تاریخ اظهارنامه: 1391/02/11
شماره ثبت : 76724
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1391/06/21
طبقه بندی بین المللی:

خلاصه اختراع :

ساكاروز بیشترین و معمولی ترین شیرین كننده ای است كه در انواع نوشیدنی ها استفاده می شود. این ماده كریستالی سفید رنگ كه به عنوان شكر می شناسیم، اغلب از نیشكر و یا چغندر قند بدست می آید. ساكاروز به دلیل ارتباط با برخی مشكلات سلامتی نظیر فشار خون، بیماریهای قلبی-عروقی، فساد دندان، چاقی، عدم تعادل هرمون بدن، آسیب به غدد فوق كلیوی و لوزالمعده، افزایش اضطراب و افزایش سطح گلوكز و انسولین خون كه به ویژه برای دیابتی ها مضر است، از طرفی به دلیل مسائل تكنولوژیكی و اقتصادی پژوهش های روز افزونی جهت جایگزینی این نوع شیرین كننده با سایر شیرین كننده ها در حال انجام است. خرما یكی از محصولات مهم مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری می باشد و به دلیل تركیبات و خواص ویژه، میوه ای منحصر به فرد محسوب می شود. ایران با تولید ۹۶۵ هزار تن خرما در سال، یكی از بزرگترین تولید كنندگان این محصول به شمار می رود. متاسفانه بیش از ۲۵ درصد از این مقدار به عنوان خرمای دور ریز، به مصرف خوراك دام می رسد، كه می توان در صنعت از آن استفاده كرد. بر اساس اطلاعات و تحقیقات انجام شده از هر ۱۰۰ كیلوگرم خرما نزدیك به ۶۰ كیلوگرم شهد خرما تولید می شود. نظر به این كه خرما محصولی با ارزش غذایی بالا می باشد و از طرفی قیمت ناچیزی دارد می تواند به عنوان یك ماده اولیه در صنایع تبدیلی مواد غذایی مورد توجه قرار گیرد. خرما دارای قندهای طبیعی و فیبرهای رژیمی است و منبع غنی از كربوهیدرات ها می باشد این میوه دارای شیرینی طبیعی و طعم متمایز مطبوعی است علاوه بر طعم و مزه بسیار خوب به عنوان یك غذای ساده سهل الهضم مورد توجه می باشد.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه