لیست اختراعات حميد ميرمحمدصادقي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 9
تاریخ ثبت: 1391/12/22
خلاصه اختراع:

توالي اسيدآمينه نوتركيب كد كننده يك آنتي بادي تك زنجيره (ScFv) اختصاصي عليه دامين II گيرنده Her2 بعد از طراحي و بهينه سازي براي بيان در سيستم بياني E. coli ، در وكتور بياني حاوي T7 پروموتر كلون شد. طراحي ساختاري بياني به صورتي بود كه توالي هيستيدين شش تايي براي شناسايي و خالص سازي پروتئين در انتهاي توالي پروتئين نوتركيب ادغام شود. پروتئين نوتركيب توسط باكتري E. coli گونه BL21DE3 بيان و سپس توسط رزين نيكل خالص سازي شد. نتايج وسترن توليد پروتئين نوتركيب 27 كيلوداكتوني حاوي توالي شش تايي هيستيدين را تائيد كرد. نتايج اليزا توانايي پروتئين توليدي در اتصال به گيرنده Her2 را اثبات كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/11/04
تاریخ ثبت: 1388/12/05
خلاصه اختراع:

ربات طراحي شده با عنوان «ربات سبك وزن اتوماتيك موقعيت ياب مين» يك ربات با توانايي حركت اتوماتيك و جستجوي همزمان است كه به واسطه طراحي نوآورانه و خاص آن نه تنها قابليت تشخيص مين هاي دفن شده در زير زمين را دارد، بلكه با ارائه يك نقشه پردازش شده از محل آنها احتمال خطا را بسيار كاهش داده و امكان عدم تشخيص را حذف مي نمايد. (كيفيت نقشه در حد 99/2 درصد) . دستگاه هاي مين يابي كه تاكنون براي جست و جوي مين استفاده مي شد از تكنكي هاي محدودي استفاده مي كردند و امكان خطاي اپراتور نيز در آنها وجود دارد. در حالي كه اين ربات مين ياب، مجهز به مجموعه سنسورهاي تشخيص مين است و با توانايي كاركرد اتوماتيك مي تواند به صورت خودكار عمل كرده و با ارائه نقشه كاربردي از محل و مشخص كردن محل مين، عمليات كشف و خنثي سازي مين را تسريع كرده و ميزان تلفات را كاهش دهد.

تاریخ ثبت: 1388/06/11
خلاصه اختراع:

سيستم انتقال همزمان حركت هاي دوراني با سرعت و گشتاورهاي متفاوت در يك محور واحد يك سيستم ابداعي و نو در ساختار پلات فورم ربات هاي متحرك زميني سات كه با به كارگيري آن مي توان هر تعداد بازوي هم محور با چرخ دوار ربات را مستقل از هم و به طور جداگانه و بدون تاثير در حركت اصلي ربات به حركت در آورد. اين سيستم با بهره گيري از يك قطعه با نام «ناوداني» تنش ها را تعديل مي نمايد و به كمك شافت مركب پياده سازي شده و دو تكيه گاه ياتاقاني خود، امكان حركت دوراني مستقل از حركت انتقالي ربات را فراهم نموده موجب افزايش ضريب ايمني وكارآيي بازو مي گردد. مزيت اصلي استفاده از اين سيستم اشغال حداقل فضاي ممكن در ساختار ربات به دليل انتقال حركت هاي دوراني از يك محور واحد و نحوه قرار گيري موتورها است.

