لیست اختراعات بهمن نصيري


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 11
تاریخ ثبت: 1390/02/05
خلاصه اختراع:

خلاصه طراحي وساخت سيستم ردياب و جعبه سياه رهياب ماهواره اي با قابليت تصويربرداري امروزه با پيشرفت علم و تكنولوژي ساخت سيستم هاي ردياب انواع وسايل متحرك از جمله انواع خودرو مورد توجه قرار گرفته است. اما علاوه بر خودروها نصب سيستم ردياب بر روي انواع بالگرد نيز ضروري به نظر مي رسد. بنابراين در اين پروژه تلاش شده كه يك سيستم ردياب و جعبه سياه رهياب ماهواره اي با قابليت نصب بر روي انواع بالگرد طراحي و ساخته شود. اين سيستم جهت مانيتورينگ، كنترل و مديريت انواع بالگرد در سطح هوانيروز مي باشد. اين سيستم اين امكان را به گروه پروازي خود مي دهد تا بدون محدوديت زماني و مكاني و در هر شرايط آب و هوايي بتوانند انواع و تعداد نامحدودي بالگرد را در يك شبكه يكپارچه و منسجم ردگيري، كنترل و مديريت نمايند. وضوح تصاوير ضبط شده 640×480 و 24 فرم در هر ثانيه بوده و مدت زمان هر فايل ضبط شده، 3 دقيقه مي باشد. اين دستگاه امكان ثبت و ضبط حداكثر 32 ساعت حركت مداوم را ميسر مي سازد. ولتاژ مورد نياز اين دستگاه 12 تا 24 ولت دي سي مي باشد كه از طريق فندكي ساخته و امكان تامين برق را ميسر نموده است.

تاریخ ثبت: 1389/12/11
خلاصه اختراع:

خلاصه: در پژوهش حاضر سعي بر آن شده تا نانو ذرات فلونور آپاتيت از طريق فرايند مكانوشيميايي توليد شود. براي توليد اين ماده با استفاده از ساير روشها به عنوان مثال روشهاي شيمي تر معمولا تجهيزات ويژه و مواد گران احتياج است در حاليكه در اين پژوهش با استفاده از امكانات و موادي ساده، در دسترس و ارزان قيمت محصول با مشخصات ساختاري و ظاهري مطلوب توليده شده است . نتايج آناليز فازي حاكي از آن است كه محصول به دست آمده يك محصول تك فاز است. بنابراين اگر توليد محصول تك فاز فلونور آپاتيت هدف باشد، فرايند فوق مي تواند مورد توجه قرار گيرد. همچنين بررسي مشخصات ظاهري محصول با استفاده از ميكروسكوپ الكتروني عبوري(TEM ) نشان مي دهد كه ذرات محصول عمدتا مورفولوژِي شبه كروي داشته و متوسط اندازه قطر ذرات nm6±31 مي باشد و از آنجاييكه نانو ذرات با مورفولوژِي كروي در مقايسه با مورفولوژيهاي نامنظم در فرايند استخوان سازي از اهميت بيشتري برخوردارند بنابراين محصول بدست آمده مي تواند در كاربردهاي مهندسي بافت مورد توجه باشد.

تاریخ ثبت: 1389/12/11
خلاصه اختراع:

هدف از پژوهش فوق توليد نانو كامپوزيت فلونور آپاتيت – زيركونيا به استفاده از فرايند مكانوشيميايي مي باشد.در پژوهش حاضر سعي برآن شده تا نانو ذرات فلونورآپاتيت از طريق فرايند مكانوشيميايي توليد شود.به همين منظور مواد واكنش دهنده با نسبت مولي معين در محفظه پليمري مقاوم به سايش آسياب كاري شده اند. شناسايي فازي و گروه هاي عاملي به ترتيب با استفاده از روشهاي تفرق سنجي پرتو ايكس(XRD) و طيف سنجي مادون قرمز(FT-IR) انجام شده است. جهت تجزيه و تحليل عنصري و ارزيابي مشخصات ظاهري محصول نيز به ترتيب از طيف سنجي تفكيك انرژي (EDX) و ميكروسكوپ الكتروني روبشي (FE-SEM) استفاده شده است .نتايج بررسي ها نشان مي دهد كه با استفاده از فرايندهاي مكانو شيميايي امكان توليد موفقيت آميز نانو كامپوزيت بر پايه فلونورآپاتيت با زير كونيا با مشخصات ساختاري و ظاهري مطلوب وجود دارد.

