لیست اختراعات با مالکیت محمد كاظمي
31 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 31
تاریخ اظهارنامه: 1390/11/10
تاریخ ثبت: 1391/01/23
مخترع/مخترعان: فرهاد جاويدراد
خلاصه اختراع:

ساخت دستگاه شبيه سازي جوشكاري قوس الكتريكي

تاریخ اظهارنامه: 1394/04/29
تاریخ ثبت: 1395/02/29
مخترع/مخترعان: محمد كاظمي راد
خلاصه اختراع:

به دليل اينكه استاندارد ظرفيتي ايران در مقررات ملي مبحث 15 براساس مساحت ، متر مربع مي باشد ،توليد كابين آسانسور در ايران به صورت سفارشي ساز مي باشد بخاطر اينكه طول و عرض مي تواند هر عددي باشد به همين خاطر توليدي ها در ايران نمي توانند به صورت انبوه آسانسور را توليد كنند.كابين آسانسور قابل رگلاز به صورتي طراحي شده كه اين امكان را مي دهد به هر نوع چاهكي بخورد و از تمامي فضاي چاهك استفاده كند. اين نوع كابين در حالت دمونتاژ حجم بسيار كمي را مي گيرد و درنتجه هنگام حمل و نقل بسيار آسان تر مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/04/29
تاریخ ثبت: 1395/04/15
مخترع/مخترعان: محمد كاظمي راد
خلاصه اختراع:

برج عملياتي ، پلكاني ، در 4 طبقه ، قابل حمل، كه جهت آموزش هاي عملياتي مي باشد . قابل بر پايي در شرايط مختلف و داراي استاندارد هاي ترافيكي .در گذشته برج آموزشي در ايران ثابت بوده با افزودن توانايي جمع شدن و گسترده شدن سريع و همچنين افزودن كفي حمل ويژه سازه يا ابعاد برج در حالت كامپكت به ابعاد قابل حمل تبديل شده .

تاریخ اظهارنامه: 1395/08/05
تاریخ ثبت: 1396/02/13
مخترع/مخترعان: محمد كاظمي راد
خلاصه اختراع:

ربات امداد رسان تونل جهت امداد رساني در تونل هايي كه در دسترس نمي باشند به وسيله اپراتور از راه دور مورد استفاده قرار مي گيرد جهت حمل اتومبيل حادثه ديده بر اثر تصادف و يا به دليل نقص فني باعث سد معبر شده است مورد استفاده قرار مي گيرد . با حمل اتومبيل حادثه ديده مسير را براي عبور ماشين ها باز مي كند تا نيرو هاي امداد بتوانند در محل حادثه قرار بگيرند . همچنين براي خاموش كردن آتش سوزي ناشي از حوادثي چون تصادفات مورد استفاده قرار مي گيرد . اپراتور بوسيله دوربين هاي نصب شده بر روي ربات مي تواند نوع حادثه را تشخيص دهد و اقدامات لازم براي امداد رساني انجام دهد .

تاریخ اظهارنامه: 1395/07/21
تاریخ ثبت: 1396/07/29
خلاصه اختراع:

به دليل اينكه چاپ سيلك به صورت سنتي فضاي زيادي را براي توليد نياز دارد با استفاده از ميز متحرك كه بصورت طبقه طبقه مي باشد فضاي كمي را اشغال مي كند و هزينه ها را كاهش مي دهد .

تاریخ اظهارنامه: 1396/05/28
تاریخ ثبت: 1396/10/05
مخترع/مخترعان: سيدمحمد كاظمي
خلاصه اختراع:

در اختراع "دستگاه هيپنوتيزم از راه دور" پزشك تصاوير مخصوص را بر روي نمايشگر بيمار پخش مي كنند. بيمار تصاوير را ديده و متمركز مي شود و تلقينات پزشك را مي شنود. پزشك از طريق تصاوير و تحريك كننده از بخواب عميق رفتن بيمار اطمينان مي يابد. سپس اهداف هيپنوتيزم از جمله عمل جراحي يا بحث هاي روانشناسي انجام مي شود. هدف از اين اختراع ساخت دستگاهي است كه بتواند جهت تمركز بيشتر و خواب عميق تر بيمار، نورهاي محيطي و پارازيتهاي صوتي را كاهش دهد. بتوان از راه دور بيمار را هيپنوتيزم كرده و از عمق خواب وي اطمينان حاصل كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/03/18
تاریخ ثبت: 1389/05/26
مخترع/مخترعان: محمد كاظم يزدان پناه
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1389/04/16
مالک/مالکان: محمد كاظميون
تاریخ ثبت: 1389/05/13
مخترع/مخترعان: محمد كاظميون
خلاصه اختراع:

اين قطعه بر رو درب هاي آلومينومي نصب شده و باعث قفل شدن درب بطور فشاري مي شود. بطوري كه به سهولت درب بسته شده و با مقداري فشار باز مي شود. از مهمترين مزاياي اين قطعه گرد بودن قسمت تحتاني آن مي باشد كه همين امر باعث سهولت در نصب آن است. بطوريكه در نمونه هاي توليد شده قبلي قسمت تحتاني بصورت چهار گوش بوده و نصب آن در پروفيل هاي آلومينيومي بسيار سخت مي باشد و در مجموع مي توان گفت زمان نصب قطعه جديد كمتر از 2 دقيقه ولي در نمونه قبلي اين زمان تا 15 دقيقه به طور مي انجاميد و همين امر سبب تحليل نيروي انساني و پايين آمدن بازده كار فرد مسئول مي گرديد. قطعه فوق طوري طراحي شده كه تنظيم آن در هنگام نصب به سهولت توسط دست انجام شده و نياز به هيچگونه وسيله كمكي ديگري ندارد بطوريكه در نمونه قبلي، تنظيم توسط دو پيچ و يا پيچ گوشتي انجام مي شد و نيز هنگام باز و بسته شدن درب نسبت به نمونه قبلي صداي خيلي كمتري به گوش مي رسد . در مجموع ما از كيفيت بالا، سر و صداي كمتر و صرفه جويي در مواد اوليه و قيمت مناسبتر نسبت به نمونه هاي قبلي استفاده كرده ايم و غلطك ساچمه اي البرز را طراحي نموده ايم.

