لیست اختراعات با مالکیت منصور كاظمي
25 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 25
تاریخ اظهارنامه: 1390/12/21
تاریخ ثبت: 1391/02/24
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع: سنتز نانو زئوليت HS با كنترل شرايط عملياتي نوشتن خلاصه ار با استفاده از تركيب مواد با يكديگر توانستيم پودر نانو زئوليت HS را سنتز نماييم. اين مواد عبارت بودند از منابع آلومينيوم سيليس سديم هيدروكسيد و آب اصول كار از اين قرار است كه سود درون آب حل مي شود. آلومينيوم و سيليس به صورت مجزا وجود ندارد لذا لازم است آنها را از درون مواد استخراج نمود لذا آلومينيوم و سيليس از انحلال منابع مربوطه آنها درون محلول سود و آب حاصل مي شوند از تركيب آلومينيوم و سيليس و قرار دادن آنها تحت شرايط دمايي پودر HS حاصل مي شود. اين پودر يك سطح شديدا متخلخل مي باشد كه كاربردهاي مختلفي در صنايع شيميايي دارد كه از جمله آن مي توان به خاصيت كاتاليستي آن اشاره نمود. از مهمترين كاربردهاي اين پودر استفاده آن به عنوان دانه براي سنتز غشا زئوليتي مي باشد. اين غشا قابليت جداسازي بالايي را داراست.

تاریخ ثبت: 1391/03/08
خلاصه اختراع:

عناصر تشكيل دهنده اين غشا شامل آلومينات سديم لادوكس 40% سديم هيدروكسيد سزيم هيدروكسيد آب مقطر مي باشند. اين مواد طبق فرمول ژل 110H2O:10.8Sio2:0.4Cs2o:3Na2o:1Al2O3 تركيب شدند و به مدت 7 روز در دماي 100C قرار داده شدند و سپس مورد آناليز XRD قرار گرفتند. نتايج آن حاكي از سنتز پودر زئوليت Rho مي باشد. از اين زئوليت مي توان به عنوان جاذب كاتاليست تبادل كننده يون كمك خشك كن حذف كننده فلزات و ماده اوليه براي ساخت غشا استفاده كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/12/19
تاریخ ثبت: 1389/03/18
خلاصه اختراع:

‏خلاصه : ‏بسياري از تركيبات آلي با آب ايجاد آزئوتروپ مي دهند كه اين از لحاظ ترموديناميكي باعث تداخل منحني هاي تعادلي تركيب آلي و آب مي شود و به همين دليل جداسازي اين تركيبات با مشكل مواجه مي شود. با استفاده ازروشهاي معمولي وسنتي جداسازي تركيبات آلي از آب در نقاط آزئوتروپ مشكل مي باشد و يا نياز به صرف انرژي زياد و يا استفاده از مواد كمك تقطير مي باشد. در اين پتنت يك پايلوت شامل جاذب غربال مولكولي نانوحفره 3Aº ‏ساخته شده است كه با تكنيك جذب با نوسان فشار بر اين مشكل ترموديناميكي غلبه مي كند. اين پايلوت مي تواند تركيبات آلي كه مشكلات آزئوتروپي و ترموديناميكي دارند .را تخليص نمايد.

تاریخ اظهارنامه: 1386/01/28
مالک/مالکان: منصور كاظمي مقدم
تاریخ ثبت: 1386/07/28
مخترع/مخترعان: منصور كاظمي مقدم
خلاصه اختراع:

زئوليتهاي با ساختار ZSM-5 كاربردهاي زيادي به عنوان كاتاليزور و يا پايه كاتاليزورها براي سنتز مواد شيميايي دارند. همچنين كاربردهاي زيادي در ساخت جاذبها و غشاها براي جداسازي مواد دارند. روش معمول تهيه اين زئوليتها استفاده از مواد شيميايي گران قيمت مي باشد. با توجه به وجود منابع مختلف كائولن در كشور ايران، در اين اختراع با استفاده از يك روش ابتكاري و يك نوع ساختمان ژل مخصوص كه از كائولن تهيه شده است، زئوليت ZSM-5 تهيه شده است

