لیست اختراعات حسين اسماعيلي
بعد از عمل جراحي مغز كه منجر به برداشته شدن قطعهاي از جمجمه (يا اصطلاحا فلپ جمجمه) ميگردد، جراح بايد فلپ را در سرجاي خود گذاشته تا پس از كشيده شدن پوست روي جمجمه مغز بدون حفاظ نماند و خالي بودن زير پوست نيز احساس نگردد. واضح است در صورتي كه فلپ در جاي خود ثابت نباشد مي تواند به راحتي در اثر وارد آمدن نيرو از محل اصلي خود خارج گردد و يا اينكه به غشا مغز فشار آورد. به منظور جلوگيري از اين مشكل، بايد به روشي فلپ را در محل خود ثابت نگه داشت. وظيفه اين وسيله ثابت نگه داشتن فلپ بدون نياز به ابزار كمكي خاص و فقط به كمك نخه بخيه است. موضوع اين اختراع مشتمل از دو قسمت است، كه عبارتند از: 1) محل سوراخها برروي پوشش به گونهاي طراحي شده است كه در حالتهاي مختلف برش و سوراخ جمجمه قابل استفاده باشد. 2) در آن شياري طراحي شده است كه اين پوشش بتواند در محلي كه لوله درين داخل سوراخ جمجمه كارگذاشته شده قرارگيرد.
در جراحي ستون فقرات به منظور قراردادن پيچ در مهره، نياز به سوراخ كردن مهره است. به دليل وجود نخاع و همچنين رگهاي خوني مهم در اطراف مهره، جهت سوراخ و دقت ابعادي آن بسيار مهم است. بر اين اساس پزشكان مختصص با توجه به تجربه شخصي و همچنين شناخت خود نسبت به آناتومي بدن محل سوراخ و جهت آن را تخمين ميزنند و اقدام به سوراخ نمودن مهره مينمايند. بنابراين نياز به يك ابزار كمكي براي جراح وجود دارد تا بوسيه آن محل سوراخ، راستا و زاويه سوراخ و همچنين طول سوراخ مشخص گردد. محصول طراحي شده داراي ويژگيها خاصي ميباشد كه عبارتند از: 1.\tكاملا منطبق با مهرههاي ستون فقرات هر فرد است. 2.\tاز هرگونه قيد و بند اضافي مانند پيچ و پين براي قرار گرفتن قطعه بر روي مهره جلوگيري شده است. 3.\tقرار گيري آن بر روي مهره بسيار راحت است. 4.\tقابليت توليد با مواد زيست سازگار كه هيچگونه ضرري براي بدن نداشته باشد. 5.\tطراحي ارگونومي براي راحتي استفاده توسط پزشك
هنگام انجام جراحيهايي نظير جراحي پوست، پيوند مو و جراحيهاي زيبايي، قسمتي از پوست يا بافت پيوندي كه قرار است برداشته شود تا جراحي در آن ناحيه انجام شود، ميبايست شكل خود را حفظ نموده تا در پايان جراحي دوباره در جاي خود يا در قسمت ديگري از بدن بيمار به درستي پيوند بخورد. براي اين منظور، جراحان ميتوانند از ابزار نگهدارنده بافت پيوندي به عنوان يك تخته نگهدارنده براي حفظ شكل و حالت بافت پيوندي استفاده نمايند.
جايگزين استخواني به صورت كاملا سفارشي و براساس مشخصات گرفته شده از عكسهاي پزشكي بيمار (مانند سيتي اسكن و امارآي) طراحي و توليد ميشوند. با توجه به دقت بالاي بكار رفته در طراحي و توليد، پروتزهاي توليد شده در هنگام جراحي به راحتي در ناحيه داراي نقص قرار ميگيرد و با پيچ در محل خود محكم ميگردد. بعد از طراحي نرمافزاري قطعه، قالب آن توسط پرينتر سهبعدي توليد ميگردد. سپس قالب توليد شده استريل ميگردد تا در اتاق تميز بتوان فرآيند توليد قطعه اصلي به انجام برسد. با توجه به اينكه از پليمر PMMA در توليد پروتز استفاده ميگردد، علاوه بر آنكه مشكلي از لحاظ زيستسازگاري وجود ندارد، با توجه به اينكه زيستتخريبپذير نيز نيست به طور دائم در جاي خود قرار خواهد گرفت. به دليل آنكه تمامي فرآيند توليد به صورت كاملا استريل به انجام ميرسد و در نهايت نيز به وسيله پلاسما پروتز استريل ميگردد، مشكلي از لحاظ عفونت وجود نخواهد داشت.
اين ايده داراي نوآوري و قابليت در ساخت مي باشد. هدف طراحي و ساخت دستگاهي به منظور خم نمودن ميلگردهاي فولادي با قطرهاي مختلف مورد استفاده در تيرچه هاي بتوني ساختماني مي باشد. اين ايده افزايش سرعت توليد و كاهش زمان مورد نياز براي خم نمودن ميلگردها را در بر دارد. از طرفي استفاده از اين دستگاه موجب كاهش نيروي انساني مورد نياز مي گردد: موارد ذكر شده همگي در راستاي افزايش بهره وري و طبيعتا افزايش راندمان توليد مي باشد. ماهيت ايده، توليدي بوده و يكي از كاربردهاي آن در كارگاههاي توليد ساختمان مي باشد. لازم به ذكر است اين اختراع داراي نمونه خارجي نبوده و حتي نمونه شبيه به آن نيز وجود ندارد
- اين دستگاه به وسيله چند جك و پمپ باد و شاسي (كليد) مي تواند كنترل گاز و ترمز را انجام دهد. - در ضمن هر موقع كه نياز باشد مي توان اتومبيل را تغيير كاربري داد يعني از حالت معلولين و جانبازان به حالت اوليه (اتومبيل هاي معمولي) تبديل نمود. - اين دستگاه قابليت نصب و اجرا روي تمامي اتومبيل ها را دارد. - اين دستگاه مجهز به يك عيب ياب اتوماتيك داراي اعلام عيوب به زبان فارسي نيز مي باشد.
در پرونده خلاصه اختراع يافت نشد به شرحوتوصيف پرونده رجوع شود
موارد یافت شده: 9