تاریخ اظهارنامه: 1388/09/23
مالک/مالکان: محمد كاظمي تبريزي
تاریخ ثبت: 1389/03/11
مخترع/مخترعان: محمد كاظمي تبريزي
خلاصه اختراع:

اين متريال براساس ساختار مولكولي بين سيمان و آب به عمل مي آيد كه ماده چسبنده حاصل به عنوان شيره يا دغاب عامل چسبنده براي دانه هاي سيليس است كه سيليس نقش پركننده ساختاري متريال است. براي تهيه بتن، سيليس و سيمان و ژيپس (گچ) به صورت يكدست، بدون ناخالصي و عاري از هر نوع مواد زايد و اضافي تهيه مي گردد. براي توليد اين محصول مواد فوق با درصدهاي وزني به ميزان 30% سيمان 40% سيليس و 10% آب و 5% آلومينيوم 10% ژيپس (گچ) . ابتدا سيمان و سيليس و آلومينيوم گچ را با درصدهاي ياد شده با هم كاملا مخلوط مي كنيم سپس آب را اضافه كرده و به طور كامل ميكس مي كنيم و بعدا قالب گيري مي كنيم. چون گچ استفاده شده باعث مي شود تا آب محلول را گرفته و طبق واكنش شيميايي سفت مي گردد ميزان گيرش كيك به ميزان وزني استفاده شده آن دارد. علت استفاده از بخار نيز نياز سيمان براي انجام واكنش شيميايي براي رسيدن به مقاوت مطلوب است ميزان سيمان مصرفي نيز نقش تعيين كننده اي در مقاومت فشاري آن دارد. موارد كاربرد متريال: توليد كف پوشها - ساخت ديوارهاي جداكننده و پارتيشني - توليد قطعات پيش ساخته صنعتي و ساختماني - مراكز اسكان سريع و ساخت كمپينك - پاركها و مراكز تفريحي - صنعت ساختمان - مركز اسكان موقت يا قابل جابجايي - پوشش هاي سقفي - صنايع نظامي و دفاعي

تاریخ اظهارنامه: 1388/09/21
مالک/مالکان: محمد كاظمي تبريزي
تاریخ ثبت: 1389/03/11
مخترع/مخترعان: محمد كاظمي تبريزي
خلاصه اختراع:

اين متريال براساس ساختار مولكولي بين يك نوع پليمر (پلي اتيلن) به عمل مي آيد كه ماده چسبنده پلي اتيلن در حين اختلاط عامل چسبنده براي دانه هاي سيليس است كه سيليس نقش پركننده ساختاري متريال است. براي تهيه متريال، سيليس و پلي اتيلن به صورت يكدست، بدون ناخالصي و عاري از هر نوع مواد زايد و اضافي تهيه مي گردد. سيليس از سنگ معمولي يا به اصطلاح از ماسه با دانه هاي 3-6 ميليمتر مورد استفاده قرار مي گيرد. سپس هر يك مجزا و سرند مي گردد ميزان آسياب براساس ميزان درشتي سنگ ها بوده سرند هر چقدر ريزدانه ها يكدست باشند ميزان جاگيري مصالح در كنار هم بهتر و پيوند حاصله محكمتر است با فرض تهيه مواد به صورت دانه اي مواد براي انجام عمل اختلاط در ظروف يا سيلو انبار مي گردد. چون پلي اتيلن داراي شاخه هاي پيوندي بسيار محكم بوده لذا دانه هاي سيليس در بين پيوندهاي آن جا گرفته و حالت فضايي پلي اتيلن باعث محصور كردن آن مي گردد و اين با اتصال به شاخه هاي بالايي باعث تشكيل پيوندهاي چندگانه در حجم متريال مي گردد كه عامل تحمل نيروي فشاري بسيار زياد اين متريال مي گردد. ابتدا پلي اتيلن و سيلين را با درصدهاي ياد شده با هم كاملا مخلوط مي كنيم و به طور كامل ميكس مي كنيم و بعدا قالب گيري مي كنيم. براي ادغام اين مواد به صورت يكدست و يكنواخت از شيوه اي استفاده نموده تا هم يكدست و هم فشرده باشند و فضاي خالي براي عدم گيراي مواد ايجاد ننمايد. سپس در دماي حدود 150 درجه سيلسيوس حرارت و مواد با هم آميزش مي گردد اين دما متناسب با حداكثر دماي قابل تحمل پلي اتيلن تنظيم مي گردد تا بر اثر ازدياد دما پليمر از هم نپاشد و يا پيوندها نسوزد. موارد كاربرد متريال توليد كف پوشها - ساخت ديوارهاي جداكننده و پارتيشني - جداول - آبروهاي شهري و فاضلابي - كانالهاي هدايت پس ماندهاي صنعتي - پوشش آسفالتي - پل هاي سبك و نيمه سنگين - ساخت اسكله ها - محل پهلوگيري كشتي ها - صنايع درياي - سازمان هاي بنادر و كشتيراني

موارد یافت شده: 31