تاریخ اظهارنامه: 1386/02/23
مالک/مالکان: منصور كاظمي مقدم
تاریخ ثبت: 1386/08/23
مخترع/مخترعان: منصور كاظمي مقدم
خلاصه اختراع:

زئوليتهاي با ساختار مورد نيت كاربردهاي زيادي در صنايع شيميايي به عنوان كاتاليزور و يا پايه كاتاليزور دارند. همچنين از اين زئوليت در فرايندهاي جداسازي و ساخت جاذبها و غشاها استفاده هاي زيادي مي شود. روش معمول تهيه اين زئوليتها استفاده از مواد شيميايي گران قيمت مي باشد. با توجه به وجود منابع مختلف كائولن در كشور ايران، در اين اختراع با استفاده از يك روش ابتكاري و يك نوع ساختمان ژل مخصوص كه از كائولن تهيه شده است زئوليت مورد نيست تهيه شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1386/01/28
مالک/مالکان: منصور كاظمي مقدم
تاریخ ثبت: 1386/07/28
مخترع/مخترعان: منصور كاظمي مقدم
خلاصه اختراع:

در محيط اكثر فرايندهاي شيميايي و همچنين ضمن توليد گازها و مايعات حاوي مقادير مختلف مواد شيميايي وجود دارد كه به صورت فاضلاب دفع مي شوند و مشكلات زيست محيطي متعددي را ايجاد مي كنند. يكي از روشهاي مهم در تصفيه فاضلابهاي حاوي تركيبات آلي فرار استفاده از فرايندهاي جذب مي باشد. در اينجا فاضلاب تركيبات آميني فرار در فاضلاب با استفاده از يك پايلوت حاوي جاذب كربن فعال تصفيه مي شوند و تركيبات فرار بازيابي و استفاده مجدد مي گردند.

تاریخ اظهارنامه: 1386/01/28
مالک/مالکان: منصور كاظمي مقدم
تاریخ ثبت: 1386/07/28
مخترع/مخترعان: منصور كاظمي مقدم
خلاصه اختراع:

زئوليتهاي با ساختار Silicalite كاربردهاي زيادي به عنوان كاتاليزور و يا پايه كاتاليزورها براي سنتز مواد شيميايي دارند. همچنين كاربردهاي زيادي در ساخت جاذبها و غشاها براي جداسازي مواد دارند. در اين اختراع با استفاده از يك روش ابتكاري و يك نوع ساختمان ژل مخصوص به فرمول 1Sio2:0.144Na2O:0.048TPABr: 32H2O زئوليت Silicalite تهيه شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1386/01/28
مالک/مالکان: منصور كاظمي مقدم
تاریخ ثبت: 1386/07/28
مخترع/مخترعان: منصور كاظمي مقدم
خلاصه اختراع:

زئوليتهاي با ساختار NaX كاربردهاي مختلفي در ساخت كاتاليزورها و پايه كاتاليزورها دارند. همچنين از اين زئوليت در فرايندهاي جذب براي تصفيه پساب و يا فرايندهاي جداسازي و تخليص براي جداسازي استفاده مي شود. روش معمول تهيه اين زئوليتها استفاده از مواد شيميايي گران قيمت مي باشد. با توجه به وجود منابع مختلف كائولن در كشور ايران، در اين اختراع با استفاده از يك روش ابتكاري و يك نوع ساختمان ژل مخصوص كه از كائولن تهيه شده است زئوليت NaX تهيه شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1385/12/13
تاریخ ثبت: 1386/01/21
خلاصه اختراع:

زئوليتهاي با ساختار هيدروكسي سوداليت، يك زئوليت تازه شناخته شده مي باشند كه قابليتهاي زيادي براي كاربرد در صنايع مختلف دارند. فرمولها و روشهاي مختلفي براي ساخت اين زئوليت وجود دارد كه عمدتا با استفاده از مواد شيميايي گران قيمت مي باشد. با توجه به وجود منابع مختلف كائولن در كشور ايران، در اين اختراع با استفاده از يك روش ابتكاري و يك نوع ساختمان ژل مخصوص به فرمول 1Al2o3:2Sio2:60Na2o:950H2O كه از كائولن تهيه شده است، زئوليت هيدروكسي سوداليت ساخته شده است.

موارد یافت شده: 25