لیست اختراعات اسكندر اميدي نيا


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1389/12/07
تاریخ ثبت: 1390/02/28
خلاصه اختراع:

اختلالات متابوليكي ويژگي هاي ژنتيكي هستند كه به علت فقدان يا كاهش فعاليت يك آنزيم يا كوفاكتور اختصاصي به وجود مي آيند كه در آن ها معمولا مسير متابوليسم يك اسيد آمينه درگير مي باشد. از جمله اين بيماري ها هيپرفنيل آلانينمي مي باشد كه در آن متابوليسم اسيد آمينه فنيل آلاتين مسير طبيعي خود را طي نمي كند. اين بيماري همواره با عقب ماندگي ذهني در ارتباط است. تكنيك هاي زيادي براي تعيين مقدار فنيل آلاتين گسترش يافته اند. اما اين روش ها براي آناليز كلينيكي معمول مناسب نيستند به همين دليل بيوسنسور ها گسترش يافته اند. در اين كار ما با استفاده از ايموبوليزاسيون آنزيم فنيل آلانين دهيدروژناز در پوشش پليميوي دكستران، PVA بيوسنسوري را طراحي كرده ايم كه قادر است با انداز، گيري غلظت ثنيل آلانين در خون اين بيماري را تشخيص دهد. و اثر enhancer آنزيمي DMSO افزايش دهنده BSA) functional group و كراس لينكر GA را بر ميزان دقت اندازه گيري بررسي كرده ايم. در اين جا ارزيابي سنسور از دو روش ولتامتري و آمپرومتري ارزيابي كرديد و اندازه گيري هاي هر دوه قابليت سنسور را نشان داد. هدف از اين پژوهش: ساخت الكترود آنزيمي فنيل آلانين دهيدروژناز جهت تعيين غلظت اسيد آمينه فنيل آلانين در خون نوزاد است. كه سنسور نهايي با آناليزهاي آمپرومتري و ولتامتري تست كرديده و نتايج نهايي آن بررسي شد. نتيجه: سنسور به دست آمده نهايي قابليت اندازه گيري غلظت فنيل آلانين براي بيماران مبتلا به PKU در محدوده هاي بيولوژيكي خون CPhc > 015 mM را دارا است.

تاریخ اظهارنامه: 1388/02/21
تاریخ ثبت: 1388/03/05
خلاصه اختراع:

روشي براي خالص سازي موثر و اقتصادي آنزيم فنيل آلانين دهيدروژناز نوتركيب پيشنهاد مي گردد. فنيل آلانين دهيدروژناز نوتركيب Bacillus badius توليد شده در باكتري E.coli BL (DE3 توسط سامانه هاي دو فازي آبي تشكيل شده از پلي اتيلن گليكول 6000 دالتون و پتاسيم فسفات در يك مرحله جداسازي تخليص شد. بازده فاكتورتخليص و فعاليت ويژه به ترتيب 94/24 درصد، 491/93 و 9828/88 U/mg به دست آمدند. مقادير ثابت ميكائيليس - منتن (Km) براي اسيد آمينه L - فنيل آلانين و NAD مثبت به ترتيب 0/021 و 0/12 ميلي مولار محاسبه گرديدند.

تاریخ اظهارنامه: 1390/06/02
مالک/مالکان:
تاریخ ثبت: 1390/12/05
خلاصه اختراع:

با هدف افزايش كارايي درماني داروي استرپتوكيناز كونژوگاسيون به پليمر پلي سياليك اسيد انجام شد. ابتدا پلي سياليك اسيد در حضور سديم پريدات و اتيلن گليكول فعال سازي شده و با استفاده از Freeze-Direr تغليظ مي شود. تثبيت استرپتوكيناز بر روي پلي سياليك اسيد از نوع كووالانسي و با استفاده از آميناسيون احيايي در حضور سديم سيانو بورو و هيدرات NaCNBH3 انجام مي شود. براي اين منظور پلي سياليك اسيد فعال شده در سه نسبت مولي مختلف 50:1 و 100:1 , 250:1 به استرپتوكيناز حل شده در بافر پتاسيم فسفات اضافه گرديده و تحت چرخش ملايم در يك ظرف در بسته در حضور NaCNBH3 و در دماي 40- 35 درجه سانتي گراد به مدت 48 ساعت انكوبه مي شود در پايان كونژوگاسيون رسوب گذاري با سولفات آمونيوم 70 درصد و به دنبال آن سانتريفوژ در دور بالا انجام شده و رسوب حاصل به پس از حل شدن در سولفات آمونيوم 70 درصد و به دنيال آن سانتريفوژ در دور بالا انجام شده و رسوب حاصل به پس از حل شدن در سولفات آمونيوم 70 درصد اشباع مجددا سانتريفيوژ و دياليز مي گردد. خصوصيات آنزيم تثبيت شده با استفاده از روشهاي مختلف نظير كروماتوگرافي غربالگري وزن مولكولي بر روي ستونهاي G-100 الكتروفورز PAGE سنجش پايداري آنزيم تثبيت شده در برابر پروتئازها و مطالعه ساختار دوم و سوم با روشهاي طيف سنجي دور نگ نمايي حلقوي Circular dichroism(spectroscopy و طيف سنجي فلورسانس مطالعه مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/07/26
تاریخ ثبت: 1391/01/30
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 5