تاریخ ثبت: 1389/11/24
مخترع/مخترعان: بهمن نصيري تبريزي
خلاصه اختراع:

سير تكاملي صنعت در جهان سبب گرديده كه تحولات و دگرگوني هاي وسيعي در همه جهات زندگي بشر به وقوع پيوسته و در ‏نتيجه اش ارتش ها نيز كه از عوامل موثر در پيشبرد اهداف و آرمانهاي جوامع بشري هستند از اين تحولات بي بهره نمانند. در پژوهش حاضر تلاش دهش است كه با رعايت اصول طراحي و بهره مندي از مواد ارزان، در دسترس و با خواص مطلوب ‏بالگردهاي مناسبي جهت استفاده دركلاسهاي آموزشي و همچنين انواع عمليات رزمي نظير مانورها ساخته شود. شايان ذكر ‏است كه در شرايط كنوني كه از يك سو نياز به صرفه جويي مالي و از سوي د‏يگر مقابله در برابر بحرانهاي اقتصادي تحميلي ---كشور عزيزمان ايران و بالاخص سازمان هواپيماي نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران شده است، اهميت ‏طراحي، ساخت و بكارگيري بالگردهاي آموزش دو چندان مي شود. پروژه ياد شده بنا به دستور سلسله مراتب فرماندهي ارتش به ‏منظور تقويت قواي رزمي كشور و در تحقيقات جهاد و خودكفايي پايگاه ‏چهارم رزمي پشتيباني عمومي هوانيروز اصفهان انجام ‏پذيرفته است.

تاریخ ثبت: 1389/01/17
خلاصه اختراع:

در پژوهش حاضر سعتي بر آن شده تا نانو كامپوزيت هاي بر پايه تيتانات منيزيم از طريق آلياژسازي مكانيكي توليد شود مهمترين فلزهاي تيتانات منيزيم كاندلايك Mg2Tio4 جيگيلايت MgTio3 و كاروايت MgTi2o5 مي باشند كه عمدتا با استفاده از فرايندهاي دماي بالا حاصل مي شوند. در اين تحقيق سعي بر آن شده جيگيلايت MgTio3 كه مهمترين فاز تيتانات منيزيم مي باشد به روش آلياژ سازي مكانيكي و در دماي 650c توليد شود. از طرف ديگر اين فاز به همراه منيزيا Mgo و هيدروكسي آپاتيت كه هر سه داراي خواص الكتريكي و كاهش اتلاف دي الكتريك مي باشند حاصل شده است. لذا اين نانو كامپوزيت جديد با خواص الكتريكي مناسب مي توانند جهت استفاده در فيلترها ، خازن ها، ماهواره هاي راديويي و ... بكار گرفته شود.

تاریخ ثبت: 1389/01/17
خلاصه اختراع:

تركيبات بر پايه كلسيم فسفات به دليل زيست سازگاري مطلوب، مناسبترين سراميك براي جايگزيني بافت هاي سخت مي باشند هيدروكسي آپاتيت يك سراميك ترد محسوب مي شود و تيتانيوم و آلياژهاي آن بخاطر استحكام مخصوص بالا زيست سازگاري خوب و مقاومت به خوردگي عالي بهترين بيو ماده فلزي است كه جهخت كاربردهاي دنداني و ارتوپديك استفاده مي شود. بنابراين ارتباط بين هيدروكسي آپاتيت زيست سازگار با خواص مكانيكي خوب تيتانيوم ، نويد دهنده يك راه براي توسعه كاربردهاي زيستي پزشكي محسوب مي شود. در اين پژوهش نانو كامپوزيت هاي كلسيم فسفات تقويت شده با تيتانيوم از طريق واكنش هاي حالت جامد بطور موفقيت آميزي حاصل شده است. لذا اين دسته از آلياژها مي توانند بعنوان جايگزيني مناسب جهت كاشتني ها در بدن بكار گرفته شوند.

موارد یافت شده: 11