لیست اختراعات امير محمدي
با توجه به تعداد زياد افراد سالخورده، از كار افتاده و داراي ناتواني فيزيكي مثل كاهش يا عدم عملكرد در آرنج يا مچ كه به دلايل مختلف مثل آسيب، جراحت هاي ورزشي، جراحي ستون فقرات و يا سكته ايجاد ميشوند نياز به رباتي براي كمك به حركت دست احساس مي شود. طراحي هاي صورت گرفته در اين زمينه اكثرا داراي مكانيزم هاي پيچيده، سنگين و غير قابل حمل هستند. از طرفي افرادي كه نيازمند استفاده از اين ربات هستند افراد ضايعه نخاعي و سكته اي مي باشند كه براي حركت نيازمند فردي ديگراند، لذا براي استفاده از اين ربات بايد به محيط آزمايشگاهي كه ربات در آن قرار دارد بروند كه كاري طاقت فرسات. لذا هدف از اين اختراع، طراحي و ساخت رباتي با مكانيزمي سبك، ساده، قابل حمل، و ارائه يك الگوريتم كنترلي جديد براي آن مي باشد.
راكتور پلاسمايي كروناي سيم-لوله (هاله) پالسي در زمينه فني : بخش ج: شيمي متالورژي، زير بخش: شيمي پلاسماي سرد به دليل ويژگي هاي غير تعادلي اين قابليت را دارد كه در دماهاي پايين و فشار اتمسفري ذرات بسيار فعال مانند الكترون ها را توليد كند و اين امكان را فراهم ميكند كه طيف وسيعي از واكنش هاي شيميايي را در اين محيط به شكل مطلوبي انجام دهيم. در مقياس صنعتي بسياري از واكنش ها در شرايط فشار بالا انجام مي پذيرند لذا اگر بخواهيم از تكنولوژي پلاسما براي اين دسته از واكنش ها استفاده كنيم بايستي در فشار بالا، ميدان الكتريكي قوي ايجاد كرد تا چگالي انرژي به حد مطلوبش برسد و محيط پلاسماي همگني ايجاد شود. اين فرآيند بخودي خود منجر به وقوع جرقه و قوس الكتريكي شده كه پديده اي آسيب زا مي باشد. پلاسماهاي پالسي كرونا قابليت افزايش ولتاژ و توان ورودي راكتور كرونا براي ايجاد پلاسماي همگن در فشار هاي بالا بدون وقوع جرقه را داراست. راكتور اختراعي كاربردهاي متنوعي از جمله توليد ازون، بهبود خواص سطوح و تصفيه پساب ها و جريان هاي آلوده گازي و مايع و همچنين تبديل هيدروكربن هاي سنگين به سبك و برعكس را دارد.
مديريت توزيع و كنترل يكپارچه آب در شبكههاي آبياري از مؤلفههاي اساسي در دستيابي به عملكرد پايدار و بهبود شاخصهاي اقتصادي است. دريچه خودكار وسيلهاي كاربردي براي اندازهگيري جريان و كنترل و تنظيم سطح آب در مجاري روباز است كه در صورت اجرا و نصب صحيح، ميتواند مشكلات مديريت و بهرهبرداري شبكه آبياري را تا ميزان چشمگيري كاهش دهد. در دستگاه ارائه شده، حسگرهاي تعيين ارتفاع، گزارش لحظهاي از ارتفاع آب را به واحد كنترل ارسال ميكنند. پردازشگر مركزي ارتباط بين ارتفاع آب لبه سرريز و زاويه دريچه را آناليز نموده و با استفاده از منحني واسنجي دبي جريان را محاسبه مينمايد. در صورت بروز هر گونه تغيير در حجم جريان عبوري، كنترلگر دستور باز يا بسته شدن دريچه را به موتور الكتريكي ارسال ميكند. اين فرآيند تا برابر شدن حجم جريان عبوري با ميزان تعيين شده توسط اپراتور، استمرار خواهد داشت. اين سازه ميتواند با بهرهگيري از ارتباطات اينترنتي يا تلفني، اطلاعات اندازهگيري شده را بدون محدوديت زماني و مكاني در اختيار تصميم گيرندهگان قرار دهد. اندازهگيري دقيق جريان عبوري، مكانيسم منحصر به فرد تعيين حجم جريان، حساسيت بسيار پايين سازه نسبت به تغييرات ارتفاع آب بالادست و هزينه ساخت و بهرهبرداري كم، از اصليترين ويژگيهاي اين سازه است.
