لیست اختراعات حنانه جلالی
] در اين اختراع بذرهاي شاهدانه توسط بوجاري و بطور دستي و به دقت جهت حذف تمام ذرات خارجي تميز شدند. صمغ با استفاده از آب مقطر با نسبت آب به دانه 30 به 1 و pH معادل 7 از دانه استخراج شد. درجه حرارت آب 45 درجه سانتي گراد تنظيم شد و مخلوط آب و دانه در طي فرآيند حرارت دهي (مدت زمان استخراج) كه 15 دقيقه بود به طور مداوم هم زده مي شد. جداسازي صمغ از دانه هاي متورم با عبور دانه ها از يك اكستر اكتور مجهز به صفحه چرخنده صورت گرفت. پكتين نيز با يك فرايند پيوسته هيدروليز اسيدي و جداسازي الكلي از پوست هويج استخراج شد. ميزان1 گرم صمغ به همراه 1 گرم پكتين و 50 درصد وزني /وزني نرم كننده گليسرول نسبت به ماده خشك مورد استفاده در 100 ميلي ليتر آب مقطر حل شد و به مدت 15 دقيقه دردماي 45 درجه سانتي گراد توسط يك همزن مغناطيسي مخلوط شد. سپس از آن 35 ميلي ليتر از نمونه داخل پليت ها ريخته شد و به مدت 20 ساعت در آون هواي گرم در دماي 40 درجه سانتيگراد قرار گرفت. متعاقبا ويژگي هاي فيزيكوشيميايي روي فيلم هاي توليد شده انجام شد [.
موارد یافت شده: 1