لیست اختراعات جواد بهاري زاده


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ اظهارنامه: 1387/05/08
مالک/مالکان: جواد بهاري زاده
تاریخ ثبت: 1387/05/15
مخترع/مخترعان: جواد بهاري زاده
خلاصه اختراع:

1- اين بافر در روش مولكولي و ژنتيكي TRAP-PCR كاربرد دارد. 2- اين بافر در روش مولكولي و ژنتيكي TRAP-PCR-ELISA كاربرد دارد. 3- قيمت تمام شده آن يك دهم قيمت مشابه خارجي آن مي باشد. 4- به سادگي در تمام آزمايشگاه ها توسط كارشناسان مربوط قابل تهيه مي باشد. 5- در تحقيقات مربوط به سرطان ها كاربرد دارد. 6- در تحقيقات مربوط به بررسي طول عمر سلول ها كاربرد دارد. 7- در تحقيقات مربوط به ميزان تكثير سلول ها كاربرد دارد. 8- در تحقيقات مربوط به سنجش ميزان فعاليت آنزيم تلومراز در سلول ها كاربرد دارد. 9- در تحقيقات مربوط به عملكرد ويروس ها و ارتباط آن ها با سرطان ها كاربرد دارد. 10- در تحقيقات مربوط به اثر مواد شيميايي اسانس ها و تركيبات گياهي و دارويي در ايجاد سرطان هاي مرتبط با تلومر از كاربرد دارد. 11- تخريب سلول ها بدون اثر منفي روي ماده ژنتيكي و آنزيم تلومر از سلول را باعث مي شود. 12- اين بافر قابل تعميم در آزمون هاي مشابه مولكولي و ژنتيكي مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/04/31
تاریخ ثبت: 1387/05/08
خلاصه اختراع:

اسانس هاي روغني طبيعي گياهي و خوراكي محلول در آب كه با اين روش تهيه مي شوند نسبت به عرقيات گياهي يا اسانس هاي طبيعي يا مصنوعي غير روغني محلول در آب طبيعي و مصنوعي و اسانس هاي روغني غير محلول در آب طبيعي و مصنوعي از مزاياي زير برخوردارند: 1. غلظت بسيار بالا در اسانس هاي روغني طبيعي با اين روش ابداعي تا حد 99 درصد در حالي كه در عرقيات گياهي در بهترين شرايط تا حدود 40 درصد اسانس از نوع محلول در آب بيشتر وجود ندارد. 2. اسانس هاي روغني طبيعي گياهي را با اين روش ابداعي مي توان در آب نيز حل نمود در حالي كه اسانس هاي روغني طبيعي گياهي بدون اين روش در آب حل نمي شوند. 3. اسانس هاي روغني طبيعي گياهي با اين روش ابداعي با غلظت مشابه با اسانس هاي طبيعي محلول در آب (عرقيات) گياهي از طعم بو و كيفيت بالاتري نسبت به عرقيات گياهي محلول در آب برخوردارند. 4. اسانس هاي روغني طبيعي گياهي با اين روش ابداعي داراي خاصيت نگه داري بسيار بلند مدت تري كه در حدود 5 سال است نسبت به اسانس هاي طبيعي محلول در آب (عرقيات) گياهي هستند كه در بهترين شرايط دو سال مي توان آن ها را نگه داري كرد. 5. اسانس هاي روغني طبيعي گياهي محلول در آب با اين روش ابداعي داراي خاصيت ضد ميكروبي بسيار قوي تري نسبت به اسانس هاي طبيعي محلول در آب عرقيات مي باشند بنابراين اضافه نمودن آن ها به مواد غذايي و دارويي از فساد آن ها كه ناشي از اضافه نمودن اسانس هاي طبيعي محلول در آب عرقيات و حاوي ميكروب هاي مختلف مي باشند جلوگيري مي نمايد. مثال : دوغ هاي طعم دار تهيه شده از عرق نعنا (اسانس طبيعي محلول در آب نعناع) آلوده شده و زودتر فاسد مي شوند اما دوغ هاي تهيه شده از اسانس هاي روغني محلول در آب با اين روش ابداعي فاقد آلودگي ناشي از اضافه شدن اسانس (طعم دهنده) مي باشند. 6- اسانس هاي روغني طبيعي گياهي محلول در آب با اين روش ابداعي به عنوان طعم دهنده در مواد غذايي به كار مي روند كه مدت زمان ماندگاري طعم و بوي آن ها در مواد غذايي حداقل چهار برابر بيشتر از مدت زمان ماندگاري طعم و آن ها آنه ها ر مواد غذايي حداقل چهار

