لیست اختراعات ابراهیم صادقی
دستگاه سنجش تراوايي چند بعدي مغزه سنگ و فيبر كربني براي بررسي تورم رس در مغزه سنگ ،سنجش تراوايي مغزه سنگ و فيبر كربني ساخته شده است . در محاسبه تورم رس نمونه سنگ كه سوراخ سرتاسري در آن ايجاد كرده ايم درون محفظه قرار ميدهيم و با تزريق سيالات با درجه شوري مختلف تورم رس مورد تحليل قرار مي گيريد . در محاسبه تراوايي فيبر كربني چند حلقه فيبر كربني را به كمك چند حلقه لايه برنجي از هم جدا كرده و درون محفظه دستگاه قرار مي دهيم . باتوجه به سيال تزريقي به درون محفظه فشار سيال نفوذي از ميان ديواره و حركت به سمت دهانه نمونه كه حفره در طول آن ايجاد كرده ايمو دبي سيال به كمك دبي سنج و با توجه به حسگر دمايي درون محفظه ميزان ويسكوزيته سيال مشخص مي شود . كه در نهايت منجر به محاسبه تراوايي در نمونه مورد آزمايش مي گردد . اگر هدف برسي تراواييمغزه سنگ باشد لايه حلقوي برنجي و حقله فيبر كربني از مراحل بالا حذف مي گردد تمام محاسبات در اين دستگاه بر اساس رابطه دارسي مي باشند. در تمام محاسبات از تزريق گاز و مايع به صورت جدا گانه ، مقايسه اثر سيالات بر تراوايي استفاده مي شود .
يكي از استخراج كننده هاي نوع مايع- مايع كه كاربرد وسيعي در صنايع هسته اي دارويي و هيدرومتالوژي دارد، استخراج كننده هاي نوع ضربه اي بوده كه خود شامل سه نوع مي باشد: ١- ستون استخراج كننده ضربه اي از نوع سيني دار ٢- ستون استخراج كننده ضربه اي از نوع پر شده ٣- ستون استخراج كننده ضربه اي از نوع ديسك و دونات. اين دستگاهها در صنعت هسته اي براي خالص سازي تركيبات اورانيوم از ناخالصي معدني استفاده مي شوند. در اين اختراع ساخت ستون ضربه اي از نوع پر شده براي اولين بار در سال ٨٣ انجام پذيرفت و بعد از انجام آزمايشات مختلف پارامترهاي طراحي ان بهينه سازي گرديد. اين دستگاه از قسمت هاي اصلي زير تشكيل شده است: 1- مجموعه مخازن و پمپ هاي انتقال خوراك و حلال ٢ - قسمت فعال ستون كه كار اصلي جداسازي و خالص سازي را انجام مي دهد در اين اختراع از حلقه هاي نوع راشينگ رينگ بعنوان پر كننده استفاده شده است. ٣ - ناحيه ته نشين كننده بالايي براي جداسازي فاز سبك خروجي از محتويات ستون 4 - ناحيه ته نشين كننده پائيني براي جداسازي فاز سنگين خروجي از محتويات ستون 5- ايجاد كننده ضربه كه براي ايجاد اغتشاش به منظور بالا بردن راندمان جداسازي استفاده مي شود. براساس مطالعات و تجربيات بدست امده، طراحي، ساخت و راه ا ندازي اينگونه دستگاهها در كشور بومي گرديده است و پژوهشگاه علوم و فنون هسته اي آمادگي ساخت اين نوع دستگاهها را در مقياس هاي مختلف دارد.
