لیست اختراعات حميد رحيمي
در طرح ارائه شده دستگاهي ساخته شده است كه مصرف آب و يا هر سيال ديگر عبوري از مسيرهاي لوله اي و داكت را بر اساس دبي عبوري و بر اساس آن حجم سيال عبوري را محاسبه و نمايش مي دهد . اين دستگاه به صورت غير تماسي بوده و فقط مشابه يك كمربند در زمان 1 دقيقه به دور لوله بسته مي شود .مزيت آن دقت و بالا و عدم نياز به هرگونه تغييرات در لوله كشي و نصب تجهيز اضافه در مسير آب ورودي مي باشد.
استفاده روزافزون از انرژي الكتريكي ، باعث افزايش حوادث برق گرفتگي شده است.برخي از حوادث االكتريكي مستقيم يا غير مستقيم موجب از دست رفتن زندگي انسان مي شود.خطرات الكتريكي به چشم ديده نمي شوند، يك سيم برق دار با يك سيم بدون برق از نظر ظاهري هيچ تفاوتي ندارند.و از طرفي انسان نيز دچار اشتباه مي شود.برق گرفتگي مي تواند در عرض چند ثانيه منجر به مرگ شود.بنابراين پيشگيري از حوادث برق گرفتگي و رعايت اصول حفاظت و ايمني مي تواندحوادث ناشي از كار را به نحو قابل ملاحظه اي كاهش دهد. به دو دليل برق گرفتگي ايجاد مي شود. 1- علل ناشي از فقدان تجهيزات و وسايل حفاظتي 2- علل شخصي ، نظير نداشتن آموزش كافي و لازم، به كاربردن روش هاي نا صحيح ، مناسب نبودن اعضاي بدن شخص نسبت به نوع و ماهيت كار محوله ، عدم آشنايي يا سهل انگاري. براي كاهش امكان برق گرفتگي افراد از سيستم هاي ايمني استفاده مي شود.سيستم هاي ايمني بسيار متنوع هستندو هركدام داراي خصوصياتي مي باشند.در اين اختراع سعي شده تا پيريز هاي برق با قيمت بسيار كم و با بازدهي بالايي براي كاربران ايمن شود تا از خطرات ناشي حين استفاده در امان بمانند.اين اختراع كمك ميكند تا هنگام نشت برق يا پارگي سيم و اتصال يا وصل جريان به بدن فرد سريعا برق قطع شود و جريان به حداقل كاهش يابد تا هيچگونه خسارتي از نظر مالي و جاني براي فرد ايجاد نشود.
روش هاي مختلفي جهت افزايش چسبندگي سطح كامپوزيت هاي چوب - پليمر وجود دارد كه مي توان به موارد زير اشاره كرد: روشهايي از قبيل اسيد كروميك، سايش مكانيكي، شعله، آب اما روشهاي فوق داراي مشكلاتي از قبيل: مسائل زيست محيطي، زمان بر بودن، به صرفه نبودن از لحاظ اقتصادي و از همه مهمتر موجب تغيير ظاهر فيزيكي سطح مي شوند. اما روش اختراعي حاضر علاوه بر تاثير بالايي كه در افزايش خواص چسبندگي از خود نشان داده است هيچ كدام از مشكلات اشاره شده را نخواهد داشت. نتايج حاكي از آن است: - با انجام عمليات كرونا درمدت زمان 5 ثانيه ، زاويه تماس از 83/2 به 52/9 كاهش يافت، كه اين موضوع نشانگر پخش شوندگي قطره آب روي سطح نمونه و در نتيجه افزايش چسبندگي مي باشد. - تست كشش سطحي نشان داد كه كاهش زاويه تماس با افزايش استحكام پيوندها همراه است به طوري كه با انجام عمليات تخليه الكتريكي اين استحكام 4 برابر نسبت به نمونه شاهد افزايش مي يابد. جهت انجام عمليات تخليه الكتريكي از دستگاه كرونا ساخت شركت tantec با توان الكتريكي خروجي W1500 استفاده گرديد.
خواص فيزيكي ميكانيكي كامپوزيتهاي ترموپلاستيك –الياف كربن ساخته شده با استفاده از امواج ماكروويو بررسي شد. امواج ماكروويو به دليل كوتاه كردن زمان فرآيند، قابليت به كارگيري در شكلهاي پيچيده و حرارتدهي گزينشي مورد استفاده قرار گرفته است. بكار گيري امواج ماكروويو مصرف انرژي را كاهش ميدهد. براي بدست آوردن يك كامپوزيت با كارايي بالا، مي بايست كاري كرد كه بار اعمالي به قطعه تا اندازه زيادي توسط الياف مهار گردد و اين مهم زماني محقق مي شود كه برهمچسپي ميان ماتريس و الياف بسيار خوب و قوي باشد. در اين كامپوزيت ها، الياف كربن به دليل خواص ديالكتريك عالي انرژي امواج ماكروويو را جذب ميكند و باعث جريان يابي ماتريس ميشود و در نتيجه همچسبي قوي بين الياف و ماتريس اتفاق ميافتد. با استفاده از امواج ماكروويو ساخت كامپوزيت در كمتر از 15ثانيه اتفاق ميافتد. با اصلاح سطح ورقها توزيع دما و جريان يابي ماتريس بهتر اتفاق ميافتد. با كرونا كردن كامپوزيت پلي متيل متاكريلات-الياف كربن دو جهته با ضخامت استحكام برشي از N/mm2 45/9 به N/mm2 54/10 و همچنين استحكام پوستگي در ماكزيمم خود از N400 به N 465 افزايش مييابد. در كامپوزيت پليپروپيلن-الياف كربن دو جهته به دليل پديده آنيلينگ مدول ماتريس افزايش مييابد. آزمونهاي مكانيكي و ميكروسكوپي نشان داد اتصال در كامپوزيتهاي ترموپلاستيك –الياف كربن دو جهته داراي مقادير بالاتري استحكام برشي و كيفيت بهتر اتصال نسبت به ساير الياف هاي تك جهته و نبافته است.
موارد یافت شده: 8