تاریخ اظهارنامه: 1387/04/31
تاریخ ثبت: 1387/05/08
خلاصه اختراع:

ابداعات و مزاياي اين روش عبارتند از: 1- استخراج عصاره گياهي بر پايه عملكرد بيوتكنولوژي آنزيمي 2- افزايش استخراج عصاره در گياهان به دليل باز شدن ديواره سلولي گياهان و در نتيجه استخراج ماكزيمم عصاره موجود در گياه 3- حفظ كيفيت عصاره ها به طور طبيعي به دليل عدم استفاده از حرارت در استخراج و در نتيجه كاهش تبديل و تغيير در عصاره ها به يكديگر و ساير موارد در اثر حرارت 4- حفظ كيفيت عصاره و عدم مداخله آنزيم هاي مورد استفاده در واكنش. 5- ارزش اقتصادي به دليل استخراج تقريبا تمامي عصاره موجود در گياه و كاهش از دست رفتن عصاره در تفاله گياه 6- استفاده از آنزيم مخصوص به هر گياه جهت عدم تغيير در تركيبات گياه و عصاره گياه 7- تجزيه بافت گياه در حد مولكولي و سلولي و افزايش سطح تماس حلال با گياه 8- استفاده زا چرخه هاي بيوشيميايي و بيولوژيك طبيعت در به دست آوردن فراورده هاي توليد شده بدون تغيير در ژنتيك آن ها. 9- توليدات به روش فوق داراي معايب احتمالي ناشي از فراورده هاي زيستي نمي باشد زيرا با دستكاري ژنتيكي همراه نيست. 10- حداكثر استخراج عصاره هاي آبي و غير آبي با اين روش

تاریخ اظهارنامه: 1387/04/31
تاریخ ثبت: 1387/05/08
خلاصه اختراع:

ابداعات و مزاياي اين روش عبارتند از : 1- استخراج و تهيه عطر و گلاب و عرقيات گياهي بر پايه عملكرد بيوتكنولوژي آنزيمي 2- افزايش استخراج عطر و گلاب و عرقيات گياهي به دليل باز شدن ديواره سلول هاي گياهي و در نتيجه استخراج تمامي محتوايات موجود در گياه 3- حفظ كيفيت عطر و گلاب و عرقيات گياهي به طور طبيعي به دليل عدم مداخله آنزيم ها در تركيبات عطر و گلاب و عرقيات گياهي 4- افزايش ارزش اقتصادي تهيه عطر و گلاب و عرقيات گياهي به دليل استخراج تقريبا تمامي محتويات موجود در گياه و كاهش از دست رفتن عطر و گلاب بيا عرقيات در تفاله گياهي . 5- افزايش سطح تماس گياه با آب در حد سلولي و مولكولي و تهيه عطر و عرقيات گياهي و گلاب با درصد اسانس بالاتر . 6- استفاده از چرخه هاي بيوشيميايي و بيولوژيك طبيعت در به دست آوردن فراورده هاي فوق بدون تغيير در ژنتيك آن ها. 7- توليد عطر و گلاب و عرقيات به اين روش داراي معايب احتمالي ناشي از فراورده هاي زيستي نمي باشد زيرا با دستكاري ژنتيكي همراه نيست. 8- حداكثر استخراج اسانس هاي محلول در آب و عطر و با اين روش. 9- حداكثر استخراج عطرهاي گياهي كه در تهيه عرقيات گياهي و گلاب در قسمت جداگانه جمع آوري مي شوند. 10- افزايش ارزش اقتصادي تهيه عطرهاي گياهي و گل رز در نتيجه توليد و استخراج بيشتر آن ها 11- قابليت استفاده از انواع روش هاي عطرگيري و گلاب گيري و تهيه عرقيات گياهي (سنتي يا صنعتي يا آزمايشگاهي) به همراه اين روش. 12- قابليت اجراي انواع روش هاي عطرگيري و گلاب گيري و تهيه عرقيات گياهي در يك جا با اين روش و بدون تغيير در سيستم هاي موجود فعلي كارخانجات

