لیست اختراعات اميد گل خندان
توليد فرآورده هاي لبني به سه صورت صنعتي، نيمه صنعتي و سنتي توليد ميشوند. در روش صنعتي احتياج به دستگاه هاي توليدي ميباشد كه هزينه زيادي را در پي دارد. به علت همين هزينه هاي زياد اكثر فعالان در عرصه توليد فراورده هاي لبني داراي كارگاه هاي نيمه صنعتي هستند. نحوه ي توليد فراورده هاي لبني بدين شكل ميباشد كه شير را جوشانده سپس آنرا سرد كرده و تخمير ميكنند. گرم كردن شير نياز به نظارت يك فرد دارد تا در هنگام جوش آمدن شير مانع از سر ريز شدن آن شود و همچنين گرم خانه نيز احتياج به مراقبت دارد تا اگر وسايل گرمايشي به هر علتي از كار افتادن اقدامات لازم را انجام دهد. دستگاه اختراعي براي غلبه بر اين مشكلات ايجاد شده است و كنترلر توليد فرآورده هاي لبني به منظور پيش بيني و اندازه گيري دماي شير و تخمين رسيدن دماي شير و محيط گرم خانه به دماي خاص ساخته شده است فناوري استفاده شده در اين دستگاه انتقال بيسيم اطلاعات از طريق امواج راديويي و امواج بي سيم ميباشد.
موارد یافت شده: 1