لیست اختراعات احمد محمدي اسلامي
اين اختراع به دو زمينه فيزيك و الكترونيك مرتبط است. به طور كلي از برد بورد براي طراحي و آزمايش مدارهاي الكترونيكي استفاده مي شود. مزيت استفاده از برد بورد به جاي لحيم كاري در راحتي و سرعت ساخت مدار و ايجاد تغييرات در آن مي باشد. هدف از اين اختراع ارائه يك نوع برد بورد آموزشي است كه بتوان مدارات ساده الكترونيكي را به آساني بر روي آن پياده كرد و با تجزيه تحليل بخشهاي مختلف مدار از آن براي آموزش مفاهيم بنيادي در حوزه الكتريسيته و الكترونيك مانند طرز كار قطعات اصلي، مدارهاي ساده الكترونيكي، ابزارهاي اندازه گيري و مفاهيم فيزيكي مانند، جريان الكتريكي، اختلاف پتانسيل و ... استفاده كرد. مهمترين مزيت اين برد آموزشي در مقايسه با برد بوردهاي رايج در اين است كه به جاي ستون هاي موازي از گره هايي كه توسط پين هدر هاي مادگي متصل به هم به طور تناوبي و با فاصله مساوي بر روي برد بورد چيده شده اند استفاده مي شود. بدين ترتيب شكل ظاهري مدار ساخته شده بر روي برد بورد آموزشي بسيار نزديك به نقشه مدار مي باشد و به آساني مي توان بخش هاي مختلف مدار را مورد تجزيه و تحليل قرار داد. علاوه بر آن نصب و جايگزيني قطعات به منظور اعمال تغييرات در مدار يا تغيير مقادير عددي قطعات) به آساني امكان پذير است.
استفاده از پلانتاريوم جهت كاربردهاي آموزشي و فرهنگسازي نجومي بر كسي پوشيده نيست. تركيب جنبههاي بصري آسمان نما و جنبههاي علمي آن پتانسيل بسيار زيادي را جهت ترغيب قشرهاي مختلف جامعه به نجوم و فعاليتهاي مرتبط با ستاره شناسي دارد. اما از سوي ديگر هزينه بسيار زياد پروژكتورهاي تخصصي براي استفاده در گنبد آسمان، باعث ميشود كه نتوان از آن بصورت فراگير استفاده نمود. پروژكتورهاي معمولي داراي زاويه ميدان ديد بسيار محدودي هستند و بنابراين صرفا امكان نمايش بر روي يك پرده نمايش در فاصلهاي معين را دارند فلذا نميتوان از آنها انتظار داشت كه در يك گنبد آسمان كارايي لازم را داشته باشند. اما از سوي ديگر اين پروژكتورها بدليل تنوع بسيار زياد و فضاي رقابتي داراي قيمت بسيار پاييني هستند. فلذا اگر بتوان با ايدهاي خلاقانه، خروجي اين پروژكتورها را متناسب براي نمايش بر روي يك گنبد آسمان نمود، علاوه بر كاهش شديد هزينهها ميتوان اين اميد را داشت كه تمامي مدارس ايران و بويژه در مناطق محروم امكان استفاده از اين ابزار علمي-آموزشي سودمند و قدرتمند فراگير شود. در اين طرح با استفاده از يك لنز فيش آي و يك لنز كانوني كننده استاندارد در كنار يك ساختار قابل تنظيم بلاوز (آكاردئوني)، تصوير خروجي از يك پروژكتور معمولي به يك تصوير قابل انطباق بر روي يك گنبد آسمان تبديل شده است.
اين اختراع، توليد كيت سلول خورشيدي نانوساختاري به منظور آشنا نمودن پژوهشگران با انرژي هاي نو و تجديد پذير به ويژه انرژي خورشيدي مي باشد. كيت سلول خورشيدي نانوساختاري به گونه اي طراحي شده است كه ضمن پرداختن به هر دو مقوله آموزش و پژوهش، طيف گسترده اي از مخاطبين را در بر مي گيرد. توليد تجاري اين اختراع به منظور استفاده در مراكز صنعتي، آموزشي و پژوهشي مرتبط با سلول هاي خورشيدي نانوساختاري مي باشد و در آينده اي نزديك به عنوان جايگزيني براي سلول هاي خورشيدي رايج در نظر گرفته مي شود. اختراع فوق در موتورهاي برق جهت تامين آب كشاورزان، استفاده در چراغ هاي راهنما، تامين برق خانواده ها و تجيزات روستايي، مخابرات و به عنوان منبعي در توليد برق نيروگاه هاي خورشيدي قابل استفاده مي باشد.
موارد یافت شده: 3