لیست اختراعات حامد صابریان
اين اختراع با هدف توليد نوشيدني فراسودمند بر پايه قارچ خوراكي-دارويي انوكي و بر اساس تجميع تخصصهاي بيوتكنولوژي و صنايع غذايي شكل گرفت. ميسليوم خالص قارچ انوكي (Flammulina velutipes) در محيط كشت عصاره مالت و عصاره مخمر تهيه و سپس توليد اندام ميوهدهي بر روي بستري متشكل از 40% كاه گندم+ 40% خاك اره + 18% سبوس گندم +1% گچ + 1% آهك انجام گرديد. قارچ هاي از نظر عدم آلودگي باكتريايي و قارچي بررسي و قارچهاي سالم با كيفيت مناسب پس از برداشت و شستشو مورد استفاده قرار گرفتند. دو شكل مختلف پوره و پالپ براي تهيه ماده زمينهاي اصلي نوشيدني مورد استفاده قرار گرفت. متغيرهاي مستقل نوشيدني پوره دار شامل غلظت قارچ ( 5، 5/7 و 10 % وزني/حجمي) و صمغ (05/0، 075/0 و 1/0 % وزني/حجمي) بود كه طي آزمايشات فاكتوريل انجام شد. متغير هاي مستقل نوشيدني پالپ دار شامل غلظت قارچ، نوع طعم دهنده و غلظت رنگ كوركومين بود. آزمونهاي حسي با كمك 15 ارزياب آموزش ديده انجام شد. آزمونهاي رئولوژيكي به دليل درشتي ذرات پالپ و ايجاد خطا در پاسخ دستگاه، فقط بر روي نوشيدني پورهدار انجام شد. آزمون رئولوژيكي نشان داد كه رفتار جريان نوشيدني شبه پلاستيكي بوده بطوريكه بدون اعمال تنش حالتي ژلهاي دارد و ذرات در آن شناور هستند ولي پس از تكان دادن، گرانروي كاهش پيدا ميكند. بيشترين و كمترين امتياز طعم به ترتيب مربوط به نمونه هاي حاوي 5% و 10% قارچ بود (p ضمایم(شرح و توصیف،ادعانامه،نقشه)شرح و توصیف : برای دانلود فایل اینجا کلیک کنیدادعانامه : برای دانلود فایل اینجا کلیک کنیدنقشه : برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید
موارد یافت شده: 1