تاریخ اظهارنامه: 1387/04/31
تاریخ ثبت: 1387/05/08
خلاصه اختراع:

ابداعات و مزاياي اين روش عبارتند از: 1- استخراج اسانس بر پايه عملكرد بيوتكنولوژي آنزيمي 2- افزايش استخراج اسانس در گياهان به دليل باز شدن ديواره سلولي گياهان و در نتيجه استخراج ماكزيمم اسانس موجود در گياه 3- حفظ كيفيت اسانس ها به طور طبيعي به دليل عدم استفاده از حرارت در استخراج و در نتيجه كاهش تبديل اسانس ها به يكديگر و ساير موارد در اثر حرارت 4- حفظ كيفيت اسانس و عدم مداخله آنزيم هاي مورد استفاده در واكنش 5- ارزش اقتصادي به دليل استخراج تقريبا تمامي اسانس موجود در گياه و كاهش از دست رفتن اسانس در تفاله گياه 6- استفاده از بافر مخصوص به هر گياه جهت عدم تغيير در تركيبات گياه و اسانس گياه 7- تجزيه بافت گياه در حد مولكولي و سلولي و افزايش سطح تماس حلال با گياه 8- استفاده از چرخه هاي بيوشيميايي و بيولوژيك طبيعت در به دست آوردن فراورده هاي توليد شده بدون تغيير در ژنتيك آن ها 9- توليدات به روش فوق داراي معايب احتمالي ناشي از فراورده هاي زيستي نمي باشد زيرا با دستكاري ژنتيكي همراه نيست. 10- حداكثر استخراج اسانس هاي محلول در آب و غير محلول در آب با اين روش

تاریخ اظهارنامه: 1386/04/31
تاریخ ثبت: 1387/05/08
خلاصه اختراع:

ابداعات و مزاياي اين روش عبارتند از: 1- استخراج و تهيه گلاب و عرقيات گياهي بر پايه عملكرد بيوتكنولوژي آنزيمي . 20- افزايش استخراج كلاب و عرقيات گياهي به دليل باز شدن ديواره سلول هاي گياهي و در نتيجه استخراج تامي محتويات موجود در گياه 3- حفظ كيفيت گلاب و عرقيات گياهي به طور طبيعي به دليل عدم مداخله آنزيم ها در تركيبات گلاب و عرقيات گياهي . 4-افزايش ارزش اقتصادي تهيه گلاب و عرقيات گياهي به دليل استخراج تقريبا تمامي محتويات موجود در گياه و كاهش از دست رفتن اسانس در تفاله گياهي 5- افزايش سطح تماس گياه با آب در حد سلولي و مولكولي و تهيه عرقيات گياهي و گلاب با درصد اسانس بالاتر 6-استفاده از چرخه هاي بيوشيميايي و بيولوژيك طبيعت در به دست آوردن فراورده هاي فوق بدون تغيير در ژنتيك آن ها. 7- توليد گلاب و عرقيات با اين روش داراي معايب احتمالي ناشي از فراورده هاي زيستي نمي باشد زيرا با دستگاري ژنتيكي همراه نيست. 8- حداكثر استخراج اسانس هاي محلول در آب و غير محلول در آب با اين روش نسبت به روش هاي رايج 9- حداكثر استخراج عطرهاي گياهي كه در تهيه عرقيات گياهي و گلاب در قسمت جداگانه جمع آوري مي شوند. 10- افزايش بازده و ارزش اقتصادي تهيه عطرهاي گياهي و گل رز در نتيجه توليد و استخراج بيشتر آن ها. 11- قابليت استفاده از انواع روش هاي گلاب گيري و تهيه عرقيات گياهي سنتي يا صنعتي يا آزمايشگاهي به همراه اين روش 12- قابليت اجراي انواع روش هاي گلاب گيري و تهيه عرقيات گياهي در يك جا با اين روش و بدون تغيير در سيستم هاي موجود فعلي كارخانجات

موارد یافت شده: 7