لیست اختراعات جاويد ظهر ابي چكنه
طرح شامل دو عدد توربين يك عدد كمپرسور يك شافت اتصال بين كمپرسور و توربين ها و يك مبدل حرارتي هوا به هوا يك عدد مبدل شيميايي و يك كاتاليست تشكيل شده است. گازهاي خروجي از ميعاد گاز به توربين اول وارد شده و انرژي خود را به آن منتقل مي كنند و سپس از طريق اگزوز وارد مبدل شيميايي شده و بعد از انجام واكنش با اكسيژن از كاتاليست عبور نموده و وارد محيط مي شوند. توربين اول و دوم با يك كمپرسور به طور مستقيم كوپل شده و كمپرسور را به چرخش در مي آورند. در اثر چرخش كمپرسور هوا محيط به داخل آن كشيده شده و فشرده مي شود. بنابراين فشار و دماي هوا در كمپرسور افزايش مي يابد. سپس اين هواي فشرده گرم در يك مبدل حرارتي هوا به هوا توسط هواي محيط سرد مي بطوريكه در خروجي مبدل حرارتي هوا فشرده شده با دماي محيط داريم. سپس اين هوا وارد توربين دوم شده و منبسط مي شود در اثر انبساط دماي هوا كاهش مي يابد كه مي تواند براي سرمايش سيستم تهويه اتوبوس استفاده شود. در اتوبوسهايي كه توربو شارژ دارند مي توان با استفاده از يك توربين و كمپرسور با ظرفيت بالاتر هم هواي فشرده مورد نياز موتور را نيز تامين نمود.
اين اختراع نحوه استفاده همزمان توليد برق و حرارت در خط رنگ گاردان را ارائه مي دهد. گاردان يكي از قطعات مورد استفاده در انواع خودروهاي تجاري اعم از اتوبوس ميني بوس كاميون و بعضي از خودروهاي سواري است و وظيفه آن انتقال قدرت از گيربكس به اكسل مي باشد. با توجه به قرار گرفتن آن در زير ماشين و تماس آن با آب و گاهي با گل و لاي رنگ گاردان بايد داراي مقاومت زياد و مناسب باشد. خط رنگ گاردان داراي قسمتهاي مختلفي است ولي به طور خلاصه ابتدا گاردانها شسته شده و سپس خشك مي شوند. در مرحله بعدي رنگ استري بر روي قطعات قرار گرفته و نهايتا رنگ رويه پاشيده مي شود. گاردان توسط كانواير از تونل هاي مختلف عبور كرده و به طور پيوسته در هر تونل مورد عمليات مختلف قرار مي گيرد. در هر ايستگاه ممكن است مقداري انرژي الكتريكي و مقداري انرژي حرارتي مورد نياز باشد. معمولا انرژي الكتريكي از برق سراسري تامين شده و انرژي حرارتي از سوخت هاي فسيلي تامين مي گردد. در اين طرح با استفاده از يك ژنراتور برق گازي با توان مناسب برق مورد نياز خط رنگ تامين شده و انرژي حرارتي مورد نياز خط رنگ از طريق حرارت موجود در گازهاي اگزوز و آب رادياتور تامين مي گردد.
جعبه حمل متوفي و يا همان تابوت بعد از استفاده شستشه شده و براي فرد ديگري استفاده مي شود. بعد از هر بار استفاده اين جعبه بايد كاملا شسته و ضد عفوني بشود. اين كار به صورت دستي انجام شده كه داراي مشكلاتي زيادي از قبيل عدم اطمينان از شستن و ضد عفوني كردن صحيح جعبه حمل مي باشد. در اين اختراع دستگاهي جهت شستشوي اين جعبه ها پيشنهاد شده است.
سوخت بيوديزل يكي از سوخت هاي تجديد پذيري است كه به واسطه مزاياي زيادي كه دارد در آينده جايگزين سوخت هاي فسيلي مي شود. يكي از دلايل عمده عدم جايگزيني اين سوخت به جاي سوختهاي فسيلي قيمت بالاي توليد آن در شرايط فعلي مي باشد. بالا بودن قيمت توليد اين سوخت به واسطه گران بودن مواد اوليه و همچنين فرايند توليد سوخت مي باشد. در اين طرح با استفاده از انرژي خورشيد، انرژي مورد نياز جهت توليد سوخت بيوديزل تامين مي شود. در توليد سوخت بيوديزل در دو مرحله به انرژي حرارتي نياز داريم، يكي در مرحله گرم كردن مواد اوليه سوخت (روغن پسماند) و ديگري در مرحله شستشوي محصول نهايي كه همان بيوديزل مي باشد. در اين طرح با طراحي و جايگزيني كلكتور خورشيدي و استفاده از مبدل حرارتي، انرژي خورشيد توسط سيال واسطه سيستم خورشيدي جذب و سپس به قسمت توليد سوخت بيوديزل منتقل مي گردد. جهت اطمينان از مقدار انرژي دريافتي از خورشيد در روزهاي ابري و ياشب از مخزن ذخيره آب گرم استفاده شده است. همچنين در صورتيكه به دلايل مختلف امكان تامين انرژي مورد نياز از طريق خورشيد ميسر نباشد مي توان از هيتر برقي كمكي دستگاه به طور موقت استفاده نمود تا در توليد سوخت بيوديزل خللي وارد نشود. با استفاده از اين روش علاوه بر كاهش قيمت تمام شده سوخت و كاهش مصرف انرژي در حين توليد سوخت بيوديزل، مي توان توليد سوخت بيوديزل را در مناطقي كه امكان دسترسي به سوخت هاي فسيلي ميسر نمي باشد را نيز فراهم كرد..
موارد یافت شده: 4