لیست اختراعات راحله نشاطي
اختراع تحت عنوان \\\\\\"ساخت مكمل غدايي اولورپين از ضايعات پروسه تلخ زدايي زيتون با مواد پركننده شكلاتي و مالتي\\\\\\" با استفاده از علوم صنايع غذايي و بيوشيمي و زيستي توسط اينجانبان فرموله گرديد. مشكل عمده در صنعت كنسرو زيتون (گياه مورد قسم خداوند) اينست كه ماده الوروپين با خواص ضد التهاب، ضد تومور، ضد باكتري، ويروس و قارچ و قسمتي كلروفيل با تمام خواص ارشمندشان به دليل پروسه تلخ زدايي بعنوان ضايعات، از دسترس خارج مي شود و از طرف ديگر مصرف سرانه پايين زيتون در كشور ايجاب مي كند كه اين ماده مهم در سبد مصرف مردم با قيمت پايين(مخصوصاً در سنين پايين) و قابل دسترس قرار گيرد. در اين اختراع اولورپين بر همراه كلروفيل از پساب ضايعات تلخ زدايي صنايع كنسروسازي استخراج و پس از ليوفيليزاسيون، به جهت حفظ خواص به عنوان مكمل به دو صورت شكلاتي و نوشيدني فرموله و ارايه مي گردد. در حالت اولي در مرحله بعد از پخت و آماده سازي شكلات بصورت تلخ و شيرين با مواد پركننده شكلاتي و و در حالت دوم نوشيدني مالتي با شيرين كننده استيويا فورموله گرديد و تاثير اين مكمل ها بروي مهار سلولهاي سرطان سينه (رده سلولي MCF7) و فلوساتيومتري به اثبات رسيد.
موارد یافت شده: 1