لیست اختراعات حسين اميني


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 21
تاریخ اظهارنامه: 1394/07/13
تاریخ ثبت: 1394/07/13
خلاصه اختراع:

زمينه فني اين اختراع مشخصاً در حوزه مواد جايگزين استخوان قرار مي گيرد. مواد استفاده شده براي ايمپلنت‌هاي ارتوپدي بايستي داراي بيشترين زيست سازگاري، بيشترين مقاومت به خوردگي در بدن و بهترين تركيب استحكام بالا و مدول يانگ پايين بوده وهيچ‌گونه سميت سلولي از خود نشان ندهند. تيتانيم خالص استحكام تسليمي برابر با فولادهاي كم آلياژ داشته با اين تفاوت كه به ميزان 45% سبك‌تر از آنهاست اما همچنان اختلاف بسيار زياد بين مدول يانگ قطعات تيتانيمي (GPa100 ضمایم(شرح و توصیف،ادعانامه،نقشه)شرح و توصیف : برای دانلود فایل اینجا کلیک کنیدادعانامه : برای دانلود فایل اینجا کلیک کنیدنقشه : فایلی برای دانلود وجودندارد

تاریخ اظهارنامه: 1399/04/23
مالک/مالکان: آقای احمد مولودی
تاریخ ثبت: 1399/11/12
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر مربوط به توليد ايمپلنت‏هاي متخلخل از جنس تيتانيوم گريد 5 براي كاربرد در صنعت پزشكي و دندانپزشكي مي‏شود. بطور كلي، پس از كاشت ايمپلنت، استخوان بر روي آن رشد كرده و به ايمپلنت متصل مي‏شود. به اين فرآيند استئواينتگريشن (osseointegration) مي‏گويند. در صورتي كه ارتباط استخوان با ايمپلنت به شكل مستقيم و كامل برقرار نشود و يا به دليل نيروهاي وارده در حين حركت اين اتصال شكسته شود، ايمپلنت در داخل استخوان جابجا شده و كل درمان با شكست مواجه مي‏گردد. در اين اختراع با طراحي فوم تيتانيومي تخلخل باز با ويژگي‏هاي قابل كنترل، امكان ساخت ايمپلنت‏هايي با سطحي مشابه بافت استخوان طبيعي فراهم شده است. بنابراين با رشد استخوان به داخل تخلخل‏ها، اتصال محكمي بين ايمپلنت با استخوان ايجاد شده و احتمال شكستِ كاشتِ ايمپلنت به حداقل مي‏رسد. اين ايمپلنت‏ها ابتدا با نرم افزارهاي گرافيكي مدلسازي شده و سپس با روش SLM توليد مي‏گردند. ويژگي منحصر بفرد اين ايمپلنت‏هاي متخلخل، ساختار نامنظم سلول‏هاست كه مدلسازي سه بعدي آن را پيچيده مي‏كند.

تاریخ اظهارنامه: 1399/04/23
مالک/مالکان: آقای احمد مولودی
تاریخ ثبت: 1399/11/12
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر مربوط به ايمپلنت دنداني متخلخل مي‏ باشد كه براي بيماراني با كيفيت استخواني پايين يا كمبود بافت استخواني، بسيار مناسب است. كاشت ايمپلنت دوره زماني متفاوتي بسته به استخوان بيمار دارد. در حالت معمول حداقل مدت درمان براي فك پايين (منديبل) سه ماه و براي فك بالا (ماگزيلا) شش ماه خواهد بود. اگر شرايط استخوان فك بيمار به گونه‏ اي باشد كه نياز به فرآيند پيوند يا گرفت استخوان و انجام ليفت سينوس باشد، مدت درمان تا يكسال ادامه پيدا مي‏ كند. مدت درمان را ميزان برقراري اتصال استخوان به بدنه ايمپلنت (استئواينتگريشن) تعيين مي‏ كند. هر تغيير در سطح ايمپلنت كه منجر به تسريع استئواينتگريشن گردد، مدت درمان را كوتاه مي‏ كند. با توجه به بافت اسفنجي استخوان انسان، استفاده از يك ساختار متخلخل در بدنه ايمپلنت، موجب تسريع رشد استخوان به داخل حفراتِ تعبيه شده در بدنه ايمپلنت شده و در نتيجه علاوه بر تسريع استئواينتگريشن، استحكام خوبي در فصل مشترك استخوان/ ايمپلنت ايجاد مي‏ گردد. مشكل اصلي ساخت ايمپلنت متخلخل، ساختار پيچيده و روش توليد آن است. در اين اختراع، ايمپلنت دنداني متخلخل ابتدا مدلسازي شده و سپس مدل مومي به روش چاپگر سه بعدي تهيه و با روش ريخته گري دقيق از جنس تيتانيوم توليد گرديده است.

