لیست اختراعات حسين بيدقي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ ثبت: 1392/03/20
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع: بهبود عملكرد سيستم تبريد جذب سطحي دو محفظه اي با استفاده از جاذب جديد زئوليت 13x/كلسيم كلرايد زمينه فني اختراع: سيستم هاي تبريد افزايش جهاني قيمت حامل‌هاي انرژي و آلودگي‌هاي زيست محيطي ناشي از آن همچنان يكي از چالش هاي اساسي روز جهان مي‌باشد. سيستم‌هاي تبريد جذب سطحي نسبت به سيستم‌هاي تبريد تراكمي بدون ارتعاش بوده و داراي مصرف انرژي كمتر مي‌باشند و نسبت به سيستم‌هاي تبريد جذبي مايع بدليل استفاده از جاذب جامد با مشكل خوردگي مواجه نيستند. استفاده از سيستم‌هاي جذب سطحي با منبع گرمايي دما پايين همچون انرژي خورشيدي و يا مقادير عظيم گرماي هدر رفت موجود در صنايع مزاياي بسياري داشته و مي‌تواند چالش‌هاي ناشي از مصرف انرژي، تقليل لايه ازون و نگراني جهاني از گرم شدن كره زمين را مرتفع سازد. اما واقعيتي كه مانع از رقابتي شدن سيستم‌هاي تبريد جذب سطحي در بازار شده است، ظرفيت سرمايش و ضريب عملكرد پايين اين سيستم‌ها مي‌باشد. در طرح حاضر عملكرد سيستم تبريد جذب سطحي با جاذب جديد Zeolite13X/CaCl2مورد بررسي قرار گرفت. جاذب جديد نه نتها موجب افزايش ضريب عملكرد سيستم جذب سطحي گرديد، بلكه نشان داد كه ظرفيت سرمايشي سيستم تبريد فوق نيز در مقايسه با سيستم‌هاي جذب سطحي با جاذب‌هاي متداول سيليكاژلي، حداقل 34 درصد افزايش مي‌يابد.

تاریخ ثبت: 1392/04/21
خلاصه اختراع:

در اين اختراع دو مدل سيل بند معرفي گرديده است كه عبارت‌اند از سيل بند مكانيكي و سيل بند اتوماتيك. در مدل سيل بند مكانيكي كانالهايي در جلوي ورودي و در روي زمين ايجاد شده است و به هنگام بحران توسط قطعات خارجي طراحي شده در كانال ها نصب مي‌شوند و بدين ترتيب جلوي آب و لجن ورودي در مواقع بحران را مي‌گيرد. در نوع سيل بند اتوماتيك يك قسمت ثابت كانالي شكل بر روي قسمت ورودي بصورت عمودي نصب مي‌شود و يك قسمت پكيج مانند كه در زير زمين در ورودي نصب مي‌گردد و داراي قسمت متحركي است كه اين قسمت در مواقع بحران توسط يك ريموت كنترل براي ايجاد مانعي به ارتفاع مورد دلخواه استفاده مي‌شود.

تاریخ ثبت: 1389/03/17
خلاصه اختراع:

‏امروزه انسان با بحران انرژي روبروست. معايب و مشكلات سوخت هاي فسيلي پژوهشكران را بر اين داشته است تا به دنبال يافتن جايگزين هاي مناسب براي اين سوخت ها باشند. يكي از اين منابع پيل هاي سوختي مي باشد كه دستكاهي است الكتروشيميايي كه انرژي حاصل از يك واكنش شيمايي را به انرژي الكتريكي تبديل مي كند. اين پيل از اجزاي مختلفي تشكيل شده است كه يكي از آنها غشا مي باشد. ‏در اين پژوهش غشاي هيبريدي آلي معدني مبادله پروتوني ( PEM ‏) بر پايه پلي وينيل الكل و مزوپور سيليكاي نانو متخلخل سولفونه براي استفاده در پيل هاي سوختي ساخته شده است. اين غشا داراي فرمول gr PVA : امي باشد. با بررسي نتايج بدست آمده از آزمايشات صورت كرفته به روي اين غشا، امكان استفاده از اين غشا در پيل هاي سوختي پليمري به اثبات رسيد. '

تاریخ اظهارنامه: 1389/02/01
تاریخ ثبت: 1389/03/17
خلاصه اختراع:

در قرن حاضر مسايل مربوط به منابع انرژي و محيط زيست دو نگراني عمده بشر مي باشند و از آنجائيكه مصرف انرژي بطورمستقيم بر محيط زيست تاثيرگذار است اين دو با هم ارتباط تنگاتنگ دارند. منابع انرژي فسيلي كه هم اكنون بطور گستردهاي مورد استفاده قرار مي گيرند، علاوه بر اثرات نامطوب زيست محيطي، غير قابل بازگشت و نتيجتا ناپايدارند. از اينرو نياز به منابع انرژي تجديدپذير، پايدار و غير آلاينده احساس مي شود. هيدروژن مهمترين منبع انرژي پايدار و پاك است كه براحتي با استفاده از پيل هاي سوختي قابل تبديل به الكتريسيته مي باشد و لذا هيدروژن و پيل هاي سوختي در ميان منابع انرژي پايدار در اولويت قرار دارند. پيل هاي سوختي دستگاه هايي هستند كه انرژي شيميايي را به طور مستقيم به انرژي الكتريكي تبديل مي كنند. اين پيل ها از اجزاي مختلفي تشكيل شده اند كه از جمله آنها مي توان به غشا اشاره كرد. در اين اختراع غشاي كامپوزيتي بر پايه پلي وينيل الكل، شبكه ساز و مزوپور SBA-RSO3H با فرمول 5gr PVA:0.5ml GLA:0.01gr(SBA-RSO3H براي استفاده در پيل هاي سوختي پليمري ساخته شده است. دليل سنتز اين غشا اهميت تكنولوژي پيل هاي سوختي، نبود تكنولوژي ساخت غشا در داخل كشور، كاربرد بالاي اين غشا و گراني نمونه هاي مشابه خارجي مي باشد.

تاریخ ثبت: 1393/08/10
خلاصه اختراع:

در اين اختراع ما توربين عمودي CRP طراحي و ساختيم كه پره هاي آن از نوع Savnoius مي‌باشد. اين توربين به سادگي و ارزان تر از نمونه هاي قبلي ساخته مي شود و با توجه به قابليت نصب آن مي تواند در جاهاي مختلف نصب شود، همچنين با توجه به نياز واحد مربوطه اين توربين را با توان هاي مختلف (از 400w تا 20kw) به صورت تك فاز يا سه فاز مي توان ساخت. عمر اين توربين بالا مي باشد و بازدهي آن تقريبا دو برابر توربين هاي عمودي Savnoius مي باشد. اگر چنانچه از اين اين توربين در مزارع بادي استفاده شود اين نوع از توربين ها در مقايسه با توربين هاي افقي بازدهي حدود ده برابر خواهند داشت. از اين توربين ها مي توان در تيرهاي چراغ برق، منازل، مصارف كشاورژي، دامپروري، زنبور داري، صنايع كوچك و ... استفاده نمود. با توجه به اينكه انرژي باد جزء انرژي هاي پاك مي باشد با توليد انبوه اين نوع از توربين ها در كشور ميزان توليد برق در كشور را افزايش داد و از آلودگي هاي سوخت هاي فسيلي كاست. همچنين با توجه به علاقه ساير كشورها به اين نوع از محصول مي توان سود خوبي از صادرات آن به دست آورد.

موارد یافت شده: 5