لیست اختراعات حسن طهماسبي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ اظهارنامه: 1396/11/25
تاریخ ثبت: 1398/01/19
خلاصه اختراع:

پتروشيمي رازي، واقع در جنوب غربي كشور ايران يكي از توليد كننده هاي كودهاي شيميايي فسفاته ونيتراته مي باشد. از جمله كودهاي فسفاته دي آمونيم فسفات است كه در بخش كشاورزي مورد استفاده قرار مي گيرد. درتوليد اين كود از اسيد فسفريك توليدي اين شركت استفاده مي شود .جهت توليد اسيد فسفريك از خاك فسفات استفاده مي شود .با توجه به نوع خاك فسفات مورد مصرف ،مقداري از عناصر سنگين از جمله آرسنيك از خاك فسفات وارد اسيد فسفريك توليدي مي شود كه در طي مراحل توليد بايد شرايط به گونه اي به تعادل برسد كه عناصر وتركيبات موجود در آن به حالت استاندارد برسد. با توجه به اينكه فلز آرسنيك در خاك فسفات ايراني داراي غلظت بالايي مي باشد بنابراين مشكلاتي را در اسيد فسفريك توليدي و درنتيجه دركود دي آمونيم فسفات ايجاد مي نمايد.قسمتي از اسيد فسفريك توليدي، در صنايعي مانند خوراك دام وطيور مصرف مي شود . در اين اختراع با استفاده از گاز H2S كه در اين شركت به عنوان يكي از محصولات است، درغلظت بسيار پايين جهت كاهش آرسنيك در اسيد فسفريك رقيق استفاده شد و اثر عواملي چون فشار، زمان ماند، سرعت جريان گاز و اثر افزايش دو نوع پلي الكتروليت وكربن اكتيودر يك سيستم غير پيوسته بر ميزان حذف آرسنيك و شفاف سازي بدون نياز به فيلتراسيون نهايي مورد بررسي قرار گرفت در اين روش غلظت عنصر آرسنيك در اسيد فسفريك ، براي مصرف كننده به مقدار مطلوب رسيده است.

تاریخ اظهارنامه: 1393/04/29
مالک/مالکان: آقاي مجتبي طاهري
تاریخ ثبت: 1394/02/27
خلاصه اختراع:

ربات محافظ مزرعه يك ربات در زمينه فني كشاورزي است. محافظت از محصولات، دام و طيور از جمله مهمترين مسائل پيش روي مزرعه داران در برخي از مناطق كشاورزي است كه همواره مورد حمله حيوانات و پرندگان آسيب رسان قرار مي گيرد. هدف از اين پژوهش ساخت يك مدل آزمايشگاهي ربات Master-Slaveمحافظ مزرعه، استفاده از پردازش تصوير براي تشخيص اهداف فرضي، ايجاد ارتباط بيسيم با ربات و بررسي رفتار حيوانات در مقابل ترس و حيوانات بود . اين ربات براي حركت از سيستم رانش شني دار و براي مقابله با حيوانات مزاحم مانند پرندگان و گرازها از ابزارهايي كه بر روي آن نصب شده‌بود استفاده مي‌كرد. اين ابزارها شامل مولد نور شديد، مولد صداي بلند، محلول‌پاش و در نهايت تيغه‌هايي براي مقابله فيزيكي با حيوانات مزاحم بود و كنترل آن توسط اپراتور انساني انجام مي‌شد. سيستم رانش ربات براي برقراري ارتباط بين اپراتور و ربات از فرستنده و گيرنده بيسيم در محدوده فركانسي 433Hz استفاده شد. همچنين يك سيستم تشخيص هدف مبتني بر روش پردازش تصوير بر روي ربات نصب شده بود كه تصاوير دريافتي را در كامپيوتر پردازش كرده و مختصات و ابعاد هندسي اهداف دايروي را در يك برنامه كه با استفاده از زبان برنامه‌نويسي C# نوشته شده بود ذخيره مي‌كرد. سرعت حركت ربات بر روي سطوح با پوشش‌هاي سراميكي، آسفالت، بتون، علفي و خاك بررسي شد، كه بيشترين سرعت حركت ربات در ولتاژ 12V-DC مربوط به پوشش سطح سراميكي بود؛ همچنين نيروي كششي ربات در همين ولتاژ برابر با 500 نيوتن و سرعت آن برابر 57cm/s بود. ربات توانايي پاشش محلول براي متواري كردن حيوان تا فاصله 5 متري را داشت. شدت نور توليد شده توسط مولد نور در فاصله يك متري اندازه گيري شد و برابر 253 لوكس به‌دست آمد؛ همچنين تراز صوتي آژير ربات در فاصله يك متري 112 دسيبل ثبت گرديد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/11/21
تاریخ ثبت: 1389/05/20
خلاصه اختراع:

