخته داربستهاي سنتي كار كنند. اين وسيله ضمن اينكه فضا و تعداد ميله داربستها را كاهش مي دهد باعث مي شود ريزش مصالح نيز در حين كار به صفر برسد و ايمني زيادي را نيز براي عابران پياده و وسايل نقليه كنار خيابان ايجاد كند. اين وسيله بدون نياز به داشتن تجهيزات خاصي خيلي سريع در كارگاه روي ميله داربستهاي معمولي نصب مي شود و نياز به مهار بندي و تير ستونهاي خاصي نمي باشد و اجزاي آن به راحتي سر هم مي شوند. مزيت ديگر اين وسيله در ارتفاعات امكان جابجايي در راستاي افق علاوه بر راستاي قائم است و اقتصادي تر و راحت تر است نسبت به نمونه هاي برقي. و با توجه به ابعاد آن يك و يا دو كارگر با يك فرقان و يا يك استامبولي روي آن جا گرفته و به صورت مختار با نيروي فيزيكي خود مي توانند در راستاي قائم و يا افق جابجا شوند.
عنوان اختراع: حذف آب موجود در صافي بنزين با استفاده از پليمر معدني زمينه اختراع: شيمي مشكل فني: صافي هاي بنزين فعلي، فقط توانايي حذف مواد جامد را دارند. اين در حالي است كه وجود ناخواسته آب، همراه سوخت مصرفي سيستم هاي مولد انرژيي كه از بنزين استفاده مي كنند باعث احتراق ناقص آن مي شود. اين امر علاوه بر صدمه زدن به سيستم مذكور، تشديد آلودگي هاي زيست محيطي را نيز به دنبال دارد. اساس راه حل: بدون نياز به تغيير چشمگير در ساختمان صافي بنزين در برخي از فضاهاي خالي آن، مقدار كمي از پليمر معدني نامحلول در بنزين، كه نسبت به جرم خود، آب فراواني را جذب مي كند، جاي داده مي شود. اين پليمر معدني در صورتي آب خود را از دست مي دهد كه از داخل بنزين خارج شده و در معرض هواي آزاد قرار گيرد. بنابراين با استفاده از آن ادامه حركت آب به سمت محفظه احتراق مختل مي شود. كاربرد اصلي: اين اختراع اين قابليت را دارد كه در صافي بنزين تمام سيستم هاي مولد انرژيي كه از بنزين به عنوان سوخت استفاده مي كنند مانند موتورسيكلت، خودرو، موتور برق، سم پاش و ... به كار رود.
به جاي چكش از اين وسيله براي جفت كردن كانال استفاده ميشود. مزيت آن بي سروصدا بودن سرعت عمل يكنواختي كار
موارد یافت شده: 19