1- خلاصه اختراع 1-1- زمينه فني اختراع: كانتينرهاي موقت جمع آوري پسماند در تمام شهرها و روستاها جهت ذخيره موقت پسماند در كنار خيابانها، كوچه ها و پاركها مورد استفاده قرار مي گيرد كه مشكل اصلي كاربرد آنها نشت شيرابه مي باشد. 1-2- مشكل فني و بيان اهداف اختراع: اين كانتينرها به لحاظ در دسترس بودن و ممانعت از تلنبار پسماند داراي مزيت هستند اما توليد شيرابه و َنشت آن به كف خيابان علاوه بر ايجاد مناظر بسيار زشت، موجب جلب حشرات و ايجاد بو شده و با ايجاد آلودگي در محيط تهديدي براي بهداشت عمومي مي¬تواند باشد زيرا شيرابه هزاران بار آلوده تر از فاضلاب شهري مي باشد. لذا چالش اصلي اين كانتينرها نشت شيرابه از آنها مي باشد كه در طراحي و ساخت تمهيدات لازم در نظر گرفته نشده است. 1-3- راه حل ارائه شده: بهينه سازي كانتينرهاي حاضر از طريق ايجاد محفظه اي متحرك در قسمت تحتاني مي تواند شيرابه توليدي را جمع آوري و در داخل پكيج گندزدايي نمايد. اين پكيج از جنس نوعي الياف جاذب بوده كه داراي قدرت گندزدايي است. لذا مانع نشت شيرابه خواهد شد و موقع تخليه كانتينر قابل دفع همراه پسماند مي باشد. زيرا شيرابه كاملا جذب الياف آن شده و از حالت مايع بودن خارج شده است. از مزاياي اين پكيج ارزان بودن، قدرت جمع آوري صددرصد شيرابه، گندزدايي و ممانعت از جلب حشرات يا توليد بو به علت محصور بودن مي باشد. 1-4- كاربرد اختراع: كانتينر بهينه سازي شده براي ذخيره سازي موقت پسماند در همه مناطق شهري و روستايي قابل استفاده بوده و مشكل نشت شيرابه يا خوردگي كف كانتينر را نخواهد داشت. اين نوع كانتينر كه ضمن جمع¬آوري شيرابه مجهز به پكيج گندزدايي و جذب شيرابه مي باشد مشابه داخلي و خارجي ندارد.
در محصولات قبلي تبديل گاز شهر و كپسول بسيار مشكل انجام مي شد كه در اين محصول رفع گرديده است در ضمن شعله مستقيم اتش در محصولات قبلي روي كباب بود كه در اين محصول اين عيب رفع گرديده است قبلا جهت پخت كباب به وسيله زغال از منقل جداگانه اي استفاده مي شد كه اين محصول خود مجهز به منقل زغال مي باشد همچنين تور مشبك اين محصول پخت گوشت چرخ كرده و بقيه مواد غذايي كه جهت پخت آنها از سيخ نمي توان استفاده كرد را مهيا مي سازد ابتدا با استفاده از شيلنگ گاز را گاز را به شير كباب پز هدايت مي نماييم سپس كبريت ها را روشن كرده و شير گاز را در جهت عقربه هاي ساعت چرخانده و كبريت روي شعله اوليه كباب پز نگه داشته تا كباب پز روشن گردد جهت پخت كباب شعله پوش را روي شعله ها قرار داده و از آن استفاده مي نمايد جهت پخت گوشت چرخ كرده تور مشبك را روي شعله پوش در محل تعبيه شده مي گذاريم و گوشت را روي تور به صورت دلخواه قرار مي گيرد جهت استفاده از منقل زغال اين محصول شعله پوش و تور را برداشت سپس مشعل مارپيچ بالا به صورت كشويي به بيرون كشيده و منقل زغال را از بالا وارد مي نماييم جهت كپسولي يا شهري شدن محصول شير گاز كباب پز را كه در انتهاي لوله مارپيچ هست باز كرده سپس ژيگلور آن را با توجه به دفترچه راهنماي محصول تغيير و تعويض مي نماييم.
