لیست اختراعات اميرحسين سعيدي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ ثبت: 1391/09/21
خلاصه اختراع:

در اين اختراع پس از معرفي نحوه عملكرد مدار فاصله سنج توسط سنسورهاي آلتراسونيك (فاصله سنجي بوسيله صوت) ، به بررسي عوامل محيطي اثر گذار بر سرعت صوت و جبران سازي اين عوامل جهت بهينه سازي و افزايش دقت دستگاه پرداخته شده، و در نهايت؛ مراحل ساخت و توليد يك دستگاه فاصله سنج آلتراسونيك با دقت بالا به كمك سنسورهاي دما و رطوبت توضيح داده شده است. دستگاه ساخته شده در مقايسه با ماژول¬هاي معدود آماده در بازار ( نمونه¬هاي خارجي) از دقت بيشتر و البته قيمت بسيار كمتري برخوردار مي¬باشد. همچنين اين دستگاه به علت در نظر گرفتن شرايط محيطي همچون دما و رطوبت، قابليت استفاده در شرايط مختلف آب و هوايي و همچنين محيط هايي با آب و هواي متغير را بدون تاثير بر فاصله اندازه گيري شده، دارا مي باشد كه نمونه خارجي فاقد اين مزيت ارزشمند مي باشد.

تاریخ ثبت: 1392/05/28
خلاصه اختراع:

در اكثر كاربردهاي مخابرات سيار، مخابرات ماهواره اي، و ديگر ادوات مايكروويوي دست يابي به قطعاتي با ابعاد كوچكتر و كارآيي بيشتر همواره مورد توجه بوده است. استفاده از ساختارهاي فراماده در دهه ي اخير رشد چشم گيري در بهبود و تغيير كاربري سيستم هاي مايكروويوي داشته است. از طرفي با گسترش سيستم هاي سيار، استفاده از ابزارهاي سبك تر كه بتواند تحرك سيستم را بيشتر كند مورد توجه بوده است. موجبر هاي مجتمع شده در زير لايه به عنوان اولين گام در جهت ايجاد يك موجبر در يك ساختار صفحه اي در همين راستا صورت گرفته است. موجبرهاي مستطيلي فلزي به دليل داشتن ساختار سه بعدي خود مشكلات زيادي در پيكره بندي با مدارت مايكروويوي كه بر روي زيرلايه هاي دي الكتريكي ساخته مي شوند دارند. با توجه به اهميت ساختار هاي SIW در مجتمع نمودن مدارات فركانس بالا، استفاده از روش هايي كه بتواند كاربري اين ساختار را افزايش دهد مورد توجه است. با توجه حل معادلات ميدان هاي مغناطيسي، ساختار هاي SIW رفتاري مانند ساختاري موجبري فلزي مستطيلي دارند. مد غالب انتشار امواج در آن ها مد TE10 بوده و فركانس قطعي در حدود فركانس قطع يك موجبر مستطيلي فلزي با همان عرض را دارند. در ساختار ارايه شده در اين سند با استفاده از تشديد كننده هاي مجتمع شده در SIW مي توان با طراحي مناسب باند عبور در زير فركانس قطع، كاهش فركانس قطع و ايجاد باند قطع در بالاي فركانس قطع را به دست آورد. ايجاد باند عبور امواج بازگشتي در زير فركانس قطع مي تواند در كنار كاهش فركانس قطع به عنوان كوچك سازي ساختار SIW مورد توجه قرار گيرد. زيرا فركانس قطع وابسته به عرض ساختار هاي SIW مي باشد كه با افزايش آن فركانس مذكور كاهش مي يابد. حال با ثابت نگه داشتن عرض SIW و كاهش فركانس قطع مي توان ادعا كرد ساختاري كوچكتر از ساختار معادل با همان فركانس قطع را به دست آمده است. در ادامه مي توان از همين ساختار به عنوان فيلتري با پاسخ ميان نگذر استفاده نمود كه مي توان كاربردهاي فراواني در سيستم هاي مخابراتي به عنوان حذف كننده ي باند نامطلوب داشته باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/07/19
تاریخ ثبت: 1389/08/25
خلاصه اختراع:

