لیست اختراعات اميد خان محمدي اطاقسرا
از طراحي كلي اين دستگاه كه قابليت بهره برداري از ٣ نيروي طبيعي باد ،نور خورشيد و آب را داراست،توليد انرژي برق و ذخيره ي آن جهت تامين انرژي برق هر خانوار و در ابعاد بزرگ تر، جهت تامين انرژي مجتمع ها و شركت ها مي باشد. اين دستگاه كه در ابعاد كوچك تري نسبت به انرژي توليدي خود طراحي شده توانايي توليد انرژي برق ،حداقل از ١ نيروي طبيعي و حداكثر از ٣ نيرو را دارد، پره هاي توربين به صورت افقي به صورت ريلي در بالاي دستگاه قرار ميگيرد و سلولهاي خورشيدي كه در صفحه اي با قابليت تنظيم شدن قابل نصب است و لوله هاي آب ساختمان يا مجتمع كه به داخل محفظه اي كه داراي پره هاي توربين ميباشد وصل و از بالاي ساختمان به كل مجموعه وصل مي شود و توسط ژنراتور به باتري هاي ذخيره وصل واز آنجا به ساختمان هدايت مي شود.
خلاصه طرح : دراين طرح عصاره سه گياه ايه (Eryngium caeruleum) اناريژه(Eryngium caucasicum) وپرسياوشان(Adiantum Capillus-veneris )بر روي باكتر ي استافيلوكك اورئوس وباكتري استرپتوكك پيوژن كه عامل اصلي عفونتهاي پوستي بخصوص جوشهاي صورت اند اثرداده شد كه اثرات قابل ملاحظه اي داشته است سپس اثر ان بر روي چند بيمار بررسي گرديد كه بسيار قابل توجه بوده است بيشترين MIC مربوط به گياه asicum Eryngium cau بوده است عصاره اين سه گياه بر روي اسپركوكك پيوژن اثر قابل ملاحظه اي داشت بنابراين از عصاره ي اين سه گياه مي توان در درمان گلو درد و افرادي كه تب رماتيسمي در انها مشخص شده است استفاده كرد عصاره ي اين سه گياه براي باكتري استرپتوكك موتاس و استرپتوكك سنگويس اثر بازدارنده داشته است بنابراين مي توان از اين عصاره براي كاهش فساد دندان استفاده كرد به دليل انيكه اين باكتريها عامل اصلي فسا دندان هستند
به روش مكانيزه و اتوماتيك به طور مداوم مواد زائد و فضولات موجود در كف استخر را با عمل ساكشن تخليه كرده و از تشكيل لجن و پايداري آن جلوگيري مي گردد. همچنين با استفاده از اين روش جهت پاكسازي هيچ استرسي به ماهي وارد نشده به علاوه با جلوگيري از افزايش آمونياك و تخليه آن از سمي شدن آب و ازدياد باكتريهاي به عمل آمده و كمبود اكسيژن و مرگ و ميري مشاهده نمي گردد. در نتيجه ميزان تلفات به حداقل رسيده و به بالاترين متولد بازدهي رشد دست ميا بيم. اين امر براي واحدهاي پرورش ماهيان خاوياري بسيار حائز اهميت است.
روش هاي متفاوتي در غني سازي آب ازاكسيژن وجود دارد از جمله آنكه اكسيژن خالص را مستقيم وارد آب كنيم يا آن را در مخازن تحت تماس وفشار با آب مخلوط نموده و واردآب نماييم وروش ديگر اينكه با استفاده ازروشهاي هوادهي مي باشد،كه خود شامل انواع روشهاي گوناگون هوادهي مي باشدازجمله به روش مكانيكي وشكستن سطوح آب و ايجاد سطح تماس بيشترآب با هوا و روش ديگر استفاده از پمپ هاي جابه جايي و پرتابي آب مي باشدكه اين روش معمولا درمزارع گرمابي مورداستفاده قرارمي گيرد.وروش ديگرآنكه هوارا تحت فشار با دستگاه هاي كمپرسور و يا ايربلوئر توسط لوله هاي pvc وشلنگ تراوادركف حوضچه هاهدايت ازطريق سنگ هوابه صورت حبابهاي ريز وارد آب مي شود. امروزه دستگاه هايي نظير:ايرجت - فورسون-پدالي وفون فراكشن واسپلش و...در مزارع پرورش ماهي به منظور افزايش توليد درواحد سطح ازاين دستگاهاي هواده درآب،كه هريك براي عمق وسطح مشخصي مورد استفاده قرار مي گيرند. ودرمزارع پرورش ماهي ازآنجا كه برنامه ريزي وتوليد اكسيژن مصرفي برمبناي تعويض به موقع آب وگازهاي مضروتامين اكسيژن موردنيازانجام مي شودودرراستاي ايجادشرايط زيست مناسب وافزايش رشدماهيان هدف مي باشد.لذا الزاما بايد دستگاههاي هوادهي ازكارايي مناسب وقابل تعميروطول عمرمناسب برخوردار باشند. براساس تجربيات به دست آمده كمبود اكسيژن محلول وعدم شستشواز اساسي ترين فاكتورهاي محدودكننده دريك مزرعه فعال محسوب مي شوندكه در صورت استفاده ازهوادهي و تعويض مناسب آب مي توان بيش از80 تا 85 درصد عوامل بيماري زا را از مزرعه دور ساخت و ماهيان با رشد مناسب و كيفيت گوشت عالي توليد نمود. و همچنين در استخرهاي شنا گاز كلر در آب باعث حساسيتهاي پوستي وچشمي و همچنين در فضاي استخر باعث آسيب به ريه و مشكلات تنفسي مي شود. اين كلر بر روي آب استخر تاثير مي گذارد و اثرات نامطلوبي را هم روي بدن انسانها دارد . كلر بيش از حد استاندارد باعث التهاب ملتحمه چشم ميشوددراين ميان شناگراني كه تمرينات بدني در آب انجام مي دهند مثلا شناي سنيگن مي كنند تند تر تنفس مي كنند و كودكان هم كه آسيب پذير تر هستند از آب استخر بيشتر صدمه مي بينند . چون هم بخارات آب استخر را تنفس مي كنند و هم ممكن است آب استخر وارد دهان و معده آنها شود . كه اغلب اين اتفاق مي افتد . حالا وقتي گاز كلر با ساير مواد شيميايي از قبيل دايوكسين ها (dioxin) تركيب مي شود اثرات از اين هم مخرب تر مي گردد .چون دايوكسين در برخي تركيبات از جمله پي وي سي وجود دارد. در ساخت اين دستگاه سعي بر آن است كه مشكلاتي از قبيل قيمت بالاي هواساز براي پرورش دهنده رفع گردد و همچنين اينكه اين دستگاه جايي از استخر را هم اشغال نمي كند و مهمتر از همه هيچ گونه انرژي برق مصرف نمي كند و خطر برق گرفتگي براي پرورش دهنده و همچنين شوك به ماهي كاملا از بين مي رود و ديگر به اينكه با شكست آب و افزايش سطح تماس با هوا علاوه بر اكسيژن رساني به آب ، به خروج گاز هاي سمي نيز كمك مي كند كه هم در استخر هاي پرورش ماهي كاربرد دارد و هم در استخرهاي شنا كه مي توان مشكلات ناشي از حساسيتهاي كلر را با اين دستگاه رفع نمود.
موارد یافت شده: 4