با پيشرفت علم و تكنولوژي كيفيت زندگي انسان ها افزايش يافته است و در آينده نيز شاهد شرايط بهتري در اين مورد خواهيم بود. به منظور جلوگيري از به هدر رفتن فرآورده هاي سوختي اين سرمايه ملي در جايگاه هاي عرضه سوخت كه قالبا از طريق پاشيدن مواد سوختي به بيرون مي باشد و همچنين توجه بيشتر و راحتتر بودن فردي كه بنزين مي زند اقدام به تحقيقات نمودم تا اين طرح را اجرا نمايم. كه مزاياي آن به شرح ذيل مي باشد: جلوگيري از به هدر رفتن بنزين، گازوئيل، نفت سفيد در هنگام سوخت گيري تحقيقات نشان داده كه در اغلب موارد دليل به هدر رفتن بنزين و ساير مواد در جايگاه هاي پمپ بنزين، نگاه كردن و توجه فرد به سمت كانتر و شماره روي آنهاست كه سبب مي شود در مرحله نهايي سوخت گيري. مقداري از بنزين از باك خودرو به بيرون بريزد. اما زماني كه توجه فرد به نازل باشد و تمامي حواس او به نازل باشد هم نيازي نيست كه گاهي به كانتر و گاهي به نازل نگاه كند و تمام حواس او به نازل و ناظر آن مي باشد در نهايت اين طرح دركاهش هدر رفتن سوخت و همچنين توجه بيشتر و راحت تر بودن فردي كه بنزين مي زند موثر خواهد بود.

تاریخ اظهارنامه: 1388/11/21
تاریخ ثبت: 1388/12/11
خلاصه اختراع:

با توجه به توسعه شهرها و جمعيت بالا در آنها و نيز وجود اتوبانها و بزرگراه هاي طولاني و بزرگ در آنها اين بزرگراه ها و اتوبان ها گاهي اوقات و حتي در شرايط عادي شاهد ترافيك هاي شديد مي باشند و اين در حالي است كه تقريبا همه شرايط بصورت ايده آل بوده يعني با وجود محدوديت حركت خودروها براساس زوج و فرد بودن پلاك آنها و يا قرار دادن محدوده طرح ترافيك با مشكلات ترافيكي همراه خواهيم بود. اما در صورت بوجود آمدن شرايط غير نرمال و بروز حوادث غير مترقبه چون زلزله، سيل ، تصدفات شديد، اين حجم زياد افراد و ماشين ها را چگونه مي توان آزاد كرد و يا به افرادي كه در نقطه خاص دچار حادثه شده اند و يا نياز به حضور نيروهاي پليس و يا امداد رسان است خدمات رساني نمود. دور برگردان اضطراري كه قابل اجرا در اتوبان ها و بزرگراه هاي شهري و بين شهري است و اين دور برگردان بصورت ريلي در جاي خود و با استفاده از يك موتور الكتريكي كه داراي ريموت كنترل مي باشد و اين ريموت در اختيار نيروهاي پليس مي باشد محل اين دور برگردا با توجه به مطالعات ترافيكي شناسايي شده و با فواصل مورد نياز در هر نقطه تعبيه مي شود تا در صورت لزوم كه پليس بزرگراه ها را توسط دوربين كنترل مي كند از اين دور برگردان اضطراري استفاده شود. اين طرح در بحث سناد حوادث غير مترقبه بسيار حائز اهميت مي باشد و در بخش ترافيك مشكلاتي را حل خواهد نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1387/04/15
مالک/مالکان: حسن طهماسبي
تاریخ ثبت: 1387/07/14
مخترع/مخترعان: حسن طهماسبي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1386/12/12
مالک/مالکان: حسن طهماسبي
تاریخ ثبت: 1387/03/05
مخترع/مخترعان: حسن طهماسبي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1384/10/12
تاریخ ثبت: 1385/04/11
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1380/08/23
مالک/مالکان: محسن طهماسبي
تاریخ ثبت: 1381/02/24
مخترع/مخترعان: محسن طهماسبي
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع در پرونده مربوطه يافت نشدبه شرح و توصيف پرونده رجوع شود.

موارد یافت شده: 8