لیست اختراعات بی بی زهرا حسینی
افزايش اثرآنزيموليز ژلاتين با عصاره كيوي با استفاده از روش كويتاسيون كه در زمينه دارويي,غذايي,آرايشي و بهداشتي و مكمل هاي ورزشي كاربرد دارد؛ براي حل اين مشكل كه درحال حاضر توليد پپتيدهاي غذايي و دارويي با استفاده از آنزيم هاي پروتئاز شامل تريپسين وكيموترپسين انجام ميگيرد كه درواقع نوعي سم مي باشد و چون در روش آنزيمي حذف آنزيم انجام نميشود حذف تريپسين انجام نشده و در محصول باقي مي ماند .در حال حاضر از آنزيم اكتينيدين موجود در عصاره كيوي نيز براي توليد پپتيدهاي كوتاه زنجير استفاده شده كه به علت پايين بودن اثر آنزيم اكتينيدين به همراه تريپسين مورد استفاده قرار گرفته است با اين راه حل ..انزيموليز پروتئين با استفاده از اكتينيدين انجام ميشودكه آنزيمي طبيعي است وبراي افزايش اثر،روش كويتاسيون مورد استفاده قرار گرفته است كه با توليد حباب تسريع در فرايند انجام گرديده است.
موارد یافت شده: 1