زمينه فني اين نوع اختراع تلفيقي از علم عمران و فناوري نانو بوده كه با تلفيق هر دو علم خط توليد را راه اندازي كرده ايم. اين اختراع در كليه صنايع محافظ جاده سازي كه براي توليد حفاظ بتني جهت استفاده در خطوط جاده اي به كار مي رود استفاده مي شود. اين نوع اختراع و حفاظ علاوه بر خاصيت مفصلي بودن و در نتيجه استهلاك ضربه وارده به اتومبيل و تبديل آن به تغيير مكان و زواياي خاص قاعده پايين آن كه منجر به استفاده از لاستيك اتومبيل به عنوان ضربه گير مي گردد داراي تكنولوژي نانو بوده كه در نتيجه استفاده از اين تكنولوژي دوام بالاتري در برابر سايش و يخ زدگي و ساير عوامل محيطي نسبت به انواع ديگر حفاظ هاي بتني دارد. با عملكرد مفصلي بوسيله اتصالات بين آنها اين نوع حفاظ بتني تبديل به حفاظ نيمه صلب مي گردد و با استفاده از تكنولوژي نانو كارايي بهتري در مقابل سايش و يخ زدگي خواهد داشت. استفاده از تكنولوژي نانو در ساخت آن دوام آنرا بالغ بر 3 تا 4 برابر حفاظهاي موجود بيشتر كرده و بدين ترتيب هم از نظر اقتصادي و هم از نظر اجتماعي و سلامت و ايمني در راهها استفاده از اين نوع حفاظ مناسب به نظر مي رسد. از آب پنير به عمل آمده در صنايع قنادي و شيريني و حتي براي نوشابه سازي و كسايي كه در باشگاهي ورزشي به علت از دست دادن مقدار طبيعي آب بدن مي توانند از آنزيمهاي طبيعي پنير سداب استفاده كنند. اين پنير با روش نانو تكنولوژي و با غلظت بالايي از پروتئين هاي گياهي كه از هر 100 گرم سديم آلژينات در PH بين 6.5 تا 8.5 تا 22 درصد COD و 85 درصد وزن SS را حذف كرده كه در جداسازي پروتئين از فاضلاب پنير غير سمي شناخته شده است و نقش به سزايي در راندمان سنتز ميكروبي دارد.
اين در اين اختراع با استفاده از فيزيوبيوليتي براساس استاندارد مواد غذايي H.A.C.C.P,codex Alimenrus who.FAO كه با روش هاي قوانين ارگالوپتيك حسي و غير حسي ميكروب شناسي خواص دارويي و طعم هاي و مزه هاي گياهان كه در ايران موجود است بطور كلي براي لذيذ بودن و تكميل غذا هر كسي مورد استفاده قرار مي گيرد و همانطور كه مي دانيد درست كردن سس ساده ترين روش براي توليد غذايي معمولي به غذاي خاص است مثل نامه بدون امضا همانند غذايي است كه در آن از سس استفاده نشده باشد. از نظر تكنيك استاندارد ساخت با تركيبات گياهان موتر و ادويه هاي مخصوص امولسيون روغن گياهي با حداقل 66% كه در يك فاز مايع به وجود مي آيد كه بو و مزه آن طبيعي و مقدار PH آن هيچ گاه بالاتر از 4/1 نيست و ميزان چربي آن 15% گرم در 100 گرم هست كه از افزودنيها و طعم دهنده ها و رنگ ها استفاده نشده به هيچ عنوان از زرده تخم مرغ از تركيبات آن نمي باشد و تنها اسيدهاي خوراكي از قبيل صمغ - سيتريك - ماليك - لاكتيك گاها در محاسبات تركيبات فني در ويژگي توليد نسبت به كم چرب و پرچرب بودن براي مصرف كننده در سامانه CCP,GMP فناوري مي گردد. لذا اين منبع خوب كلسيم گياهي به عنوان الفباي غذا و دارو در تحقيقات اين جانب مطرح گرديده است كه از نظر كميسيون فني وزارت صنايع و وزارت محترم بهداشت مجوزهاي لازمه اخذ گرديده است. در اين اختراع با توجه به نحوه ساخت آن مزاياي زيادي را مي توان نام برد از آن جمله مي توان با توجه به ساخت آن تمام مشكلات قبلي را رفع كرده و با توجه به اينكه نمونه در هيچ كجاي جهان وجود ندارد كارايي آن را كاملا متماير مي سازد. از جمله مزاياي آن كاهش كلسترول خون تقويت سيستم ايمني بدن دارا بودن پتاسيم و فسفر بالا و داروي ضد افسردگي در تحقيقات سازمان f.d.a امولسيونهاي تركيبهاي اين سس كم چرب در تمام شرايط مصرف قابل تعريف مي باشد.