بخاري هاي گاز سوز به عنوان رايج ترين وسيله تامين گرما جايگاه ويژه اي در ميان مصرف كنندگان خانگي دارد.اين وسيله در عين حال يكي از مصرف كنندگان عمده گاز در كشور به شمار مي رود. همزمان با بحث جدي لزوم داشتن استاندارد مصرفي اين نوع بخاري ها ، برخي كارخانجات به منظور بالا بردن راندمان توليدات خود، بصورت آزمون و خطا دست به پاره اي تغييرات در مشعل ، ورودي هوا و مسير حركت مواد محترقه زدند. متاسفانه اين تغييرات علي رغم افزايش راندمان باعث توليد گاز سمي مونو اكسيد كربن گشت و آمار تلفات جاني را بر اثر اين گاز خطرناك به شدت افزايش داد به گونه اي كه ديگر اين شركت ها ريسك دستكاري در طراحي هاي اوليه را نپذيرفتند. ‏در اين اختراع با شبيه سازي فرآيند احتراق در بخاري گاز سوز و مقايسه با دماهاي اندازه گيري شده از همان مدل بخاري در آزمايشگاه به الگويي صحيح از شبيه سازي دست پيدا كرده و سپس با كنترل هواي اضافي و مواد محترقه و تغيير در مسير آن بوسيله افزودن موانع به جا ، بدون توليد مونو اكسيد كربن، بيشترين راندمان ممكن را براي بخاري هاي گازسوز بدست آمده است .

تاریخ اظهارنامه: 1402/09/20
تاریخ ثبت: 1403/03/08
مخترع/مخترعان: امیرحسین سعیدی
خلاصه اختراع:

استفاده از ظرفيت‌ها و منابع طبيعي در دسترس و بهينه‌سازي آن در مسائل مهندسي، مي‌تواند يكي از مهم‌ترين مسائل در خودكفايي و كاهش هزينه‌هاي اجرايي باشد كه مهندسي ژئوتكنيك نيز از اين امر مستثني نيست. تثبيت شيميايي خاك با مواد افزودني، يكي از راه‌هاي متداول براي بهسازي خاك است. سيمان پرتلند به عنوان يكي از كاربردي‌ترين مواد مورد استفاده شناخته شده است كه استفاده از آن روند صعودي دارد اما تغييرات اقليم و گرم شدن زمين، چالشي است كه زندگي همه را تهديد كرده و در پي آن دولت‌ها قوانين محدوديت توليد دي‌اكسيدكربن را وضع كرده‌اند. بنابراين در سال‌هاي اخير مواد ژئوپليمري به عنوان جدي‌ترين مواد جايگزين سيمان پرتلند و به عنوان مواد دوست‌دار محيط زيست معرفي شده‌اند. در اين اختراع از ژئوپليمر بر پايه پاميس براي تثبيت خاك مشكل‌دار استفاده شده و سيمان پرتلند به طور كامل حذف شده است. سيمان ژئوپليمري شامل يك منبع اصلي ژئوپليمريزاسيون است كه بايد يك منبع آلوميناسيليكاتي آمورف باشد كه با يك محلول فعال‌كننده قليايي تركيب مي شود كه در اين اختراع از پاميس به عنوان منبع اصلي آلومينوسيليكاتي و از تركيب سديم هيدروكسيد و سديم سيليكات به عنوان محلول فعال‌كننده استفاده شده است. در اين اختراع تاثير مقدار پاميس، نسبت سديم سيليكات به سديم هيدروكسيد، غلظت سديم هيدروكسيد و نسبت محلول فعال‌كننده به مقدار وزني پاميس بر مقاومت فشاري محصور نشده (UCS) ارزيابي و بهينه‌سازي شده است و همچنين به جهت بررسي ريزساختاري آناليز ميكروسكوپ الكتروني روبشي (SEM) انجام شده است. بر اساس نتايج حاصل شده از اين اختراع مشاهده شد مقادير 20% وزني پاميس، نسبت سديم سيليكات به سديم هيدروكسيد 1.5، غلظت 12 مولار سديم هيدروكسيد و نسبت 0.5 محلول فعال‌كننده به افزودني به عنوان طرح اختلاط بهينه شناسايي شدند به طوري در دوره عمل‌آوري 28 روز، مقاومت خاك خام را 27 برابر بهبود بخشيد. در بخش بررسي ريزساختاري نمونه‌ بهينه پاميس فعال شده قليايي مشاهده شد با افزودن پاميس فازهاي آمورف سديم آلومينوم سيليكات و ژل سديم سيليكات كه حاصل تركيب پاميس با فعال‌كننده قليايي مي‌باشد، محصولات اصلي تشكيل شده ژل ژئوپليمر بوده و وظيفه اصلي در بهبود مقاومت نمونه را بر عهده دارند و افزودن پاميس سبب تشكيل ژل هيدرات آلومينوسيليكات سديم يا به عبارتي N.A.S.H شده است.

موارد یافت شده: 5