لیست اختراعات ادریس رحمتی
هدف از اين اختراع، طراحي، ساخت و ارزيابي "دماغه دروگر شانهاي مخصوص نخود" در زمينه ماشين آلات كشاورزي است كه ميتواند نخود پاكوتاه را از بوته سرپا در مزرعه با تلفات خيلي پايين برداشت نمايد. در اين طرح به جاي مكانيزم شانه برش از اره نواري در بالاي طرح شانهاي اصلاح شده كمباين كه به صورت T شكل ميباشد. با فاصله 30 سانتي متري از لبه ابتدايي انگشتيها استفاده شده است. در اين وضعيت برخورد تيغه با ساقه در مكان مناسبي صورت ميگيرد، همچنين شانهبرش روي زمين حركت ميكند كه امكان برداشت در كمترين ارتفاع را فراهم ميكند. با حركت رو به جلو دماغه دروگر، ساقه نخود در محاصره شانهاي T شكل قرار ميگيرد و سپس به سمت واحد برش كه اره نواري است، انتقال مييابند. در نهايت محصول به مخزن هدايت ميشود. مكانيسم طراحي شده در اين اختراع شامل اجزايي چون: شاسي اصلي، سازه شانهاي، چرخ و فلك هدايت كننده بوته نخود، اره نواري، مكانيسم هليس هدايت كننده بوته درو شده به طرف كانال انباره، نوار نقاله مارپيچي، كانال هدايت محصول درو شده به انباره، انباره محصول درو شده، مكانيسم انتقال توان، پين و رولها اتصالات، بلبرينگ چرخها، پيچ و مهره اتصلات است.
اين اختراع يك دستگاه ضدعفوني پيوسته به روش گرمايش القايي براي ضدعفوني كردن گياهان دارويي و ادويهاي را افشا ميكند. سامانه گرمايش القايي طراحيشده در اين اختراع شامل اجزايي همچون: نقاله مارپيچي، محفظه نقاله (لوله استوانه اي پيركس)، كويل استوانهاي شكل، مبدل، مخزن محصول با دبي قابل تنظيم، منبع تغذيه، واحد كنترل، الكتروموتور، ياتاقان، كوپلينگ پوستهاي، شاسي، بست لوله، تكيه گاه ثابت و پيچ و مهره براي اتصالات است. سامانه گرمايش القايي در اين اختراع مناسب طيف وسيعي از گياهان دارويي و ادويهاي (برگي، بذري و پودري) به منظور ضدعفوني كردن ميباشد. نكته مهم سامانه گرمايش القايي در اين اختراع در مقايسه با سامانههاي مرسوم حال حاظر، يكنواختي و پيوسته بودن فرآيند ضدعفوني است. سامانه ساخته شده با هدف كاهش زمان فرآوري و پتانسيل بكارگيري براي طيف گستردهاي از محصولات كه نياز به ضدعفوني دارد، طراحي شده است. همچين عدم استفاده از پرتوهاي خطرناك و ايمن بودن به هنگام استفاده از آن، نكته قوت اين دستگاه و دليلي براي كارآمدي اين سامانه است. سامانه طراحي شده و ساخته شده در اين اختراع يك رويكرد جديد و اميدواركننده براي ضدعفوني كردن ادويهها است. نتايج حاصل از بررسيهاي به درك بهتر مكانيسم گرمايش القايي بر خصوصيات كيفي و ميكروبي محصول كمك ميكند و پايه علمي براي انتقال اين فناوري از مقياس آزمايشگاهيي به مقياس تجاري فراهم ميكند.
موارد یافت شده: 2