پسماند به مواد جامد، مايع و گاز (غير از فاضلاب) گفته مي شود كه به طور مستقيم يا غيرمستقيم حاصل از فعاليت انسان بوده و از نظر توليدكننده، زائد تلقي مي شود. عمده ترين پسماندهاي آسيب رسان به محيط زيست كه از بين بردنشان بسيار هزينه بر مي باشد و پيامدهاي جانبي بسياري دارد، پسماندهاي تر يا زباله هاي تر مي باشد. بهره برداري درست از زبالههاي تر، ميتواند آنها را در مسير تهيه كمپوست و يا تأمين خوراك دام قرار دهد تا مجدداً براي رشد گياهان و يا خوراك دام از آنها استفاده شود. بنابراين استفاده درست از اين پسماندها مي تواند در كاهش اثرات منفي اين نوع زباله (بويژه شيرابه) و هزينه هاي مربوط به بازيافت آن توسط سازمان هاي مرتبط مانند شهرداري و يا مديريت پسماند به طور قابل توجهي مؤثر باشد. علاوه بر اين موارد، از كمپوست توليد شده مي توان به عنوان كود در فضاي سبز و يا مزارع باغي و كشاورزي استفاده كرد و مصرف كودهاي شيميايي را كاهش داد و از اين طريق نيز به حفظ محيط زيست و توسعه پايدار كمك كرد. در اين پيشنهاد اختراع با توجه به توضيحات، از دستگاه خشك كن پيوسته تبديل پسماند تر با تكنولوژي مايكروويو براي توليد محصولات با ارزش(خوراك دام و كود) استفاده مي شود.
يكي از مشكلاتي كه در ابتدا و انتهاي بيهوشي با آن مواجه هستيم عدم تهويه مناسب با ماسك در حضور قطعه راه هوايي بدليل تحريك ته حلق مي باشد. لذا با توجه به اينكه نمي توان از گذاشتن قطعه راه هوايي به دليل نداشتن هوشياري كامل بيمار صرفنظر كرد و از طرفي با وجود قطعه راه هوايي بايد كمي آن را از دهان بيرون بكشيم كه در اينصورت به دليل نشت حجم زيادي از اكسيژن تهويه بطور مناسب و كامل صورت نمي گيرد. اين ابداع اين امكان را به بيهوشي دهنده مي دهد تا بتواند در صورت وجود قطعه راه هوايي بالشتك ثانويه را از هوا خالي كند تا ماسك بهتر روي ايروي و صورت بيمار فيكس شود و تهويه را بصورت كامل انجام دهد بدون آنكه رفلكس هاي حلق بيمار تحريك شود و يا نشت اكسيژن از اطراف بالشتك داشته باشيم. با توجه به اينكه اين ماسك ابداعي و طراحي شده در سايزهاي مختلفي و از جنس سيليكون ساخته شده است علاوه بر اينكه امكان ديد بهتر زير ماسك را فراهم يم نمايد از لحاظ وزني و قيمتي هم بسيار مناسب و كم هزينه مي باشد. كاربردهاي اين ابداع در ابتدا حين و انتهاي بيهوشي تمامي اعمال جراحي بخصوص جراحي دهان و نيز در صورت لوه تغذيه اي داخل دهاني OGT و ... مي باشد.
موارد یافت شده: 6