لیست اختراعات اميد كاشي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1394/09/25
تاریخ ثبت: 1395/08/19
خلاصه اختراع:

وسيله اي براي ارزيابي زاويه چرخش مهره ها در اسكوليوز (كج پشتي) به عنوان روشي علمي و استاندارد براي تشخيص ناهنجاري هاي اسكوليوز دارد. به وسيله اين اختراع، آزمونگر قادر خواهد بود ميزان زاويه چرخش مهره هاي ستون فقرات و همچنين در روش راديوگرافي( x-rey) زاويه كاب (Cobb angle) را در ناهنجاري اسكوليوز ارزيابي كند. اين وسيله كاربرد فراواني در مراكز حركات اصلاحي، فيزيوتراپي، ارتوپد فني و مراكز توانبخشي جهت تشخيص دقيق و آسان ناهنجاري اسكوليوز دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/09/02
تاریخ ثبت: 1395/08/29
خلاصه اختراع:

در صورتي كه ناهنجاريهاي كف پا به موقع شناسايي شوند و اقدامات لازم در جهت اصلاح و جلوگيري از تشديد آن به عمل آيد مي توان از عوارض احتمالي در آينده جلوگيري كرد. براي ارزيابي ناهنجاري هاي پا بايد از روش اندازه گيري مناسب و معتبر استفاده شود. استفاده از اين وسيله به عنوان يكي از روش هاي ارزيابي آنتروپومتريك مي تواند در مراكز غربالگري وضعيت بدني، مراكز حركات اصلاحي، مراكز ارتوپد فني، فيزيوتراپي و توانبخشي كاربرد فراواني داشته باشد. يكي از روش هاي معتبر ارزيابي وضعيت كف پا، بررسي زاويه پشت پا (Hind foot)، مي باشد. اين زاويه از خط نيمساز پاشنه پا و خط نيمساز يك سوم پاييني ساق پا تشكيل مي شود و اطلاعاتي در صفحه فرونتال و حركت هاي پشت پا ارائه مي دهد. در اين روش وضعيت پاشنه نسبت به ساق بررسي مي شود. براي اندازه گيري دقيق تر از گونيامتر استفاده مي شود كه براي اين منظور فرد در حالت ايستاده قرار ميگيرد و وزن خود را روي هر دو پا تقسيم مي كند. در ناهنجاري كف پاي صاف، استخوان پاشنه به سمت خارج و در ناهنجاري كف پاي گود به داخل منحرف مي شود. ميزان انحراف به طرفين اگر كمتر از 2-3 درجه باشد، پا طبيعي تلقي مي شود. لذا هدف از اين اختراع، ساخت وسيله اي است كه بتوان با سهولت و دقت بالا اين زاويه را اندازه گيري كند و خطاي ناشي از استفاده گونيامتر معمولي را كاهش دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/04/23
تاریخ ثبت: 1396/05/22
خلاصه اختراع:

روشهاي مختلفي براي ارزيابي وضعيت سربه جلو وجود دارد كه هر كدام داراي مزيت و معايبي مي باشد. روش راديوگرافي از نماي جانبي ستون فقرات مهره هاي گردني است كه به دليل خطرهاي ناشي از راديوگرافي مكرر به طور معمول در موارد غيرپاتولوژيك همچون بررسي وضعيت پوسچر و ناهنجاري سر به جلو به كار نمي رود. از روش تصوير برداري براي اندازه گيري زاويه كرانيووتبرال استفاده مي شود كه نيازمند استفاده از تجهيزات مخصوص، تنظيمات دقيق و تجزيه تحليل با نرم افزار است. از طرفي در جامعه ايران به دليل ملاحظات عرفي و شرعي ، نمي توان از روش هاي تصوير برداري نماي جانبي وضعيت سر و گردن، به ويژه براي انجام تحقيقات استفاده كرد به همين دليل تصميم به طراحي يك وسيله به منظور اندازه گيري دقيق و بدون تماس با بدن افراد براي اندازه گيري ناهنجاري سر به جلو كه غير تهاجمي ، كم هزينه ، آسان و كمي براي تمامي اقشار جامعه شد. به منظور حل مشكلات در انواع روش هاي ارزيابي ، مخترعين تلاش نمودند تا به كمك اين وسيله باعث كاهش خطاي ناشي از استفاده از وسيله مشابه موجود در داخل كشور، همچنين سختي هاي موجود در روش عكسبرداري و ملاحظات عرفي و شرعي و خطرات موجود در روش راديوگرافي را كاهش و يا بر طرف كنند. در طراحي وسيله جديد، از پايه اي كه داراي جايگاه مخصوص براي نگه داشتن گونيامتر اندازه گيري سربه جلو مي باشد استفاده شده است تا خطاي ناشي از لرزش دست آزمونگر در وسيله مشابه قبلي از بين مي رود. همچنين با استفاده از دو ليزر تعبيه شده در دستگاه از تماس مستقيم با بدن فرد و همچنين تنظيم شاخص به صورت چشمي جلوگيري شد كه همين امر موجب كاهش خطا در اندازه گيري مي گردد.

موارد یافت شده: 3