لیست اختراعات بهرام حسین زاده سامانی
در اين طرح يك واحد خرمنكوب با مخازن دانه و كاه براي محصولاتي مانند گندم، جو، لوبيا، نخود و عدس طراحي و ساخته شد. اين خرمنكوب بصورت كششي به عقب تراكتور وصل شده و توان لازم را از شافت PTO تراكتور دريافت مي كند. در اين روش باحركت خرمنكوب در زمين، دسته ها (بافه ها)ي از قبل درو شده محصول، توسط كارگر مستقيما به درون خرمنكوب انداخته شده و عمل خرمنكوبي انجام مي شود. دانه ها و كاه پس از عمل جداسازي در مخازن مربوطه جمع آوري مي شوند. در نهايت با پر شدن مخازن، اين مخزنها تخليه شده و عمل خرمنكوبي ادامه پيدا مي كند.
اندازه گيري نيروي برشي ساقه در گذشته با نصب ضمائمي به دستگاه اينسترن انجام مي گرفته است. ولي گراني و در دسترس نبودن اين دستگاه نيازبه ساخت دستگاهي كه بتواند نيروي برشي را اندازه گيري نمايد ضروري گشت. جهت اندازه گيري نيروي برشي ساقه تصميم به ساخت دستگاهي شد كه داراي شرايط زير باشد: 1- قابليت تنظيم و ثبات سرعت در هنگام برش 2- دقت در اندازه گيري نيرو 3-ثبت داده ها در رايانه جهت بررسي دقيق و رسم نمودارهاي مورد نظر 4- قابليت تعويض تيغه جهت برش 5- قابليت تنظيم زاويه تمايل تيغه 6- داراي هزينه ساخت كم و ساخت با امكانات موجود
روشهاي جديد در فرآيند آماده سازي مواد غذايي، مانند استفاده از فناوريهاي غير حرارتي، ميتواند كمترين اثرات منفي را بر كيفيت مواد غذايي داشته باشد. اخيراً استفاده از فناوري پلاسماي غير حرارتي در فرآيندهاي فرآوري صنايع غذايي مورد توجه قرار گرفته است. آب فعال شده با پلاسما به عنوان يك روش غير مستقيم در اعمال پلاسما، يك فناوري پاك است كه توانايي آن در كنترل ميكروب هاي مختلف و ضدعفوني كردن مواد غذايي اثبات شده است. آب فعال شده با پلاسما و اثر آن در كنترل بارميكروبي و ضدعفوني كنندگي محصولات كشاورزي مورد مطالعه هاي مختلفي قرار گرفته است. در تمام اين مطالعات از آب فعال شده با پلاسماي توليد شده در حجم ثابت و ايستا استفاده شده است كه اين امر باعث ايجاد محدوديت در استفاده از آن ميشود. مهمترين وجه تمايز و مزيت اين اختراع توليد جريان پيوسته آب فعال شده با پلاسما ست تا بتوان بر اين محدوديتها غلبه كرد
موارد یافت شده: 3