تاریخ اظهارنامه: 1389/04/29
مالک/مالکان: محمد حسين اميني
تاریخ ثبت: 1389/05/26
مخترع/مخترعان: محمد حسين اميني
خلاصه اختراع:

دستگاه حاضر كه در زمينه برق است يك پيكوفاراد متر يا خازن سنج در محدوده 1 تا 100 پيكوفاراد است. تاكنون دستگاه هايي كه براي اين منظور وجود داشت قادر به اندازه گيري دقيق ظرفيت هاي اين محدودهن نبود مثل مولتي مترهاي موجود در بازار به كمك اين دستگاه اين امكان فراهم شد. اين دستگاه فرد را قادر مي سازد تا خازن هاي سوخته و خراب شده يك م دار را شناسايي كند همچنين طراحان مدار را در مشخص كردن ظرفيت خازن هايي كه به مرور زمان عدد ظرفيت از روي آن ها پاك شده ياري مي دهد. اساس كار اين سيستم بر خاصيت خطي بودن منحني شارژ خازن تا 70% ولتاژ نهايي آن است.

تاریخ اظهارنامه: 1392/09/16
مالک/مالکان: اميرحسين اميني فر
تاریخ ثبت: 1392/12/20
خلاصه اختراع:

نوشابه 100 % طبيعي گازدار تهيه شده از شيره انگور- سركه- نعنا و آب گازدار

تاریخ اظهارنامه: 1387/08/18
تاریخ ثبت: 1387/08/18
مخترع/مخترعان: سيد امير حسين اميني
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1387/05/13
تاریخ ثبت: 1387/06/18
خلاصه اختراع:

فلزات متخلخل دسته اي از مواد نوين مي باشند كه با توجه به خواص منحصر به فردي همچون نسبت استحكام به وزن بالا توانايي جذب انرژي و صداي بالا و قابليت بازيافت مناسب مورد توجه صنايع گوناگون قرار گرفته اند. در اين ميان از انواع فلزات در ساخت فوم آنها استفاده مي شود كه زا جمله پركاربردترين فلزات آلومينيوم منيزيم مس و برنج مي باشند. اين مواد كاربردهاي فراواني در صنعت دارند كه مي توان به استفاده فوم هاي آلومينيومي در ضربه گيرهاي سپر و جداره خودروها و همچنين ساخت مبدلهاي حرارتي اشاره نمود. از سوي ديگر از جمله تلفات غير قابل اجتناب در فرايند ساخت قطعات صنعتي ايجاد براده همزمان با عمليات ماشين كاري است و يكي از موضوعات جالب و شايان توجه در موضوع بازيابي مواد صنعتي بازيابي براده است در اين طرح از براده صنعتي فلز در ساخت فوم آن فلز استفاده شده است به گونه اي كه پس از مخلوط كردن نسبت مشخصي از براده با يك ماده پر كننده براي مثال نمك طعام نمونه پرس شده و سپس زينتر مي شود در نهايت ماده پر كننده از محصول نهايي خارج شده براي مثال نمك طعام با استفاده از حل كردن در آب خارج مي شود و فوم فلزي توليد مي گردد.

موارد یافت شده: 21