تاریخ ثبت: 1388/06/11
خلاصه اختراع:

ربات طراحي شده با عنوان ربات زنده ياب چند منظوره با قابليت تغيير كاربري يك ربات با توانايي تشخيص علائم حياتي است كه به واسطه طراحي نوآورانه و خاص آن نه تنها قابليت كاركرد در شرايط محيطي مختلفي همچون آتش سوزي، زلزله، تصادفات، گاز گرفتگي و ... را دارد. بلكه مي توان با نصب تجهيزات مناسب و حداقل تغييرات آن رابه رباتي با كاربري هاي ديگر مانند ربات نقشه بردار ، ربات نظامي، ربات مين ياب و موارد مشابه تبديل كرد. دستگاه هاي زنده يابي كه تاكنون براي جست وجوي مصدومان استفاده مي شد از تكنيك هاي محدودي استفاده مي كردند و امكان خطاي اپراتور نيز در آن ها وجود دارد. در حالي كه اين ربات زنده ياب ، مجهز به كامل ترين مجموعه سنسورهاي تشخيص علائم حياتي است و با توانايي كاركرد در تمامي شرايط حادثه اي مي تواند به صورت خودمختار عمل كرده و با ارائه نقشه كاربردي از محل حادثه ديده و مشخص كردن محل مصدومان و وضعيت جسمي آن ها عمليات امداد را تسريع كرده و ميزان تلفات مصدومان و امدادگران كاهش دهد.

تاریخ ثبت: 1388/06/11
خلاصه اختراع:

دستگاه طراحي شده با عنوان «سيستم كنترل كننده توزيع شده همزمان موتورهاي DC با قابليت گسترش و دريافت فيدبك» يك سيستم براي كنترل جهت و سرعت چرخش موتورهاي DC با تكنيك PWM مي باشد. وجه تمايز اين دستگاه با دستگاه هاي كنترل كننده ديگر، معماري توزيع شده آن است. به واسطه اين معماري خاص سيستم دو ويژگي مهم را داراست: 1. با توجه به توزيع پرداز سرعت اجراي فرامين و دريافت فيدبك ها بسيار بالاست و مشكل تداخل و تأخير درايو موتورها وجود ندارد. 2. به سادگي و باهزينه بسيار اندك امكان گسترش سيستم وجود دارد. اين دستگاه در صورت گسترش، با حفظ كارايي، مي تواند تا حداكثر 700 موتور DC را درايو كند. از ديگر ويژگي هاي اين سيستم مي توان به ارزان قيمت بودن به دليل استفاه از ميكروكنترلرهاي رايج 8 بيتي امكان كنترل چندين موتور به صورت همزمان، دريافت فيدبك و امكان اتصال به كامپيوتر يا يك وسيله جانبي ديگر اشاره كرد. پيدايش ايده اوليه، طراحي و ساخت اين سيستم جهت استفاده در يك پروژه رباتيك صورت گرفته است. اين سامانه در موارد مشابهي مانند انواع ربات هاي متحرك و ثابت، كنترل سيستم هاي هوشمند، دستگاه ها و ماشين آلات صنعتي، تجهيزات پزشكي، بازوهاي چند درجه آزادي و ... كاربرد دارد.

تاریخ ثبت: 1388/12/06
خلاصه اختراع:

سه روش متداول براي حركت رباتهاي متحرك زميني سيستم هاي تسمه، زنجير و چرخ مي باشد. با توجه به مزايا و معايب هر روش يكي از بهينه ترين تكنيك هاي قابل استفاده تلفيقي از اين سه روش است. با اين كار از مزاياي هر سه روش بهره مي گيريم. اين سيستم شامل چرخ زنجير هاي دوران دهنده وزنجير است. يك قطعه لاستيكي با كاركرد مشابه تسمه و با قابليت هاي اتصال به زنجير اين مجموعه را تكميل مي كند. اين قطعه مهمترين بخش اين سيستم به حساب مي آيد و طراحي آن فاكتور تعيين كننده ميزان كارايي كل مجموعه است. اين اختراع يك المان شني لاستيكي با ويژگي هاي استحكام انعطاف پذيري و حداكثر درگيري مكانيكي است كه بر روي زنجيرهاي شاخك دار استاندارد نوع ISO نصب مي شود و قابليت تعميم براي سايزهاي مختلف را نيز دارد. از ديگر مزاياي شاخص اين آلمان اصطكاك كافي ، ضربه پذيري، قابليت تعويض و هزينه پايين ساخت مي باشد.

موارد یافت شده: 9