زخم معده يكي از شايع ترين مشكلات گوارشي در انسان است. كه در اثر عوامل متعدد از جمله حساسيت ارثي به ايجاد زخم، استرس، چاقي، سيگار ، برگشت نمك هاي صفراوي از دوازدهه به درون معده، خوردن حلال هاي چربي (الكل)، داروهاي ضد التهابي غير استروئيدي ايجاد مي شود. از آنجايي كه داروهاي شيميايي داراي عوارض جانبي مي باشند لزوم استفاده از گياهان دارويي با عوارض كمتر وجود دارد. در دانش بومي استان كرمان و چهار محال بختياري از گياهان خيموك و ميوه بلوط جهت درمان زخم هاي معده استفاده مي شود ولي تاكنون مطالعه اي در زمينه تاثير اين گياهان صورت نگرفته است. در مطالعه اخير، از اتانول جهت ايجاد زخم معده در موش صحرايي استفاده شد و سپس اثر درماني عصاره هاي هيدرولكلي خيموك و بلوط بر روند زخم ها 3، 6، 9 و 14 روز پس از ايجاد زخم در معده موش صحرايي مورد بررسي قرار گرفت. در اين تحقيق تمام مقادير تجويز شده از عصاره هاي گياهي (250,500,1000mg/kg) و داروي امپرازول (گروه شاهد مثبت) در روزهاي ذكر شده نسبت به گروه شاهد منفي كه آب مقطر دريافت كرده بودند بطور معني داري زخم هاي ايجاد شده توسط الكل را درمان كرده بودند. دوزهاي 500 و 1000 از عصاره ها و گروه امپرازول در روزهاي 6، 9 و 14 درمان نسبت به دوز 250 تاثير بيشتري بر كاهش شاخص زخم ها داشته اند هر چند تفاوت معني دار نبوده است. تاثير درماني عصاره ها در روزهاي 9 و 14 پس از ايجاد زخم بهتر مشخص بود و در روز 14 تاثير امپرازول، عصاره خيموك و بلوط با دور (1000mg/kg) به 100 درصد رسيده بود و از نظر ماكروسكوپيك ، هيچگونه زخمي در مخاط معده مشاهده نشد. در مطالعات ميكروسكوپيك نيز زخم ها ترميم يافته بودند و تقريبا ضخامت اپيتليوم در بيشتر نواحي مخاط در حد نرمال رسيده بود ولي بندرت اروزيون هاي كوچك هنوز به چشم مي خورد. 14 روز پس از درمان با دوز 500mg/kg از عصاره هاي خيموك و بلوط، در بعضي از قسمت هاي مخاط اروزيون هاي بسيار كوچكي ديده مي شد. در مطالعات هيستوپاتولوژيك نيز فرورفتگي هايي در قسمت هاي ترميم يافته اپيتليوم مخاط وجود داشت و ضخامت آن در اين نواحي به اندازه نرمال خود نرسيده بود. درصد بهبودي زخم ها در اين دوز بترتيب به 99/9 و 99/8 درصد رسيده بود.
داروی ضد انگل گیاهی مشتق شده از عصاره اتانولی گیاهان مریمگلی و درمنه
موارد یافت شده: 16