لیست اختراعات امير حسين شكوهي
افراد مشغول به كار در خط توليد كارخانه با استفاده از شماره شناسايي كه به صورت الكتريكي دارند و با استفاده از ارسال اطلاعات از chipset كه براي هر شخصي تعريف كرده؛ داراي ركورد اطلاعاتي در سامانه بانك اطلاعاتي سيستم مي باشند كه از طريق اين chipset و با استفاده از ابر ارتباطي با سامانه مركزي ارتباط برقرار مي نمايند و اطلاعات مورد نظر را دريافت و ارسال مي نمايند. اين اطلاعات شامل موقعيت يابي جغرافيايي فرد در محوطه تعريف شده؛ ارتباط آنلاين از طريق سيستم ويدئويي سامانه در هنگام برقراري ارتباط با مديران و ارتباط Bluetooth و ... مي باشد . اين اطلاعات توسط سخت افزارطراحي شده توسط گروه codec شده و با استفاده از مدارات encoder به سمت سامانه مديريت مركزي ارسال مي شود. مدارات تحليل كننده اطلاعات را جمع آوري نموده و براساس نيازهايي كه در نرم افزار اين سيستم تعبيه شده؛ در قسمتهاي مختلف بنا به فرمان هاي مختلفي كه دريافت مي نمايد؛ عمل مي كنند.
خلاصهاي از توصيف اختراع : نحوه عملكرد اين سيستم به شرح زير است: تاكسي مورد نظرابتدا ازطريق مدارتوليد كننده كد شناسايي نسبت به توليد يك كد يكتا اقدام مي كند و اين كد را از طريق مدارراديويي دربازه هاي زماني كه تايمرتوليد مي كند هنگام ورود به ايستگاه به مدار گيرنده ايستگاه ارسال مي كند. كد مورد نظر از طريق بستر بيسيم به واحد پردازش مركزي انتقال پيدا ميكند اين اطلاعات در بانك اطلاعاتي سيستم ذخيره گرديده و بنابراين مي توان در يك بازه زماني مشخص اطلاعات پرداز شده بر روي داده ها را استخراج و جهت مديريت بهينه به كاربرد مثلا يك تاكسي در بازه زماني يك ماهه در كدام مسيرها و در چه ساعاتي حضور داشته؛ چه تعداد افراد را درمسيرهاي مشخص جابه جا نموده و ... بنابراين رانندگان تاكسي نمي توانند درمسيرهاي ديگر به جزء خط ويژه اي كه برايشان تعريف شده حركت رفت و آمد نمايند زيرا سيستم عبور و مرور آنها را detect مي نمايد.
سيستم ارتباطي چند رسانه اي گروه
اين سيستم با توجه به قابليتهايي كه دارد روال مناسب و هوشمندي در رابطه با حركت ناوگان اتوبوسراني ارائه مي كنند كه هم اكنون به روش سنتي اين روش انجام مي شود. اين سيستم مي تواند در جهت زمان بندي، دقت و ارائه بهترين زمان انتظار براي شهروندان كاربرد مؤثري داشته باشد و در نتيجه از اتلاف وقت آنها جلوگيري مي كند. از سيستم هاي به روز فناوري اطلاعات در زمينه RFID و سيستم هاي wireless در سيستم استفاده شده كه سرعت كار را به مراتب بالاتر مي برد.
در صنعت بازيافت مواد پليمري، مشما و كيسههاي پلاستيكي - كه عموماً از جنس پليپروپيلن و پلياتيلن هستند - يكي از مواد اوليه اصلي به شمار مي روند. با توجه به اينكه اين دست از مواد كاربرد وسيعي در صنايع پروتئيني، لبني، بهداشتي و نظاير آن دارد، چربي و مشتقات آن يكي از آلودگيهاي رايجي است كه همراه با اين مواد هستند. با توجه به چگالي پايين پليمرهاي پليپروپيلن و پلياتيلن از يك سو و چگالي كم چربي و مشتقات آن در مقايسه با آب، شستوشو و چربيزدايي از اين مواد بسيار پرهزينه بوده و روشهاي رايج نظير هاتواشها كه براي شستوشوي پليمرهاي سنگين استفاده ميشوند، در چربيزدايي از اين مواد اوليه كاربرد ندارند. ازاينرو در راستاي از بين بردن نقيصه اشاره شده، در اين اختراع تلاش شد با طراحي و ساخت يك دستگاه و بهرهگيري از مكانيزم غرقسازي مواد اوليه و همچنين بهرهگيري از خاصيت شناوري اين مواد با استفاده از چندين صفحه جداكننده و همچنين تركيب پروانه هاي مناسب در حوضچه هاي بين اين صفحات، يك مسير زيگزاگ در طول و ارتفاع وان شستوشو جهت حركت فيلمهاي پليپروپيلن و پلياتيلن در نظر گرفته شود. مواد اوليه در طي مسير مذكور و همچنين جريان گردابي حاصل از چرخش پروانه هاي، حداكثر تماس ممكن با سود سوزآور را داشته و فرصت كافي براي ايجاد واكنش اين ماده با چربي هايي كه در سطوح مختلف فيلم ها قرار گرفتهاند ايجاد ميگردد. اين واكنش به علت كاهش مزاحمت گليسيرين حاصل از تركيب سود سوزآور و چربي سرعت بيشتري پيدا مي كند و صابون و گليسيرين حاصل با تجمع در حوضچة آخر، امكان برخورد بيشتر مواد اوليه ورودي به وان چربيگير را با سود سوزآور محلول در آب ايجاد مي نمايد. در انتهاي وان چربيگير مواد اوليه چربيزدايي شده با استفاده از چندين پارويي و يك ماردون به خارج از وان و مراحل بعدي خط بازيافت منتقل مي¬گردد.
موارد یافت شده: 5