لیست اختراعات حسين غفاري افوسي
سنتز باريم سولفات (BaSO4) با تنظيم غلظت نمك باريم و نمك سولفات به ترتيب در M 2/1-5/0 و M 4-2 در دماي ºC 25-0 انجام گرفت. محصول جانبي اين واكنش نمك طعام است كه به راحتي از روي رسوب شسته مي¬شود. اندازه باريم سولفات (BaSO4) سنتز شده با استفاده از تصاوير FESEM كمتر از nm 200 بوده دانه بندي ها يكنواخت بود. در سنتز باريم سولفات (BaSO4) از هيچگونه افزودني كه به كوچك كردن اندازه ذرات و يكنواختي دانه بندي ها كمك كند، استفاده نشد. بنابراين در اين روش ساده و جديد باريم سولفات (BaSO4) اشاره شده به ارزان تر تنها با تنظيم غلظتها و دماي واكنش سنتز شد. سنتز باريم سولفات (BaSO4) با اندازه كمتر از nm 200 اين پتانسيل را ايجاد مي¬كند تا عملكرد بهتري در موارد مورد كاربرد در مقايسه با زمانيكه در اندازه ميكرومتر و با دانه بندي غير يكنواخت هستند داشته باشد. تا به حال در دنيا چنين دانه بندي ريزي از باريم سولفات با چنين روش ساده و ارزان گزارش نشده است.
موارد یافت شده: 1